Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 no tak potom hned pis
@chuchu86 @happymia @karmela @kotatko1232 dievcence zacinaju ma boliet prsia mrcha dorazi🙄
@miriamn76 mna bolia uz asi 2 tyzdne...a krcok stale dole 😉
@kotatko1232 netestovala si?
@miriamn76 a kolko ti uz meskaju?
@milos32nika21 5 dni
@luta13 dakujem Ti velmi pekne,ty si taky anjelik tohto fora 🙂 😉
@miriamn76 taak ja by som sla ku Gynekologovi co sa deje...
@miriamn76 ahoj dnes nie.az zajtra rano ako dam malu do skolky
@kotatko1232 mozno pojdem v stredu ak nedojde mrcha no.myslim ze do stredy dojde. rano cakam fotecku testiku a drzim paluchy aby tam boli //☺
@happymia casto nekomentujem, skor len citam v rychlosti, ale tiez som cakala na tvoj vysledok a tesim sa velmi. Nepoznam ta osobne, ale z pisania citit, ako sa na male tesis, trpnes, bojujes. Uz bude vsetko v najlepsom poriadku a tesim sa na novinky od teba. Vlastne na vsetky dobre spravy od bab. Drzkaj sa. Mysli uz iba pozitivne. A pohlad drobca cez brusko odo mna.
@luta13 no moja my v praci si to doteraz myslime, ze ani nevie ako sa jej to stalo a ako otehotnela a od toho zazracneho dna, tiez o sexe ani nepocula... hi hi
@miriamn76 no zajtra skusim a hned poslem foto.co pochybujem ze tam budu // ale bola by som milo prekvapena 🙂
Baby dnes moje vecerne chute.:chlebik s skvarkovou pomazankou+cokolada+banan 😀
Bud dojde ten menzes alebo ja som fakt tehotna 😀 😀 😀
@kotatko1232 - no to sú kombinácie 😀
@klementinka2 Dakujem 😉
ahojte baby. takže ms došla 31.10. avšak problémy nekončia :-/ ms bola normálna, skončila v sobotu 5.11. a dnes slabučko hnedé špinenie. v bruchu ma pichá stále, ja už nechápem ničomu :-/
@19nikuska86 😀
@kotatko1232 drzim palceky na zajtrajsie rano 😉...Boh Ta zehnaj!
@kotatko1232 moja vecerna kombinacia bola cokoladova torta syr a nato majonezovy salat s kuratom☺ale u mna to bude mrchou😀😀
@butterfly333 ja som vravela ze to chcem stihnut do 40 a uz budem mat 41 a stale ma to drzi. Ak je tuzba tej sa tazko zbavit☺

@kotatko1232 nie nič necitim žiadnu zmenu beriem ich už niekolko mesiacov. No veru moja mohlo by sa už zadarit. Nechcem zas rodit moc stará ešte keby sa podarilo buduci rok tak ešte rok tomu dám a potom kaslem na to. Chcela som to stihnut do konca tohto roku a potom sa už nato vykašlem no dam tomu ešte rok.