Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jabadabadoo ahoj ak spinis mimo cyklu ,ja som uz takto minuly cyklus myslela som si ,ze asi uhniezdovanie ale to urcite nebolo ..., a teraz ako som otehu a bola som na sone mi dr.nasiel na lavej strane vajecniku cystu ... mozno minuly cyklus to bola nejaka predzvest... nic ta neboli?
lebo ja ako som otehu tak ma lava strana ominala a je tam cysticka ...
@karmela ok.. je mozne, ak testujem kazdy den.. cize kazdych 24-25 hodin.. aby som to premeskala?
predosle dni bola ciarka druha silnejsia.. tieto tri dni takmer neviditelna.. neboli by silnejsie? aj keby som to premeskala? myslime tie okolo ovulacie?
predtym boli slabsie.. zrazu takmer ziadne.. a to medzitym myslis mala byt ovulacna najsilnejsia?.. dufam, ze nie..
a to som sa citila tri dni dozadu nafuknuta akoby pred menzesom.. aj vcera este..
ja to kaslem, toto je uplne na psychiatriu...
@happymia no ja som mala cystu v marci.. a nemala som nijaky priznak.. a ani teraz.
len mi bolo divne, ako pred kramami posledne dni.. a toto mini spinenie.. take zvlastne. nie take ako pred kramami
baby ako to robite, ked chodite casto na gyndu?
to tam mam len tak prist a povedat,, spinim mimo cyklu, pozrite prosim, co to je?
a hormony mi robili asi dva tyzdne dozadu.. tyzden od mikropotratu.. a vsetko bolo v poriadku, v norme
a sono bolo robene za posledne dva mesiace 3 krat a ziadna cysta nikde.. naposledy pred 19 dnami
@jabadabadoo no mohla si to prepasnut presne vtedy ked si mala silnejšie testy ja som taký čas robila dve tri za deň..Niekedy ten lh hormón vyskočí ako strela.Tazko povedať moja
@karmela no vtedy sme sexovali odusu. kazdy den, kazdy druhy 🙂 cize som neprepasla.. tieto tri dni su slabe, a mali sme pauzu
@karmela @happymia @kotatko1232 na zdravie dievcence☺som rada ze som vas tu nasla a mam sa komu zdoverovat❤😙
@jabadabadoo nooo ja casto na gyn nechodim , som rada ked tam idem raz za rok na kontrolu krcku a pod., aj ked mam moc sexy gynekologa haha 😂🙈
a jasne ak to tak citis ,urcite chod vsak zato nic nedas .. zdravie je v prvom rade
a ak si po ovulke ja spm vase ms mala ale ruzovy vytok a bolo to ,ze sa drobcek vrtal hlbsie ...
srzim palce nech to dopadne ako tvoje ❤️ si praje ..
a vies ak si uz od ovulky 10dpo test ti z ranneho uz ukaze ....
@jabadabadoo no ja ked mám nejaký problém idem na gyndu zase tam niesom každý týžden..A áno ak je problém idem k Dr..Poviem co je vo veci veď od toho mame gynekológov😉
@jabadabadoo myslela som že si mohla prepasnut len pozitívny test 😉 To je len dobre že ste mali lásku
@karmela jooj moja aj som taka nedockava do kelu ale na druhej strane sa bojim...
ale uz som si povedala,ze uz bude ako ma byt ..
dnes pocitujem trosku ako aj vcera brusko , ale mne tie prsia vobec nerastu trosicku na dotyk dost mi to nahana hrozu ...
ale tak vravim bude akp ma ❤️👶🏼
@happymia zlatko ani ja som zo začiatku prsia nemala necítila som sa vobec ako tehuľka okrem toho že raz som zvracala s pizze ale to som ani netušila že je to tehu..Žiadne príznaky fakt.Az po teste som sa začala viac pozorovať no a poviem ti umna uz 9tt bolo vidieť že som tehu prsia akoby z noci na deň sa mi nafúkli aj bruško..Uvidis verím v to že v pondelok budeš odchádzať od Dr vysmiata a šťastná ako slniečko lebo všetko bude v poriadku.
@miriamn76 jeej dakujem a nazdravie aj tebe 😎
@happymia
@miriamn76 babule veríte mi že ja som magnet na duchujuce testy dnes som len 14dc a na 7 dc bol ovu hlien len to nemám vôbec potvrdené..Teraz som spravila test hoci mám do ms ďaleko asi určite este min 12 dni a kuk.😂 Asi som mala šťastie na chybný test.Len kuk aké čarky sú pod svetlom.schvalne som dala viac foto..
@happymia zlatko predtým som mala skoro uz na 9dc ale odkedy mi hapruje cyklus tak sa mi posunula na 12-14dc a teraz uz nerobím ani ovu testy..Len podľa hlienu sa riadim ale sama zo seba uz nevijdem 😂 Toto nebude tehu aj keby som si to veľmi želala..Toto je sama neviem ako nazvať ten test..A od poslednej lásky ubehol len 8den takze to vylucujem.Spravila som test lebo ja som pipina vieš cca viem že od 7-10 dni uz možem.A presne som trafila na taký.
@karmela tak pipín nas je tu plna kopa haha 😂🙈
lebo uz raz ked padnes do tej temy zz ovladas take veci co predtym mna napadlo urobit az ked mi 2dni meskali haha
ale pipina nie si a keby si aj bola tak pipina tuziaca po mimi 👶🏼
nooo ako tie testy repickear co si dala minule tie verim ze falosne aj mne sa to stalo snimi!
ale tento predpokladam,ze je to pepino .. mne ukazal len vtedy ked som bola !
nuz moja uvidime ... akoby slepy povedal 🙈🙏🏻
@happymia áno toto je pepino uz len tie kupujem..Teraz prvý krát mi toto spravil 😮 Samozrejme testovala som aj včera a nič nebolo..Ale to bude chybný lebo nanom nič nevidím predtým sa mi aj zdalo ale co uschol tak nič.Schvalne som dala ako vidieť tie čiarky pod svetlom toto sa mi este nestalo a to mám odtestovane jeden Furik testov😂 No všetko je vždy po prvý krát..Určite este zatestujem do ms a dobre viete že keby niečo hneď otom budete vedieť 😉

@karmela haha vidis to takto sme si deticky opili na zaciatku , dufam ,ze som tomu nemohla este nejak "ubilizit "u mna to bolo na 5den od ovulky..,ale hlava sa mi motala dostatocne...🙈🙈
veru a @miriamn76 prajeme to iste ..🙏🏻