Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ahoj vies co dnes zase chvilkami hnedy vytok asi 3 krat ked som sa utrela inac nic tak to asi uhniezdovanie nebude ale zas nemyslim si ani ze su to kramy kedze vcera raz dnes len 3 krat a je to take hnede ziadna krv nic
@anchelita ved na teste nič nieje len /
@miriamn76 No ved je tam vidiet // tak uvidis toho 16 bude vIdiet fazulku 😀
@butterfly333 vex píšem že tomu moc šancu nedavam
ukaze mi tehu testi na 10 DPO?
@milos32nika21 jaaj no tak to si mala asi radšej ísť hneď ako ti zblbol cyklus .. no môže to mať aj iné príčiny .. Nie mne nemeska, prišla normálne ako mala, lenže prvé dva dni som mala len hnedy vytok, na tretí deň sa spustila aj s bolesťami ktoré však ešte ten deň prestali, na tvrdý deň už som nemala nič, na piaty zase trocha krvy. Nosila som len intímky a nemala som žiadne tie kúsky sliznice.. 🤔😶 mám 30 dnovy cyklus, a aj teraz mam bolesti ako keby ma prísť ms ale to už nepríde veď pred dvoma dňami skončila.. aj pichanie vo vaječníkoch.. skus počkat pár dní, možno týždeň a sprav ďalší testík, popripade zajdi k lekárovi a povedz mu aj o tvojom cykle ak nebudeš tehu tak máš riadne rozhadzane hormóny ..
@kata011 uz by malo, skus. 😉
@miriamn76 kde su tie testiky čo tu baby spominaju?Neviem ich najsť a potichučky sledujem a som zvedavaaaa ako to dopadne,snaď pozitivne 😊
@kotatko1232 ja som nedavala test ja som mala negativny
@kotatko1232 to je test @anchelity☺
@suesue1983 juj moje su par stranok dozadu☺davala som do negativu @anchelity testik☺
@miriamn76 jaaaj ja ze to je tvoj 🙂

Ked dobre kukam tusim aj vidim ....
Boze baby drzte mi palce uz teraz som stastna ...dufam ze nesklame
@miriamn76