Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby tak 5 dni co mi meska dnes som bola u doktorky povedalla mi ze mam nizko sliznicu dala mi inekciu a za 10 dni mam prist na dalsiu dovtedy by som nemala dostat ms takze 10 plus potom dokedy mi pride plus 6 dni ms sa pekne zase o 1 mesiac posunieme a cakanie ach jajj dala ni taketo prasky mala ste to niektora alebo poznate to?
@miriam111111 super je pozitívny tak veľa štastia
@milos32nika21 tieto som teraz uzivala lebo som mala anovulacne cykly a pozri komenty na predoslej strane aky ovu test mi dnes vysiel a to vdaka tomuto prasku 🙂 Ale ja som ho brala 2x denne.
@milos32nika21 vraj to je dobre pri snazeni držím palce..Ja osobne som to nemala ale niektoré baby ti určite poradia
@domx gratulujem moja, a dufam, ze nas sem este obcas dojdes kuknut a pochvalit sa nam. drzim moc palceky tebe aj drobcekovi nech krasne rastie 🙂 🙂 🙂
@miriam111111 jejjjj super a kedy si ho zacala brat? A kedy si ho brala rano aj vecer?? Mne povedala ze 1 krat za den tak vyskusam najskor 1 krat a potom mozno 2 krat za den!! Len neviem ci ho mam zacat brat uz teraz alebo pockam do ms
@karmela dakujem dufam aj ja ze nam to pomoze. A hlavne mam cyklus hrozny pod 45 dnovy cyklus som nesla uz pol roka na nervi
@milos32nika21 ja som mala minuly cyklus 53 dni a bez ovulacie.Zacala som ho brat hned prvy den ako mi ms dorazil.Brala som ho rano aj vecer len 1x denne bolo malo.Mam to odskusane.Aj pri prvej dcerke som ho brala najprv 1x denne a az ked som ho zacala uzivat 2x denne sa nam hned zadarilo.Este k tomu som teraz od toho 1DC pila aj alchemilkovy caj 2x denne je na upravu cyklu.Ale ten sa pije len do ovulky.Takze ja som ho dnes uz ani nepila ked mi vysiel pozitivny ovu test. 🙂 Skus aj ten caj ale radsej sypany. 🙂
@sisi111122 digitalny clearblue ?
@miriam111111 a ked ho zacnem brat uz dnes nech mi troska zaberie do dalsieho cyklu bude to vadit? Aj cajik pijem pijem poctivo ☺☺ ale tiez len raz za den musim aai teda zvysit davku ☺☺ no som ja zvedava a taka rada ze normalne tomu verim ze to zaberie co som aj tu citala ako babam pomohol.
@nivea777 áno ale už viem že je to somarina 🙂
@sisi111122 ano,je to hlupost rozoberat ho.. treba sa riadit tym co je na displeji.. kolko dpo si ? mozno skoro testujes
@milos32nika21 mozes kludne zacat brat aj teraz.To ti len pomoze.A ten cajik je pisane ze sa moze pit az 3x denne takze ak ho pijes len 1x skus zvysit davku. 🙂 Urcite ti to pomoze verim v to. 🙂 Mozes skusit aj to ze teraz budes pit ten inofolic 1x denne a od ms 2x. 🙂
@miriam111111 ano ano spravim to tak a uz som objednala aj ovu testy tak ked mi skonci ms idem aj na ovu testy
@patkaamirko dakujem..😙
Zijem v meste Wigan zhruba medzi Liverpoolom a Manchestrom..ale u gynekologa som tam este nebola ani raz.. chodim k dr iba na sk ked som..
@miriam111111 a nepriberala si s toho lebo co citam tak baby pisu ze ano tak neviem ci mam tomu verit
@milos32nika21 ja ani gram.Ani prvykrat ked som ho uzivala pred 2 rokmi a ani teraz.Ja uz tam mam aj tak len posledny sacok na dnes vecer a zajtra si ho uz nedam ked som uz ovu test mala pozitivny.Od zajtra uz budem brat len kyselinu listovu.Viem ze vela bab tvrdi ze z neho pribrali a ze im viac chutilo jest ale na mna to v tomto smere nemalo nijaky ucinok. 🙂
@sisi111122 je negativny.musia byt silnejsie tie ciarky
@marsellinpir tak testuj o dva dni a uvidis.. potom ti uz lepsie ciarocku ukaze.. 😚
@miriam111111 no tak dufam ze to bude aj moj pripad ach a teraz 3 tyzdne cakat kym mi skonci ms a mozem zacat ovu testy neakutocne dlha doba premna
@miriam111111 na jednej strane by mi to bolo jedno mam 48 kg ale na druhej priberiem pri miminu tak nemusim este pri tomto

@karmela ahoj vsetko po starom☺