Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikona123 ja mam uz asi 4 dni neskutocne bolesti krizov co som nikdy nemala ale vcera som si robila test a tiez negativny tak ja si myslim ze keby ze ma bolia krize s toho ze som tehotna tak by to uz vcera aj na teste ukazalo...jajjj ale som nedočkava..dufam ze sa ti nerozhadzal a budeme spolu tehulkovat ☺
@kikona123 juuj som nedočkava rozmyslam ze by sme mohli testnut uz zajtra mozno aspon niakeho ducha uvidime
@kotatko1232 pomohla?
@milos32nika21 ahoj takze tebe meska den?kolko si dpo?testiky mas zatial negativne ako som citala...mas aj nejaky priznak?😉
@miriamn76 ano.ale neudrzalo sa ☹
@miriamn76 ja som zvedava na tie lieky ..co to spravy ak nahodou nebudem tehulka...mala si ich uz niekedy?
@kikona123 ahoj mas ukazkove cykly
@eliska1986 ahoj 🙂 noo mala som :D tento mi nejak hapruje :D
@kikona123 uvidis co bude z toho
@eliska1986 sak dam urcite vediet aj keby dobre nebolo :P 🙂 :/
@kikona123 ok🙂
@kotatko1232 mala som na udrzanie tehu ale zial nezabranilo to MA🙄
babulky ake tehotenske testy pouzivate?ktore su dobre?
@eliska1986 Dr.Max a Peppino, su lacné ale u mňa boli spoľahlivé
@eliska1986 pepino
@karmela @miriamn76 @luta13 a vsetky zienky ,ktore nam s drbcom drzia palce ....
HCG nam narastlo zo 407 (minuly pondelok) na 5970 ŠAMANKY MOJE ZLATE ,ženy reveeeem od štastia 🤗🍀😘drobatko moje male bojuje ❤️
ps:sestricka od dr.ked mi volala Veronika krasne nam hcg. narastlo , povedala ,ze krasne hodnota ja som vyklepana este teraz a ze sa na nas tesia na buduci tyzden na sono
babenky prajem Vam nech Vasa podpora ku kazdej jednej znas sa Vam vrati v podobe stastia a // ❤️
@happymia supeeeer úžasná správičky gratulujem prajem nech je všetko v poriadku až do konca tehu.

@kikona123 ja by som si ani test nerobila keby ma nebolia krize..zacali ma boliet na druhy den meskania a hned rano som si robila test,boli tam pekne ciarocky