Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby dnes ráno som si robila test, bola tam slabucka ale celkom vyditelna druhá ciarka, lenže bola asi milimetrik od tej kontrolnej :D čo je to ? Je to neplatny alebo chybný test ? môže to byť tým že ešte trocha krvácam ?
Baby tak dnes mi mala prist ms neprisla krčok mam tak na 1 prst tvrdy rano teplota 37,3 vyzera to nadejne krize ma bolia uz asi tyzden ale rano som si robila test a negativny je dost mozne ze preto ze som ho nerobila na lačno ale az okolo obeda
@milos32nika21 Mozes kludne jest,nemusis byt na lacno. Ale z ranného moču je lepšie,
@milos32nika21 nie to je dôležité aby si bola nalačno ale to aby si čo najdlhšie nebola cikať, preto je najlepšie robiť test hneď ráno. Ale u mna druha čiarka zvykla byt výraznejšia az poobede, takze testovať sa dá hocikedy behom dňa
@kotatko1232 nepochybuj hned rano vas budem informovat o vysledku☺no u teba to vyzera nadejnejsie☺
@miriamn76 dik..a vies co pochybujem ze budem...
ale bola by som prekvapena mooc...
a ty si tam musis najst zajtra // 🙂
@miriamn76 ja teraz brucho nic len prsia ma bolia a moc ich mam zilkate co nikdy som nemala zilky viditelne
@kotatko1232 prsia vobec a zilky mam stale☺ja som taka ina sle brucho boli stale☺
@miriamn76 jaajj brucho mam aj ja nafuknute dnes aj moja mala namna pozerala ze ake velke☺☺ ale prsia ma nebolia ani zilky nemam....som zvedava zajtrs na teba kolko ti meska?
@milos32nika21 mne meska od stredy podla cyklov ktore mavam normalne no.minuly mesiac mi meskala 7 dni tak som mala 32 dnovy cyklus ak bude aj tento mesiac tak este nemeska☺zacalo mi to blbnut tak presne ani neviem

@kotatko1232 a čo bt nemeriaš? Vieš ten krčok nieje 100% tní