Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 rovnych 40😀😀ale v januari sa to zmeni na 41☺
@klementinka2 strach ti nepomoze..musis byt v pohode,klud,bez stresov a zatial to nechat plynut.. ked v januari chcete ist na umele tak sa teraz nestresuj a moc na to nemysli.. dost pripadov bolo ze sa nedarilo a ked mali istotu ze idu na umele a boli v klude tak sa zaradilo aj prirodzene
@nivea777 nestresujem sa nejako,lebo stale verim,ze sa to podari,dnes mam pozit.ovu test tak cakam na manzela kedy skonci s pracou a ide sa na to,viem,ze psychika robi vela takze snazim sa stale zamestnan a nemysliet stale na tu jednu vec aj 🙂 ked je to velmi tazke. 🙂
@klementinka2 niekde som citala ze pre lepsie dostanie sa spermii dnu pomaha ked chlap ma orgazmus prvy a az potom zena.. ze stahy maternice ich ako keby vcucnu..ale ci to je pravda,netusim :D ale za pokus nic nedas :D
@kotatko1232 joj do kelu to su kanaliky mojho manzela haha 🙂 🙂 🙂
@klementinka2 nic si ztoho nerob ja tiez stale trcim na konikovi obdivujem tie pozitivne tehu testiky a cakam na ten moj pozitivny😀
@miriamn76 presne tak ja tiez,zo srdca prajem kazdej jednej a stale cakam aj na ten moj
@miriamn76 moja neboj nič ked otehu potom môžme chudnúť drobci sa Oto postarajú..😊 Ja som s malou otehu ako 60kg šla som rodiť mala som 102kg v 38tt diagnoza preklapsia-gestoza od 10tt ked mi pôrodník povedal že po pôrode do 2rokov zhodím všetko neverila som mu..ale vážne za rok a pól som mala menej ako pred tehu.A teraz waaaaa😁
@miriamn76 tak to si mala výborne tehu ja som na začiatku tehu ráno vstala že idem do práce pozriem do zrkadla a hlavu som mala o 2 čísla väčšiu..😛 Som sa sama seba zľakla potom som začala cela ruky prsty všetko tak hneď rizikové aj tlak brutal vysoký aj som bola v nemocnici len som podpísala reverz..Šetrila som sa doma ale nijak zle som sa necítila len kvôli váhe ked som za mesiac mala 7kg hore..A to som nejedla veľa vôbec.Ale vieš co má teší porodila som zdravú dcéru hoci sme boli obidve ohrozené ale sme tu zdravé a šťastne 😉
Inac ja som bola aj za vestcom,ktory mi povedal,ze tehotenstvo u mna bude teraz a ked nie tak januar prichadza do uvahy,topiaci sa aj slamky chyta 🙂 a v jednej diskusii na Mk z januara som si citala,ze jedna baba otehotnela tak,ze sla za liecitelkou a dala tam aj kontakt tak som jej volala a mame s manz.jest kazde rano orech s medom a 28nov.mame ist do Ba za nou,tak som zvedava... 🙂 🙂
@klementinka2 my sa snazime asi rok a zatial tiez bezvysledne. Drzim palceky...
@klementinka2 zadarí sa uvidis a Skus o 2dni testik ked si mala ducha

@nivea777 stale bolo co riesit,kupili sme dom,velke zahrada,manzel podnika tak cestovanie do De a az teraz si to beriem velmi k srdcu,ze sa nedari a az teraz nastal ten okamih,ze mam strach,ze nieco nieje ozaj v poriadku,velmi sa bojim,ale stale dufam 😉