Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte,citam si vas tu uz dlhsie,ste zlate zienky-samanky 🙂 tiez vyvolavam duchov,len skoda,ze tie dusiky nesilneju ☹ snazime sa s manzelom o babo uz pomaly 4roky a zatial bezvysledne,mam 36 rokov a to viac ma to mrzi,ze sa nam nedari,ale davate mi nadej a viem,ze niesom v tom sama,drzim palce kazdej jednej snazilke 🙂
@klementinka2 obdivujem ta ze 4 roky ja teda nieco vyse roka tak intenzivne a uz mi ztoho prepina a to som myslela ze do 40 to dame sup sup a uz budem mat 41 a zatial okrem duchov nic realne☺
@klementinka2 ouuu 4 roky je dosť ale zapoj sa k nám budeme držať palce aby dušiky silneli ako prajem každej jednej babulke odtiaľ 😊
@miriamn76 mne tiez z toho uz riadne prepina 😉 ale stale verim,ze sa zadari,dnes mam pozit,ovu test tak hypnotizujem pracovnu svojho muza nech uz skonci pracu a ideme na to,ovu testiky skusam prvy mesiac,az tu na MK som sa docitala o grepovom dzusiku a grepe,alchemilke atd tak som to zacala uzivat a uvidi sa ako to vsetko zaucinkuje.Mam uz jednu dceru pubertiacku z prveho manzelstva a ta studuje v inom meste.Vydala som sa druhykrat,manzel deti nema a o to viac ich chce a kedze mne tikaju biologicke hodiny chcem este aspon jedno babo.Nevzdam sa len tak lahko. 🙂
@klementinka2 ja mam tiez jednu dxeru z prveho manzelstva a teraz mam druheho on sice ma dvoch chlapcov ale chceme mat a spolocne☺
@miriamn76 tiez som si robila testy ako ty fialove Gravitest a tiez sa mi skoro na kazdom ukazoval dusik,bolo mi ale divne,ze duch nesilnel a tak som poprosila manzela,aby si test spravil on a tiez tam mal ducha,takze sme zrejme tehotní obaja 🙂
@klementinka2 hahaha prepáč že sa smejem ale mamatest aj mužovi ukázal tehu 😂😂😂😂
@karmela no uz mi to nedalo,ze mam stale len ducha a tu na MK som sa docitala,ze kazde 2dni by mala ciarka silniet a ta moja nesilnela,tak som skusila taku variantu,takze sa mi len potvrdilo,ze test si duchuje ako sa mu chce,ze je jedno kto ho ocika.ja som bola donedavna este hrdinka,ze noaco,ze nemame malicke ale teraz nejak zacinam panikarit.A doslava ma deptaju reci mojej svokri,ze este nemame male... 😒
Som starsia od manzela o 2roky a on nema deti ziadne ,tak asi maju obavy kedze som starsia a aj napriek tomu,ze mam dceru ci budem schopna dat mu dieta 🙂 ,stale sa vsetko toci u nich iba o dietati a dceru som mala cisarskym,takze mi stale pripomina,ze som prvorodicka a este k tomu s vysokym vekom 😉
@klementinka2 prosím? Ked si rodila cisárskym tak si prvorodička tak veľké houby tudle mudle..Cisársky si žena nevyberá aj ja som tak rodila..Áno ženy co rodia prirodzene zažijú bolesť počas pôrodu ale po cisárskom sa žena trápi bolesťou aj mesiac po pôrode..Je to veľký zásah do tela..A verím že svokre vytries zrak ked čoskoro otehetnies.😉 Berieš aj vitamíny nejaké na otehu
@karmela beriem inofolic 2x denne a vceliu matersku kasicku,hej beru ma ako prvorodick,strasne rada by som im vytrela zrak pozit.tehu testom
@karmela to ma takto beru svokra +svagrina,ktora otehotnela na prvy sup,ze sa beriem ako prvorodicka a este proti mne hra aj vek
@klementinka2 Ach bože tak dostala si do vienka veľmi zlatu svokru aj svagrinu..Želám ti aby si im čím skôr vytrela oči aj ústa pozitívnym tehu testom aj tehotenstvom.A muž je ok? Tým že si staršia od neho nemusí byt len tvoja vina..
@karmela neviem ci muz je ok,ale nema problem ist na vysetrenia,ja som objednana o 2tyzdne ku gyn.tak som zvedava co povie on a nasledne moze ist manzel na vysetrenia.

@miriamn76 zlatko ale ja mám pravdepodobne ducharsky test len.Som len 14dc a ovu neviem isto kedy bola.Iba od Dr viem že jeden dominatny druhý uz nebol.
@happymia ďakujem moja verím že s
@miriamn76 sem čoskoro dáme silnejúce tehu čiarky 😊😍