Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 @kotatko1232 @happymia @karmela @ @mucuinka dobre ranko dievcata testik mam belobu bielu😑mrcha este nedorazila
@karmela bre ranko dievacta @miriamn76 ..
no krv zobrata ,zanesena ...pobede by som mala mat vysledok..
dr.drobceka nepozrel.., mal tam tehulku uz s bruskom ,ale pytal sa ma aj sestricka,ze ako sa citim...
vravim,ze ma zas od piatku brusko pobolieva a on,ze to je roztahujuca maternica 🙏🏻vravim mu :Bodaj by 🤗
jaaj babeny o 3:13 som bola hore uz na wcku mechur mi slo rozdrapit
dnes to bude velmi dlhy a napinavy den ..🌞prajem Vam vela slniecka v nom
a @miriamn76 ta mrcha si znas šamaniek hadem robi "dobry den" 😂🙈
@miriamn76 ked nepride skus spravit este ale za 3 dni....baby mne uz tiez meska tak som zvedava nervozna som uz keby je aspon stvrtok a neprisla tak spravim testik
@milos32nika21 to uz je zbyticne uz by muselo nieco ukazat🙄
@jabadabadoo je mi luto, ze si na tom takto aj s partnerom ☹...Smutna realita u takej mladej baby...Verim, ze sa vam podari otehotniet prirodzene, ak nie, aspon teda inak, ale prajem Ti, aby si co najskor otehotnela, mala zdrave tehulkovanie a v naruci svoje vytuzene babätko 🙂...Vela zdravicka prajem vam obom a aj buducemu drobcekovi...Boh s vami na tejto tazkej ceste, ktorou kracate...Vzdy treba verit v zazraky, pretoze oni sa skutocne deju, len treba vystihnut ten pravy okamih 😉
@miriamn76 kolko dni si po ovu?
@milos32nika21 ja neviem vzdy som mavala ovu na 10-11 den cyklu tento mesiac som robila ovu testy len dovtedy a boli negativne dako som to nesledovala
@miriamn76 no vidis tak nadej tam este je pockaj este 2-3 dni a ak nepride ms tak sprav este jeden
@milos32nika21 keby bola aj neskor uz by muselo byt nieco na teste
@milos32nika21 ja som tiez este nedostala..mne uz je aj zle z toho aka som nedockava :D normlane ma zduva :D najradsej by som si uz teraz spravila test, ale chcem aj este pockat :P mozno zajtra alebo pozajtra ak teda mrcha nedojde 🙂
@milos32nika21 inak tebe kolko meska? Neviem ci si to tu pisala alebo som nezaregistrovala :P

@milos32nika21 to som nechcela, každá žena je iná, dokonca každé tehotenstvo je iné, takze kým nedostaneš MS nádej stále máš 😀. Nie každá mala pozit.test v den očakávanej menštruácie