icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milos32nika21
8. nov 2016

@eliska1986 na buduci mesiac pojdeme od zaciatku a bude pekny darcek pod stromček ☺

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 Áno ano už mám naštudovane, od rána idem na to 🙂 len mam digitálny teplomer a ten vraj až taký presný nie je lebo sa robí v ústach .. ale asi mi zblbol lebo som mala 30 sekund ústach, potom som odmerala a že teplota 99.93 😂😂😂

klementinka2
8. nov 2016

@patkaamirko jednoznačne zblbol,podla mna najlepsie je si zadovažit bazalny teplomer,nestoji vela 🙂 a zacat merat po skonceni cyklu ale ak chces merat v ustatch od pveho dna cyklu 😉

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 včera mi skončila "mrska"ak sa to dá tak nazvať, nevadí ak si kúpim ten klasický teplomer v piatok ?

chmeluska
8. nov 2016

@patkaamirko ja som meravala teplotu normalnym digitalnym a dalo sa v pohode odsledovat rozdiely teplot, merala som sa kazde rano zo spodu

mucuinka
8. nov 2016

@kotatko1232 super, to už ani nie sú dusikovia ale slabé čiarky. GRATULUJEM. A to som si ráno hovorila, že to nevyzerá na dobrý deň, lebo všetky testiky, ktoré baby pridávali boli biele. Teraz len čakať na potvrdenie lekárom. JUJ a to je dlhé čakanie, viem to podľa seba 🙂

mucuinka
8. nov 2016

@miriamn76 mňa z tých tvojich testov porazi 🙂 raz biely, raz duch, raz podivná čiarka 🙂 ty si už naozaj ukázala všetko, čo na teste môže vyjsť. TAK nech sú tam už riadne dve ciary. Si zlatá osobka a aj keď viem, že sa občas trápis, srší z teba optimizmus a si strašne zlatá. BUDEŠ skvelá mamina

patkaamirko
8. nov 2016

@chmeluska áno ?no to je super ..to si si tam len prikladala? ? ja mam takýto

klementinka2
8. nov 2016

@patkaamirko vobec to nevadi,ak nemas inu moznost... 😉

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 dobre Ďakujem 😍 tak tento cyklus si to odsledujem aj keď dúfam že ďalšia ms už nepríde ;)

klementinka2
8. nov 2016

@patkaamirko držim velmi prsty,aby už nedosla,ako aj kazdej jednej snažilke 🙂

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 Ďakujem ..ja sa snažím už dlho.. najskôr my sme meškala ms týždeň a test pozitívny, po týždni som.dostala ms .. O dva mesiace som otehotnela znovu konečne a to som potratila v 4.mesiaci .teraz sa zase nedarí,no hádam už konečne to vyjde 🙂 tento mesiac úplne priznaky všetko som mala, prsia pália doteraz, zväčšene bradavky aj tmavšie a test negativny.. ale tak zase mrska bola ale slabšia ako inokedy a prvé dva dni predtým som len spinila. .Tento cyklus veľmi divný 🤔

kotatko1232
8. nov 2016

@mucuink Dakujem...este mi to zatial nedochadza ze by som teoreticky moha byt tehulka pokial mi to doki nepotvrdi..v ktorom Tyzdni sa chodi na potvrdenie tehotenstva??uz si nepametam..teraz by som mala byt 5tt

klementinka2
8. nov 2016

@patkaamirko Fuha,to mi je luto,treba dalej bojovat a raz sa zadari do uspesneho konca,treba tomu verit,my sa snazime 4roky a bezvysledne,velmi ma to trapi ale urcite by som si nechcela prejst tym co ty a tym co si tu prechadza vela zien,aj ja mam priznaky od septemra kadejake a na testoch iba kanaliky,hrozne su tie gravitesty a to som si kupila 5balikov po 3kusy...a na clear blue easy mi vysiel duch.No som zvedava co z toho bude.Raz sa urcite zadari,verim tomu 😉

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 fiiha to sa dlho veru snažíš.. ja by som tak dlho nevydržala ..držím veľmi päste tebe aj všetkym babám ktorým to nejde :( ja som pravéže sa nesledovala ani nič iba odvtedy ako mi prišla divne ms ( od prvého októbra ) vtedy mi doplo že aha veď my sme mali aj nechrAnety styk tak je to dosť možne keďže mi meskala dva dni a bola slabucka .. K tomu tie prsia a to aj môjmu mužovi vybili oči aké sú väčšie a tmavšie 😃😃..A prečo sa vám tak dlho nedarí ??

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 pardon prvého novembra 🙂

mucuinka
8. nov 2016

@kotatko1232 no mne mešká už vyše týždňa a chcela by som ísť presne o týždeň. Máme cestovať, tak to bude jednoduchsie. S prvým som bola u lekára keď som bola podľa ms 5+3 ale viem, že sme pocali skôr. Tak bolo vidieť iba vacok a náznak plodu. Srdiečko presne o týždeň neskôr.

klementinka2
8. nov 2016

@patkaamirko No to neviem,nejak som to este neriesila,k lekarke idem o necele 2tyzdne tak uvidime

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 no tak držím veľmi silno palce 🙂 nech ťa riadne vyšetrí.. A nech sa ti už konečne podarí počať 🙂 prajem ti to a každej z nás ❤

klementinka2
8. nov 2016

@patkaamirko Ďakujem 🙂 😉

kotatko1232
8. nov 2016

@mucuinka takze asi az 6tyzden??

mucuinka
8. nov 2016

@kotatko1232 Áno, teraz by to malo byť tak 5+2, možno 5+3. Som zvedavá, ,ale zas nechcem nič uponahlat. Ak má byť dobre, tak bude. Ja som to ešte ani nikomu nepovedala 🙂 ani manželovi. Ale má šancu, že sa to dozvie ešte tento týždeň. JE to pre prípad, že by to nejako nevyšlo. Vacsina báb to nechápe, ale mňa celkom baví mať také sladké tajomstvo. Je to teraz len medzi mnou a bábätkom. A je to strašne pekne

kotatko1232
8. nov 2016

@mucuinka ved ani umna nikto nevie ze mozno cakam babo.priatel neviem ako to rozdycha ak nahodou lebo on uz 2 babo nechcel...kedy si mala naposledy MS??

mucuinka
8. nov 2016

@kotatko1232 ja som asi nepochopila tvoju otázku 🙂 Prepáč. Áno, ten 6 týždeň je už niečo vidieť. Zvyčajne sa to skôr neoplatí. Väčšinou odporúčajú až 7, lebo už je väčšinou aj srdiečko. JA som minule bola skôr, lebo som mávala zápaly, že som končila až V nemocnici, tak pre istotu

mucuinka
8. nov 2016

@kotatko1232 umrel mi telefón, tak to neviem zistiť, ale myslím, že 2.10. Ovu bola 18.

kotatko1232
8. nov 2016

@mucuinka a ty cakas tiez babo??dobre som zase ja pochopila?? 🙂
ak ano kedy si mala naposledy MS?

mucuinka
8. nov 2016

@kotatko1232 Áno, dobre 🙂 A tak ako som písala, asi 2.10

kotatko1232
8. nov 2016

@mucuinka JA 7.10 😀

kotatko1232
8. nov 2016

@mucuinka AJ teba svrbia z vnutra prsia??uplne okolo bradavky...ci to len mna😀 😀

patkaamirko
8. nov 2016

@klementinka2 mala si bolesti po ms ako keby ti mala prísť ?? ja mam také celý vecer :/