Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikona123 jejj tak budeme robit spolu mne malla prist vcera a tebe?? Presne aj ja som nedockava stale musim potom cosi jest aka som nervozna ☺☺
@kotatko1232 ahoj no ako? Testovala si?
@eliska1986 áno vidím 🙂 Gratulujem
@eliska1986 nieco sa tam crta,ale este to nema taku farbu ako by malo mat.. kolko dpo si?
@eliska1986 myslim ze to je negativne pozitivne by bolo plusko
@miriamn76 ahoj moojja verim ze ak teraz sa nepodarilo podari sa do vianoc🙂
mne doky povedal ze na zistenie je este skoro ale predpisal mi aj duphaston na upravenie cyklu ak by nahodou mrska dosla.. mam to potom brat 3 mesiace..
@eliska1986 ale je tam dusik
@nivea777 ahoj 3dni mi meska
@eliska1986 niečo sa ti dám črta taký jemný duch by som povedala Skus este testovať 😉
@eliska1986 testuj o dva dni..najlepsie tym istym aby si videla rozdiel.
@milos32nika21 mne mala predvcerom prist a nic..a dufam veru ze ani nepride :P taaak kedy budeme testovat? Zajtra ci vydrzime az do pozajtra? :D
@kotatko1232 tak ja na nu cakam nech mozem zacat stou alchemikou
@eliska1986 toto je tuším 25, skús citlivejší test, ale inak ja tam to plusko vidím. držím palce, aby zosilnelo
@eliska1986 ano vidim moj takyto test chodi uz do skolky :")
@miriamn76 tu alchemiku som pila aj ja pred 2 mesiacmi
@kikona123 pockajme do stredy to budeme mat 3-4 dni to by uz malo ukazat....ale strasne ma boli pod bruskom ako keby mi mala prist ms tak dufam ze nepride vzdy ked idem na wc si hovorim nech len nepride
@milos32nika21 mne inak nezvykne meskat, sak pozri ako som mala cykly poslednu dobu 🙂 tak dufam, ze sa mi zase nerozhadzali cykli, ale znaci to nieco ine 🙂
@milos32nika21 ka nemam ziadne bolesti bruska, len krizov strane a vytok...tak neviem...ale uz sa tak tesim, ze urcite dostanem :/
@nivea777 mna dmes napadlo, ze kamoska, co ma dve deti uz, tak u nej bol tiez toto prvotny priznak pri tehotenstve, pri druhom som jej este sama hovorila, ze je urcite tehotna ked ju tak bolia krize a na druhy den mi volala, ze ma dve ciarky na teste :D ale aj tak sa bojim, lebo vcera som mala negativny test, aj ked mne sa tam nieco marilo, ale to som uz len chcela tam nieco vidiet asi.

Ahoj holky, jdu si pro radu, má 6 dní do MS a dnes se mi na testu ukázal tento duch, co myslíte?