icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko1232
5. nov 2016

@andrejta ???? kde

miriamn76
5. nov 2016

@mucuinka posledne dva mesiace nie😑dovtedy bola ako hodinky

miriamn76
5. nov 2016

@kotatko1232 to je test na zistenie postmenopauzy😀

kotatko1232
5. nov 2016

@miriamn76 jaaaaj a ja ze co taky drahyyy test

miriamn76
5. nov 2016

@kotatko1232 dnes tam cerveny strik mozno to mrchu spusti ako minuly mesiac

butterfly333
5. nov 2016

@kchan to je super moja prajem krasne a bezproblemove tehu. Ja som začala chodit do novej prace už dva mesiace no už nieje ani čas mysliet nato či sa zadarí. No jasne že pri sexe nato myslim. No už to neberiem tragicky ked sa nezadarí. je to už vyše 2roky čo sa snažíme. Snad sa usmeje štastie aj na mňa.

karmela
5. nov 2016

@miriamn76 ajoj zlato no nič nevidiet 😔 Menopauzu nemáš ináč by si nemala plodne dni..Skus potom ten alchemik cajik on by mal aj upraviť cyklus.A ked mešká ms do týždňa je to norma budem ti držať palčeky moja

miriamn76
5. nov 2016

@karmela hned ako sa spusti mrcha zacnen s alchemikou. Uz sa tym nebudem zatazovat dnes dam vinko nech sa spusti

karmela
5. nov 2016

@miriamn76 kolky dc si dnes?

andrejta
5. nov 2016

@kotatko1232 sak na tom teste zo strany 1151, ci to nie je tvoj?

happymia
5. nov 2016

@miriamn76 ahoj moja ... ale mne aj tak nejde ten test vcerajsi do hlavy ... daj vecer vincisko ,uvidis ..ale uprimne ma to mrzi .., lebo poznam tvoju tuzbu
a v prechode urcite nie si haha uz si neprivolavaj !! jednoducho znejakeho dovodu teraz zacala haprovat ... nam na ms vplyva vela vela faktorov .., ale si zdrava ŽENA a BASTA 🤘🏻😝😁

kchan
5. nov 2016

@butterfly333 neboj moja, jasné že sa na teba usmeje šťastie 🍀 na každú jednu snažilku tu ✊ si silná žena a dotiahneš to do toho správneho konca- resp. začiatku a potom až k pôrodu.😘

butterfly333
5. nov 2016

@kchan no to by bolo velmi dobre keby sa konečne zadarilo ešte tento rok.

kotatko1232
5. nov 2016

@andrejta na mojom je jedna silna a druha slabsia ciarka 😉a este jedna baba tu dala test a len / mala

miriamn76
5. nov 2016

@happymia uz sme boli kupit cervene vinko😀

miriamn76
5. nov 2016

@karmela 28 moja

happymia
5. nov 2016

@miriamn76 tak na zdravie ... ps: neprezen to ako ja posledne z "depky" a krpcek sa uz vrrrtal 😂🙈

miriamn76
5. nov 2016

@happymia nie neboj ja max dva ja vino moc nemusim byva mi tazko od neho😀

happymia
5. nov 2016

@miriamn76 noo ja som si dala o jeden viac a myslela som ,ze umieram 🙈😂ha ha

miriamn76
5. nov 2016

@happymia pokial to splni ucel ja jeden den vydrzim😀😀😀

karmela
5. nov 2016

@happymia presne tak som prišla ja nato že som tehu..S kolegyňou v práci sme si dali červene víno večer reku sak aj tak mám dostať tak dám si.Tak sme sedeli kecali 2flase sme ligli a o dva dni som si našla // koľajnice na teste😍😳
@miriamn76 zlatko na zdravie možno aj ty budeš mat take šťastie a po vínku za pár dni nájdeš // ak nie verím že do konca roka to dáš a potešíme sa stebou 😘

jabadabadoo
5. nov 2016

baby, ja stale akoby spinim.. ale nie je to spinenie ako pred menzesom mavam
teraz je to len take hnede, ako capuccino a taky biely hlien. .. napr. ked sa vycikam do nadobky, aby som si spravila ovu test.. tak tam plava taky biely hlien akoby utrhnuty a je na nom hnedy povlak. to iste na nohavickach.. sorry za ten opis :D .. uz treti den..
a treti den takmer ziadna ciarka na ovu teste, cize ovu to nie je..
ja taketo nemavam.. niekedy mam trosku spinenie mimo menzes.. ale nie tak dlho a take slabunke... co to je, dokelu?

karmela
5. nov 2016

@jabadabadoo kolky deň špiníš? A pred testovaním nepijes viac vody?

jabadabadoo
5. nov 2016

@karmela spinim treti den.. nepijem.. ja za den vypijem celkovo malo vody

jabadabadoo
5. nov 2016

@karmela spinim treti den.. nepijem.. ja za den vypijem celkovo malo vody.. ale je to naozaj malicko spinenie.. staci jedna intimka

karmela
5. nov 2016

@jabadabadoo a ovulacne testy sú stále negatívne? aj ja som spinila 3dni presne tmavo hnedý hlien ja som ovu test skúšala dva krát za deň prvý deň nič a ďalšie dva boli pozitívne..Neviem Skus zájsť k Dr lásku ste mali pre istotu?

jabadabadoo
5. nov 2016

@karmela a kvoli comu k dr.? akurat mi povie, ze ona mi nevie povedat tak skoro, ci som tehotna alebo co...

karmela
5. nov 2016

@jabadabadoo tak kvôli spineniu kým to je kvôli ovu je to v poriadku len ked píšeš že ovu testy negatívne tak neviem ale podľa mna nieje dobre len tak špiniť mimo ms..Niesom Dr.Ja som sa tiež zľakla že co to je len mne aspoň ovu testy potvrdili že mám ovulacne spinenie hoci sa to stalo prvý krát

jabadabadoo
5. nov 2016

@karmela a nemoze to byt uhniezdovanie? ci to je prilis dlhe na to?

karmela
5. nov 2016

@jabadabadoo kolky deň cyklu si? Môže to byt aj to len neviem kedy si mala ovu ale nevravím že to nieje možné..Aj mne sa teraz stalo že som mala veľa ovu hlienu hneď po ms len neviem ci ozaj bola uz sa nestestujem.Neviem ti takto pomôcť jedine Skus tehu testik cca 8-10 dni od poslednéj lásky možno si mala ovu len si nevystihla testami