Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 ani neviem už nemeriam teplotu ale asi nič z toho neverím tomu
* vy kde vidíte
@milos32nika21 neviem..ja tam nič nevidím 🙂 možno zlá fotka,skus lepšiu alebo to daj do negatívu ☺
@barborka93 ja tu druhu čiarku vidim 🙂
@milos32nika21 skús ráno, na tomto zatiaľ nič nevidím.
@barborka93 ved je tam ciarka druha ale slabucka..
@biba12
@patkaamirko baby asi to je zbytocne ani ja nic nevidim...keby aspom ms pride nech mozeme zacat od zaciatku toto nezmyselne cakanie ho hrozne
@kotatko1232
@klementinka2 uvidíme ráno lebo robila som ešte jeden a ten bol biely no možno je to falošný poplach
@milos32nika21 nehádž flintu do žita a skús ráno 🙂
@biba12 nehadzem praveze si stale cosi nahovaram ale tie testy ma uplne odradzaju aj vcera som 3 robila a nic rozmyslam ze spravim az v piatok rano a ked nic pojdem hned ku doktorke ak tam nic nevidi nech mi da vyvolavacku aby som zbytocne necakala
@milos32nika21 tak držím palce, nech to do piatku je vidno. A skúšaj ráno🙂 A daj vedieť. Veľa šťastia 🙂
@biba12 toto je z blizka a si myslim ze uz by mohlo byt aspon nieco vidiet ked mi uz 3 dni meskaju
@barborka93 skusila by som o 2dni test tej istej znacky 😉
@klementinka2 skúsim no mám posledný akurát na ráno
@barborka93 vidim slabulinku ☺
@barborka93 zajtra by som nerobila az obden a uvidis ci ciarka stmavla 🙂
@lilianna1xs super, tesim sa s Tebou, krasne a zdrave tehulkovanie prajem, uzivaj si to 😉
@klementinka2 to nevydržím 😉
@milos32nika21 ani tu nič,tiez negatívny
@barborka93 😵 noo tak treba dokupit testy 😉
@milos32nika21 ja viem jen to na nervy to čakanie.. bola si u gynda s tým že ti meska ??? držím ti silno palce nech technika na ďalšom teste sú //
@miriamn76 aj ja som mala pri druhom testy negatívne a uz som mala tehotensku knižku v ruke 🙂 🙂 🙂 držím palce 🙂
@milos32nika21 nie technika pardon 😂😂 chcela som napísať že nech na ďalšom teste vyjdú dve // 😆😆 neviem kde sa tam nabralo slovo technika 🙂🤔
@kotatko1232 dnes fotka o 13:00h - vidim tien druhej ciarky, takze sancu stale mas myslim...Snad bude tmavnut, mozno Ti len pomaly stupa Hcg 😉...Pripadne skus inu znacku testu, neviem 🙂
@luta13 tato bola pepino co som ti poslala...tak uvidim zajtra mam skusit alebo pockat do Piatku??
@patkaamirko nie este som nebola su to len 3 dni ale ak nepride ms do piatku rano spravim test a hned pojdem aj k doktorke nech mi da vyvolavacku....a ja natesena aj cvicit som prestala ked som mala pred tyzdnom bolesti co ma chrbat bolel ze asi sa nieco mari a s toho nic mozem skocit do starych kolaji ☺

@kotatko1232 no ja nič nevidím,je to negatívne. Vybkdevbidite tu druhu čiarku so susedou? Skus vyznačiť.