icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
9. nov 2016

@missellis to ano, to je ozaj skoro, to sa este ani vajicko nestihlo iste uhniezdit...No musis teda vyckat...Silno drzim palceky 😉

karmela
9. nov 2016

@miriamn76 ten tvoj gyndak je riadny k.... všetko je podľa neho zbytočne bože by som mu urvala jednu..Nemáš po ruke nejakého nového lepšieho gyndaka?

luta13
9. nov 2016

@karmela "by som mu urvala jednu" - sa tu smejem na Tvojom hlode...haha 😀

miriamn76
9. nov 2016

@karmela nemam musim dakeho najst co bude aj ochotny ma vziat

chuchu86
9. nov 2016

@miriamn76 - divozienky 😀

zuzuliena1
9. nov 2016

@miriamn76 tak to si uz veru nepamätám 🙂 🙂 ale neviem či aj 10tt som uz nebola 🙂 ani doktor nechápal lebo srdiečko krásne bilo malý sa vyvíjal a tešiť negatívne sme sa na tom nakoniec smiali lebo malý sa celé tehotenstvo nechcel ukázať co to bude 🙂 🙂 🙂 do teraz ma rad skovavacku 🙂 🙂

zuzuliena1
9. nov 2016

@missellis to si mala len silnejšiu ovulaciu ja som to tak mala minulý cyklus doktor povedal že sa bolesti podobajú aj ms mi meškala no nakoniec prišla test by bol zbytočný 🙂 ale želám ti nech ti to vyjde ako si prajes 🙂

karmela
9. nov 2016

@luta13 tak ja mám na take zlosť..😤 😛 Hoci by nevidel nič ale mohol ju pozrieť aspoň ci nemá cystu to Sono by ho nezabilo..Teraz chuďa bude čakať do 16teho..

karmela
9. nov 2016

@miriamn76 pokukaj zlatko na nete v tvojom okoli niekoho hlavne nech má dobre recenzie od pacientiek..takze teraz máte rovnaký termín u Dr s @happymia..

miriamn76
9. nov 2016

@karmela ano veru rovnaky termin no ona sa ide pozriet na drobceka☺a moja cystu asi nemam lebo som bola 7oktobra a mala som vsetko v poriadku

miriamn76
9. nov 2016

@karmela ja neviem ci nepojdem az 18 -teho pokial teda nedorazi mrcha lebo 16-teho mam nocnu a to sa mi nevude chciet predtym letet k dokymu

chuchu86
9. nov 2016

@miriamn76 - podľa mňa, budeme natom podobne, hormoni dá nam búria

anchelita
9. nov 2016

Baby neviem ci mi sibe ale vidim ducha na svetle...

Myslite ze keby o 2-3dni spravim digitalny mi ukaze ? Lepsie ako takyto?

miriamn76
9. nov 2016

@chuchu86 u teba to moze byt tehu ved pozri co mi napisala @zuzuliena1 uz mala tehu knizku a testy negativne😀

karmela
9. nov 2016

@miriamn76 tak dúfam že nemáš cystu.Mne cysta zablokovala ms ale potom odišla s ms..Na 54dc 😛 A tiež som predtým nikdy nemala.Mojko budeme stebou čakať ale nemyslím si že si v prechode to fakt nie..

milos32nika21
9. nov 2016

@patkaamirko to vazne si potratila chuda tak to musel byt pre vas ach ale drzim palceky ze teraz to vide a tebe teraz meska alebo ako si na tom?? Vies co keby som tehotna tak necvicim tak asi vobec nechcela by som sa namahat a vobec nie brusko zbytocne stresy babatku robit ☺☺ no ja mam stale tlaky pod bruchom ako keby som mala dostat a nic lenze ja mam a tym ms poslednej dobe niake problemy minuly mesiac som.mala dlzku cyklu 43 dni ach jaaj

karmela
9. nov 2016

@anchelita niečo tam je len s digi by Som pockala kým na obyc teste bude silnejšia ciarocka 😉

miriamn76
9. nov 2016

@anchelita o dva tri dni budes mat aj takyto test uz s krajsimi ciarkami. Digi je az 25-kovy ten ti moze vyjst negativny

miriamn76
9. nov 2016

@karmela velmi dufam ze nie moj sen by sa tym rozplynul🙄

anchelita
9. nov 2016

@karmela
@miriamn76
Vidite tam nieco boze lebo ja neviem ci uz si to nahovaram alebo naozaj tam nieco je

miriamn76
9. nov 2016

@anchelita nieco slabe tam je☺

anchelita
9. nov 2016

@miriamn76 tak dufam ze o 2-3dni nezmizne ale zosilnie...nech niesom sklamana :*

miriamn76
9. nov 2016

@anchelita pozri negativ☺

eliska1986
9. nov 2016

Babulky ked tak preberate tehotenske testy,tak kedy by bolo dobre robit 25 digitalny test?ako dlho by mala meskat menstruacia?ze by ten dygitalny nieco ukazal?

karmela
9. nov 2016

@miriamn76 nerozplynie sa ti sen mojko si zdravá žena len hapruje cyklus.Musis myslieť pozitívne mojko a menopauzu si zďaleka nepripúšťaj jasan???? 😉 Este vynosis a poridis jedno bábätko

karmela
9. nov 2016

@eliska1986 tak určite po meškaní ms a aspoň slabšom pozitívnom obyčajnom teste..

@anchelita áno máš tam slabuckeho dušika tak nech silnie 😊

anchelita
9. nov 2016

@miriamn76 na negative nevidim nic

anchelita
9. nov 2016

@karmela joooj tak dufam ze nezmizneee budem sa modlit 🙂

miriamn76
9. nov 2016

@anchelita nevidis tu bielu ciarku?

miriamn76
9. nov 2016