icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
6. nov 2016

@milos32nika21 to som nechcela, každá žena je iná, dokonca každé tehotenstvo je iné, takze kým nedostaneš MS nádej stále máš 😀. Nie každá mala pozit.test v den očakávanej menštruácie

karmela
7. nov 2016

@happymia dobre ranko moja dnes idete na krv potom daj vedieť ci náhodou nespravil Dr aj Sono 😉😊
@miriamn76 ahoj moja sisi prispala po včerajšku ? Testik? Drzim silno palce na // 😍

miriamn76
7. nov 2016

@milos32nika21 @kotatko1232 @happymia @karmela @ @mucuinka dobre ranko dievcata testik mam belobu bielu😑mrcha este nedorazila

mucuinka
7. nov 2016

@miriamn76 :( ešte som sa len zobudila a ležím v posteli, ale taká som bola zvedavá a dúfala s tebou. Ak mrcha príde, začnete sa zase snažiť a my ťa budeme všetky vytrvalo podporovat. A ono to príde. TAKÉ čiarky budeš mať, že ti ich všetci budú závidieť ;)

miriamn76
7. nov 2016

@mucuinka dakujem pekne len aby ta mrcha dosla🙄alxhemika je nachystana

nikasaj
7. nov 2016

Baby tak uz je to iste dnes mala dost mrska a takto mi visiel uz digitalny testik 2-3 to je 4 az 5 tyzden

happymia
7. nov 2016

@karmela bre ranko dievacta @miriamn76 ..
no krv zobrata ,zanesena ...pobede by som mala mat vysledok..
dr.drobceka nepozrel.., mal tam tehulku uz s bruskom ,ale pytal sa ma aj sestricka,ze ako sa citim...
vravim,ze ma zas od piatku brusko pobolieva a on,ze to je roztahujuca maternica 🙏🏻vravim mu :Bodaj by 🤗
jaaj babeny o 3:13 som bola hore uz na wcku mechur mi slo rozdrapit
dnes to bude velmi dlhy a napinavy den ..🌞prajem Vam vela slniecka v nom
a @miriamn76 ta mrcha si znas šamaniek hadem robi "dobry den" 😂🙈

milos32nika21
7. nov 2016

@miriamn76 ked nepride skus spravit este ale za 3 dni....baby mne uz tiez meska tak som zvedava nervozna som uz keby je aspon stvrtok a neprisla tak spravim testik

miriamn76
7. nov 2016

@happymia vyzera to tak ale ja jej dam na frak stou alchemikou len nech pride😀drzim palceky aby bolo vsetko tak ako ma byt a cakame na spravicky o vysledkoch☺

miriamn76
7. nov 2016

@milos32nika21 to uz je zbyticne uz by muselo nieco ukazat🙄

miriamn76
7. nov 2016

@nikasaj gratulujeeeem☺

luta13
7. nov 2016

@sasenka04 krasne tehulkovanie, uzivaj si to 😉...Prajem vela zdravicka obom 🙂

happymia
7. nov 2016

@miriamn76 ĎAKUJEM a pravdaze Vam dam vediet 🙃

nikasaj
7. nov 2016

@miriamn76 dakujeeeem😃

luta13
7. nov 2016

@jabadabadoo je mi luto, ze si na tom takto aj s partnerom ☹...Smutna realita u takej mladej baby...Verim, ze sa vam podari otehotniet prirodzene, ak nie, aspon teda inak, ale prajem Ti, aby si co najskor otehotnela, mala zdrave tehulkovanie a v naruci svoje vytuzene babätko 🙂...Vela zdravicka prajem vam obom a aj buducemu drobcekovi...Boh s vami na tejto tazkej ceste, ktorou kracate...Vzdy treba verit v zazraky, pretoze oni sa skutocne deju, len treba vystihnut ten pravy okamih 😉

milos32nika21
7. nov 2016

@miriamn76 kolko dni si po ovu?

luta13
7. nov 2016

@kchan krasne testiky z 5.11...Ten fialovy je perfektny 😉...Gratulujem a Vela zdravicka prajem 😉 ...uzivaj tehu 😉

miriamn76
7. nov 2016

@milos32nika21 ja neviem vzdy som mavala ovu na 10-11 den cyklu tento mesiac som robila ovu testy len dovtedy a boli negativne dako som to nesledovala

milos32nika21
7. nov 2016

@miriamn76 no vidis tak nadej tam este je pockaj este 2-3 dni a ak nepride ms tak sprav este jeden

miriamn76
7. nov 2016

@milos32nika21 keby bola aj neskor uz by muselo byt nieco na teste

sasenka04
7. nov 2016

@luta13 dakujeme...zatial si to uzivam lebo mi nebyva zle,co som teda velmi rada ale kedze je to prve babatko tak este neviem co ma caka 😊

sasenka04
7. nov 2016

@miriamn76 netvrdila by som tak isto ze by uz nieco muselo byt na teste...mne ukazal test druhu ciarku az tyzden a pol po tom co mi meskala ms...a teraz som v 9tt takze netreba hadzat flintu do zita 😊

kikona123
7. nov 2016

@milos32nika21 ja som tiez este nedostala..mne uz je aj zle z toho aka som nedockava :D normlane ma zduva :D najradsej by som si uz teraz spravila test, ale chcem aj este pockat :P mozno zajtra alebo pozajtra ak teda mrcha nedojde 🙂

kikona123
7. nov 2016

@milos32nika21 inak tebe kolko meska? Neviem ci si to tu pisala alebo som nezaregistrovala :P

miriamn76
7. nov 2016

@sasenka04 gratulujem☺bolo by super keby to bol aj moj pripad

sasenka04
7. nov 2016

@miriamn76 treba verit a netreba mysliet negativne...nam sa nedarilo otehotniet takmer rok a to sme relativne mladi takze nadej zomiera posledna...drzim palceky 😊

miriamn76
7. nov 2016

@sasenka04 dakujem☺

karmela
7. nov 2016

@happymia ahoj moja tak budeme odpočítavať do 16 a krvicka uvidis ako hcg vystreli a verím že ti povie dobrú správu moja..
@miriamn76 no zlato tak budeme stebou čakať ďalej buď si mala ovu neskôr a tým pádom je všetko možné este..A čisto biely testik je?

miriamn76
7. nov 2016

@karmela uplne biely robila som ten top test

karmela
7. nov 2016

@miriamn76 tak este počkáme moja ci dôjde ms ci // ale želám ti to druhé riešenie 😍