Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela dakujem,snad sa cochvila zadari a to prajem aj kazdej z vas 🙂 a som prekvapena,ze mi duchuje aj test clera blue easy tam je to plus a minus 🙂
@happymia zlatko treba oddychovať kým sa da😉 Uz mame po párty o chvíľu ide Harry potter ale nabudúce sa k nám pridajte s drobčekom 😍
@klementinka2 pošli sem foto testu 😉Uzaj😊
@miriamn76 ale ty starenka prestaň si atraktívna žena stále aj dvojnásobná mamina budeš
@miriamn76 jeziiis ty zas "starenka" nepotrepeš 😂😂🙈haha vies co ja teraz vzdy som hore uz pred6 .. ale potom sa aj drahy este ucuckal tak reku polezim si lebo aj to brusko ma pobolieva ,tak sme dako zdriemli a ja vzdy kukam na nete a tym sa aj unavim "vyskusaj " haha. 🙈🙈😂
ja do roboty vstavam o pol7 ale 40min cestujem chodim na 8 ..a vecer uz velax som KO o 20
no co moja vincisko na mrsku uz stiahnute ?
@happymia no jasne je u nas aj mama tak sa mi usli len dva striki ale stacilo bohate snad to bude mat ucinok nech mozme dalej snazilkovat😀. Inak dievcata beriete kyselinu listovu? Ja yz ju berem niekolko mesiacov a odkedy som ju zacala brat dako priberam 😀mala som cislo 38 a dnes som nezapla nohavice 44 ☺vyhovaram sa ze to je ine cislovanie a moj povie ze teraz ti vadi ze si pribrata a co ked budes tehu😀aaale to bude ine a ten pravy dovod😀😀
@miriamn76 nic si z kg nerob ..do mna pchali clostibegyt ztoho som dala na seba 10kg 🙄nikdy viac lebo to nebolo ani potrebne aj ovulku mi to cele pokazilo a ked som uz to stopla lebo som mala zneho stavy .. tak ovulku som mala krasne a bez toho a aby som sla kteme neschudla som ich !!!
a kyselinu som brala vtom Inofolicu ... a teraz beriem normalne v tabletkach uz co slm si kupila ... lekarnicka mi poradila ,ze je dobre to Femibion tak neviem
jaaj tak ste mali pekny rodinny vecer ,dufam ,ze padne na uzitok ako si ty uz prajes ...🤗
@miriamn76 a presne tehu kilecka a brusinko budeme pekne tucniaciky a stastne hlavne 🤗
a potom to z radostou dam dole lebo uz budem mat drobca pri sebe a nebudem priberat aj znervov ... lebo vtedy sa ti ani chudnut nedari poznam .. ja ked mam stres nechdnem .. zerem ! ked som vpohode malo jem chudnem .. tiez som taka "super"kombinacia
@klementinka2 a koľko máš rokov, dúfam,že sa nenahnevas
@klementinka2 už som to nasla. No moja 36 je vek úplne v pohode. Ja mam známe dve, čo rodila v 40. Man z el je v poriadku?
@biba12 netusim ci je manzel v poriadku ale nema problem ist na vysetrenia,nebrani sa tomu,doteraz sme to brali na lahku vahu,verili sme,ze sa podari prirodzene.Ale teraz nejak uz fakt panikarim a zacal aj on,ja idem k lekarovi o 2tyzdne a dalej sa uvi co a ako...
@klementinka2 to je kanalik.. a nerozmyslali ste nad umelym oplodnenim?
@karmela a ten clear blue easy sa neda odfotit ale zjavne to plus modre je vidiet volnym okom nemusim zmurit a ani manzel a ten dusiky malo co vidi ale ten vidi bez zaostrenia a nemyslim,ze som tehotna,aj ked priznaky by aj boli.
@klementinka2 aha. No tak držím palce. A nepanikar. Vek máš v pohode.
@nivea777 urcite ano,rozmyslali sme nad umelym oplodnenim,od bud.roku urcite to zacneme riesit ☹
@klementinka2 tie foto co si davala to su len kanaliky...☹
@klementinka2 mne by to uz po roku neuspechu nedalo,, ja by som nevydrzala cakat
@miriamn76 zeby ta kyselina listova mala take ucinky ze priberas??
ja mam velkost 38 a premna je to moc co som niekedy mala len 34 pred Malou :-/
@kotatko1232 myslim ze ztoho odkedy ju beriem tie kilista na mna skacu😀
@miriamn76 iiiha...a rokov mas kolko??ak smiem vediet)?
ja 30 😅
@miriamn76 mojko aj ja som z toho pribrala pred malou a teraz beriem zase ale uz som buchta😁
@klementinka2 no ten prvý je kanalik veru riadny..no ked na clear vidíš ducha tak Skus este testnut nevzdávaj to a o dva týždne pojdes tak ci tak k Dr 😉

@klementinka2 držím palce aby si bola ok nech sa Vám čím skôr zadarí..Takú svokru by som .... a muža pošli na vyšetrenie tiež určite..