Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 to vieem ale ako zistim ci je nizucko alebo vysoko a co znamena co?
vysoko??,
Nizicko??
@kikona123 ja mam presne toto iste neskutocne bolesti v krizoch hlavne ked si lahnem hlava sa mi toci ked sa postavim a biely vytok tiez som si dnes robila test a nic tak vydrzim este dva tri dni a spravim este jeden
@milos32nika21 a ten vytok by mal byt aky pri tehu??somna sa dnes lialo a bol biely a nezapachal
@kotatko1232 aj ja mám strašne mokro vytok biely ako telove mlieko no ja mam daleko do ms 😉
@butterfly333 ano??kedy ma prist .ja ju cakam dnes zajtra...
@kotatko1232 ja za cca 12dní 😆
@butterfly333 ahaa ale mne stale meska takze urcite aj ja asi tak dostanem 😀
@kotatko1232 ak ho dociahnes lahko je vysunuty do posvy je nizko a ked mas problem ho dociahnut je vysoko. Pri tehu by mal byt tak nizko ze dokazes po nom prejst prstom a tvrdy
@miriamn76 ahaa super.skusim a napisem
@kotatko1232 no skus ale musis to robit v rovnakom case a nie hned po prebudeni alebo po stolici lebo to sa krcok posuva a aspon dva krat denne. Najlepsie je ho sledovat hned po ms a cely cyklus aby si vedela ako sa meni
@kotatko1232 neviem ani ja aky by mal byt...ja mam taky riedky normalny ako pred ms mavam ale nechapem tym krizom nikdy ma takto nebolievali a tebe kolko meska?
@miriamn76 teraz napr ho mam uuuplne doole pri otvore😉 a na stolicu som dnes nemala kedze mam zapchu 😯
@milos32nika21 ja cakam dnes zajtra ms.mna boli podbrusko a prsia
@kotatko1232 no u teba je to super ja ho ani nedociahnem poriadne a to bol vcera este dole☺
@kotatko1232 mne uz meska podla cyklov ktore normalne mavam mala som mat v stredu.
@miriamn76 ja nikdy nemam presne ako mam mat vzdy mi meska alebo dojde skor...a teraz uvidime kedy dorazi...a pred ms by mal byt krcok vysoko tak ze ho normalne nedotiahnem??no tak zajtra skusim rano kupit test ale pochybujem ze budu //..
@kotatko1232 drzim palceky aby boli // a ked ta aj prsia bolia to je dobry znak sprav zajtra test a daj vediet a ja uvidim co bude somnou
@kotatko1232 no.mne blbne posledne dva mesiace dovtedy bol presne plus minus jeden den a testy mam este som dnes dokupila dalsie no myslim ze nic ztoho. A ked si sas do googla krcok maternice tak najdes kedy aky ma byt☺
@miriamn76 ano??ja nemam doma nic lebo by som robila.ale neviem ako tvdy ma byt.lebo moj je tvrdso ale ci az tak ako ma byt netusim
@kotatko1232 mal by byt ako spička nosa.
@kotatko1232 tak moja to ani ja nie😀teraz ho sledujem prvy mesiac
@butterfly333 a v tehu dole? Dobre som to vycitala?
@miriamn76 ano dole
@butterfly333 tak zase nic🙄
@butterfly333 tak mam ho taky.ale kraje mam meksie a stred ano spicka nosa. moze to tak byt
@miriamn76 urcite ani ja.to len ms dojde

@kotatko1232 hmatom draha😀