icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko1232
9. nov 2016

@miriamn76 mna uz nie..len podbrusko tie tlaky a kavu co som pila aj 4x dodna tak uz asi 3 den pijem len rano..nemam vobec chut...

denidi
9. nov 2016

@kchan tiež ďakujem😘😘😘

kotatko1232
9. nov 2016

@sofinkaviktorka no skus odfotit este raz urcite uz vyschol 🙂

biba12
9. nov 2016

@sofinkaviktorka ja tam nevidím nič. Už ti mešká ms?

luta13
9. nov 2016

@anchelita fotka z poobedia = vidim ducha druhej ciarky...ako pisu Baby, testuj za 2-3 dni a najlepsie rovnakym testikom na porovnanie 😉...Drzim palceky, nech silnie 😉...Boh s Tebou 🙂

luta13
9. nov 2016

@patkaamirko Tvoja dnesna sprava pre "milos32nika21"....Teraz to tu citam,co si jej pisala...No Tvoje priznaky a MS a vsetko mas dake ine, ako asi bezne...Hneda krv a spinenie len akoby celych tych 5 dni, co myslis, ze bola MS...Ja zas myslim, ze si tehu a ze to MS nebola...No neviem, uz som z toho jelen...Ale skus este testnut tak za 3 dni, ci nahodou 🙂...Drzim palceky...Lebo teda stale mas chvilkami hnedy vytok...Rozmyslam, ci to nemoze byt silne uhniezdovanie 😕

luta13
9. nov 2016

@kchan nadherne, priam ukazkove //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉

domx
9. nov 2016

Baby babyy.. co na to vravite?? Za 2 dni ma dojst ms.. predvcerom som robila test a bol snehobiely..

patkaamirko
9. nov 2016

@luta13 noo kiez by si mala pravdu 😍 aj dnes som bola vonku s malým a ja že som si cvrkla ale to mi hneď doplo že nie lebo mi moc neunika 😄 prišla som domov a to taký slabulunky hnedy s troskou krvou do ružova vytok som mala :( máš pravdu celé divne ..ale keď som mala tu "ms" tak som mala aj normalnu krv len slabsiu

patkaamirko
9. nov 2016

@luta13 pozri aké mám nafúknuté brucho 🙁😒

luta13
9. nov 2016

@patkaamirko si tehotna!!! Verim tomu silno, nafuknuta si preto, lebo sa Ti podla mna roztahuje maternica...No urcite testuj, daj potom vediet...pripadne skoc k Dr., nech Ti zoberie krv 😉...Tato fotka, co si sem dala vyzera uplne ako tehu 😵 ...Mozno Ti testy neukazuju vobec tehu, nebola by si prva, ani posledna...

luta13
9. nov 2016

@domx ahoooj, no vidim ducha druhej ciarky a dost vyrazneho...Je to ruzove, ci ako to vidis nazivo? 😉

domx
9. nov 2016

@luta13 je slabucko ruzovy a hruby.. vacsinou som.mavala tenucke ciarky.. ale tento je taky iny..na fotke ho ani poriadne nevidiet..

domx
9. nov 2016

Tu trochu upraveny..

luta13
9. nov 2016

@domx Potichucky sa tesim s Tebou...Verim, ze Tvoj snicek sa stava skutocnostou...Testuj za 2 dni a hod sem foto...Pripadne foto oboch na porovnanie 😉...Boh s Tebou moja 😉...Drzim silno palceky 🙂

domx
9. nov 2016

@luta13 testovala som dnes vecer len tak pre srandu..a toto mi vyskocilo... rano musim testovat lebo idem k endokrinoligicke a nakazala mi..ze to potrebuju vediet ci nahodou nie som..aby mohli v pripade zvysit davky liekov.. tak zajtra rano sem hodim foto.. oo boze.. ani nevies ako mi bije srdce ako splasene.. 😁😁

klementinka2
9. nov 2016

@domx aj ja vidim druhu čiarku,držím palce,aby len silnela 🙂

patkaamirko
9. nov 2016

@luta13 noo ja len dúfam 😉 ale bola som aj najedena jedla som rybu 😂 inak dnešny ten vytok čo som ti spominala bil len jednorazový. .Potom pri utreti ani na intimke som nemala už nič ..A ta ms čo som mala mala 5 dní .. inak min to tehu ani nejako nevychádza ..lebo sme mali sex 6 a 7 októbra a 16 17 bola ovu .. Potom sme ďalší sex nemali nechraneny len tsky že sa spravil troška utrel a pokračovali sme ..Čo si o tom myslíš .

domx
9. nov 2016

@klementinka2 dakujeeem.. ja silno duufam.. 🎀😚😚

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko ahoj,ja mam take iste nafuknute brucho,som ako zduta koza doslova 🙂

klementinka2
9. nov 2016

@domx a ja silno prajem 😉

patkaamirko
9. nov 2016

@klementinka2 Ahoj, už je to strašne veď som bola v sobotu na Sone tak tam by tehu snáď videla :(

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko mozno este ani nie,ja sa v tomto vobec nevyznam.

patkaamirko
9. nov 2016

@klementinka2 tak je pravda že mala takú maličkú obrazovku,ako tablet vyzerala 😂😂😂😂

patkaamirko
9. nov 2016

@klementinka2 ale voľačo tam.merala , ale tehu to nebolo lebo som sa jej na to pýtala

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko ved uvidis ako sa to bude dalej vyvijat,skus spravit test,hm 😉

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko ja som dnes test robila zas vysla ciarka,uz nie taka tenucka ako kanalik a sa mi zda,ze je do ruzova,ale neviem ci si to len nenahovaram,tak som ho vyhodila,inac by som ho kazdu chvilu chodila obzerat 🙂 🙂

patkaamirko
9. nov 2016

@klementinka2 podľa mňa nebudem tehotná, mám bolesti aj krizov aj v okolí vaječníkov ale tak ja sa už nevyznám .. Už som naozaj blbá z toho tento mesiac :(

patkaamirko
9. nov 2016

@klementinka2 mala si sem hodiť fotku,ja som si robila už neviem či predvčerom asi či kedy,a bol čisto negatívny.. každú chvílu som sa chodila pozerať či neuvidím slabucku ciarku aspon 🤔😥😣😪

klementinka2
9. nov 2016

@patkaamirko ja budem verit,ze je pozitivny test az ked jasne uvidim ciarky...ale z dusikov inych sa velmi vytesujem 🙂,skus aj ty pockat par dni a sprav znova test..