Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Zajtra este chcem zrobit digitalny aby som videla aj presny tyzden 😁
@nikasaj waw gratulujem
@kikona123 presn3 som mala dnes tento isty sen a mojmu som to ani nehovorila lebo uz si aj ja pripadam ako psycho
@milos32nika21 ja som mala taky sen minuly mesiac a tento tyžden sa mi snivalo že som mala trojičky 😃😃😃
@butterfly333 ja som mala tiez v sne uz trojicky 😀 po clostyle ze boli sa mi snivalo 😀
@babymaminka ja beriem inofolic no som zvedava kedy sa zadarí a ci vobec.
Baby ja dufam ze sa nam zadarilo dnes som mala dostat ms este zatial neprisla len som niaka chora tak mozno to bude aj s toho a strasne ma bolia krize dnes som si robila aj test ale nic
@milos32nika21 držim palce,aby Ms nedorazila najbližšich 9mesiacov 🙂
@kotatko1232 ahoj mna uz podbrusko boli tyzden dala som vinko vcera a zatial nic iba biely vytok. Dbes davam malinovu vodku lebo mame oslavu chlapcovej osemnastky tak mozno pomoze ona😀
@miriamn76 no ten vytok aj ja mam a dnes uplne tieklo somna.😠 tak som zvedava zajtra idem po vysledky ku gynek..on mi vie zistit kedy dojde Menzes nie?ked mu poviem ze mi este nedosla..
@kotatko1232 podla mna to nevie zistit, povie ti ze mas cakat 🙂
@131313 oh.no som zvedava
co.zajtra povie
@miriamn76 no zlatko daj si decentne tu malinovicu zajtra neskúsiš testik?? Aj ja idem zajtra kúpiť 😄
@kotatko1232 áno vie zistiť podľa sliznice aspoň moja gyn mi vie povedať ked mi robila pred ms Sono
@kotatko1232 a prečo ideš ku gyn kôli čomu?
@butterfly333 bola som na preventivke a zajtra si mam prist po vysledky a rovno sa ho opytam nech sa pozre namna ze kedy asi dojde ms kedze mne stale meskava
@milos32nika21 ja som mala dnes tei take sny :D za kazdym ma az tak posadilo na postel :D uz som sa aj totalne tesila a potom sklamanie, bol to len sen...ale rano som si spravila test pre istotu lebo som mala uz vvera dostat a nic...ani dmes to tak nevyzera...ziadne bolesti, nic....a to som vyuoratovala cely byt :D jedine ci ma boli su krize, a niekedy je to uz na nevydrzanie...vcera som skoro odpadla v tescu na nakupe a pred vcerom zase skoro v robote z toho...tahalo mi to az do nohy :/ inak mne nezvykne meskat MS...poslednu dlhsiu dobu som mala vzdy na 28 DC...raz na 29DC...a vytok mam tiez silny...uz uz si zakazdym myslim, ze som dostala a nic...ovulku som mala inak aj neskorsie, tak mozno aj za to...alebo za to mi este test neukazal nic 🙂 :/ no uvidime ak ani zajtra pozajtra nedostanem skusim dalsi..a ak ani tam nic nebude, zbehnem k doktorke, ci to nie je aj nieco vaznejsie, co dufam, ze nie...
@miriamn76 a ako zistim ako mam krcok😂😂ako si to zistovala 😂😂

@nikasaj svagrinej by som potom ukazala knizku alebo fotecku :D a nech kuka..