Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia az mi slzy idu s Tebou od stastia ako to tu citam 😀...Krasna sprava dnesneho dna a tesim sa s Tebou a drobcekom...Uz len dobre bude, neboj, je to bojovnicek silny a ten sa Ta tak lahko uz veru nepusti a bude si hoviet pod Tvojim srdcom do porodu - pretoze on si Ta vybral za mamicku 😉...Uzivaj si to naplno 😀
@happymia Super. Gratulujem 😘
@klementinka2 citam Tvoje komenty z 5.11....Velmi Ti drzim palceky, aby sa vam s manzelom zadarilo babätko, nech Ta Boh zehna a coskoro si tehulka a vynosis zdrave babätko a budes si ho stiskat v naruci...To Ti prajem zo srdca 😉
tak teraz mne z Vas vybehli este raz ked take krasne si od Vas citam ...velke dakujeme ,kazdej jednej z Vas ❣️❤️
@nivea777 dotaz k Tvojmu komentu z 5.11.- ja som orgazmus nemala vobec a otehotnela som a aj to tak, ze sme mali styk 3-4 dni pred ovu a spermie sa udrzali vo mne a cakali na vajicko 😉...No ale veru aj ja som pocula tuto famu o orgazme...Mozno u niektorych parov to zabera, no je to asi individualne si myslim, ako vsetko 😀
@19nikuska86 ze "penis ani nevidela"...rehocem sa ako hovado tu teraz ako citam Tvoj koment...haha...super 😀
@kikona123
@milos32nika21 Baby, obom vam drzim palce, aby MS neprisla...Biely vytok som mala aj ja na zaciatku a aj pocas tehu - kalny, biely a stale - cely den - obcas menej, obcas viac 😉....Snad aj tie vase vytoky su uz tehuvytoky 😉...Verim, ze ano 😉
@patkaamirko neviem, v com bol problem, ci si mala chybny test, ci co...No tak blizko druhu / som este nevidela...Skus dalsi testik z ranneho mocu, mozno bude ciarka "na svojom mieste"...Drzim palceky 😉...Pripadne hod sem potom foto a oznac ma...Rada pozriem //
@luta13 robila som aj ten z ranného ..zajtra rano idem skúsiť robiť ďalší 🙂 ona potom asi po hodine zmizla ťa čiarka 😁
@luta13 som zabudla dodat, ze krize ma bolia uz daky tyzden, 5 dni urcite...ale to ako ma teraz bolia :/ ale ak su to tehotenske bolesti krizov tak to beriem s usmevom 🙂 :P a vytok mam tak ze cely den 🙂 a tiez taky ako si ty opisovla...no uvidim zajtra rano, hadam mi test daco ukaze 🙂
@eliska1986 vidim slabu druhu /...Testuj o 2 dni a porovnaj tmavnutie...Drzim palceky 😉
@lilianna1988 no priznaky mam a meska mi uz dva dni
@luta13 dakujeme zajtra sa chystame testnut rano tak uvidime
@kikona123
@milos32nika21
@patkaamirko Baby, zajtra rano cakam testiky s //...A veeelmi vam drzim palceky 😉 😉 😉
@milos32nika21 aj ja idem skusit urobit test
@luta13 Dakujeeem 😍😍 snáď áno budem sa modliť aby som bola jedna sme tých čo tehulkuje počas toho slabuckeho krvácania 🙂 už sa neviem dočkať rána nech viem na čom som 🙂
@kotatko1232 zajtra rano?
@milos32nika21 no dam malu do skolky a hned kupujem test a idem skusit cize tak okolo8:30hod
Baby drzím vám moooc palce nech si každa nájde //.
@butterfly333 dakujem no moje tehot.by bolo uz take neplanovane..tebe by sa uz mohlo koecne zadarit 🙂
a inak tie tabletky co budem brat aj ja tak citila si nejaku zmenu v tele??
nikdy som este hormonalne tabletky nebrala

@lela123 cyto super 😉...Tak sa tesim s Tebou a Boh Ta zehnaj...Nech to je coskoro...Drzim palceky 😉