Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 tak to si uz veru nepamätám 🙂 🙂 ale neviem či aj 10tt som uz nebola 🙂 ani doktor nechápal lebo srdiečko krásne bilo malý sa vyvíjal a tešiť negatívne sme sa na tom nakoniec smiali lebo malý sa celé tehotenstvo nechcel ukázať co to bude 🙂 🙂 🙂 do teraz ma rad skovavacku 🙂 🙂
@missellis to si mala len silnejšiu ovulaciu ja som to tak mala minulý cyklus doktor povedal že sa bolesti podobajú aj ms mi meškala no nakoniec prišla test by bol zbytočný 🙂 ale želám ti nech ti to vyjde ako si prajes 🙂
@miriamn76 pokukaj zlatko na nete v tvojom okoli niekoho hlavne nech má dobre recenzie od pacientiek..takze teraz máte rovnaký termín u Dr s @happymia..
@chuchu86 u teba to moze byt tehu ved pozri co mi napisala @zuzuliena1 uz mala tehu knizku a testy negativne😀
@patkaamirko to vazne si potratila chuda tak to musel byt pre vas ach ale drzim palceky ze teraz to vide a tebe teraz meska alebo ako si na tom?? Vies co keby som tehotna tak necvicim tak asi vobec nechcela by som sa namahat a vobec nie brusko zbytocne stresy babatku robit ☺☺ no ja mam stale tlaky pod bruchom ako keby som mala dostat a nic lenze ja mam a tym ms poslednej dobe niake problemy minuly mesiac som.mala dlzku cyklu 43 dni ach jaaj
Babulky ked tak preberate tehotenske testy,tak kedy by bolo dobre robit 25 digitalny test?ako dlho by mala meskat menstruacia?ze by ten dygitalny nieco ukazal?
@eliska1986 tak určite po meškaní ms a aspoň slabšom pozitívnom obyčajnom teste..
@anchelita áno máš tam slabuckeho dušika tak nech silnie 😊

@missellis to ano, to je ozaj skoro, to sa este ani vajicko nestihlo iste uhniezdit...No musis teda vyckat...Silno drzim palceky 😉