Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 mrzí ma to nevidím nič 😟
@karmela ved ano ani ja ...
@milos32nika21 dusika tam vidim aj ja ...Drzim palceky, aby tmavol 😉
@luta13 jajj nic s toho nebude robila som este jeden a nic cistucky
@kotatko1232 fotka z dnes 8:43h...Vidim //, su siroke a ruzove, ale zatial slabucke...Testni za 2 dni rano, budu kolajnice - verim tomu a silno drzim palceky 😉
@kotatko1232 tebe predpísal ten dhufik? Skus ho brat a buď príde ms alebo sa vykľuje tehu..
@luta13 jeeeeeej dakujeeem .ok skusim
@karmela ano predpisal..ale ze mam pockat ci dorazi menzes
@milos32nika21 je mi to luto...No pokial MS nedorazi, stale je sanca 😉
@karmela on sa čudoval snáď všetkému...taký prístup dom ešte nezažila...a mala som prísť ku nemu na jedno vyšetrenie,nemohla som sa dostaviť kvôli práci,prepustali a bála som sa,ze má prepustia,zacal zvyšovať hlas,ze ako si to predstavujem,a nech si nevymyslam...ciste psycho,odvtedy som unho ani nebola....
@kotatko1232 ahoj prosim ta toto iste sa stalo aj mne na teste som mala jednu ruzovu a druhu bielu ciarku presne tak ako ty na foto to je kanalik? Citala som zevraj ten kanalik sa fam zobrazi kvoli tomu aby bolo vidno kde ma byt druha ciarka takze prosim ta ty si mozno mudrejsia ako ja co to znamena jedna ruzova druha biela?

@chuchu86 som zvedava kolko bude meskat mne ale uz by naozaj mohla dojst ved som tak nafuknuta az sa zle citim