Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 ja ani na jednom nic nevidim. . 😐
@barborka93 Nic tam nevidim ☹
@barborka93 - nič tam nevidieť
@hennyinnsbruck
@meli8412 baby trošku upravene
@barborka93 na tej ďalšej foto nevidiet nič 😔 Co zmizla čiarka ci tamtu predošlú foto si upravila?
@karmela tu som fotila pod svetlom a upravila som len tu s 3 testami na fotke.
@barborka93 počkaj teraz chvíľku a Skus testnut v nedeľu až 😉
@barborka93 prvé fotky co si pridala tam vidieť lepšie dušika..Uvidis v nedeľu alebo pondelok ked kúpiš testik 😉
@luta13 dakujem preto som skusila test lebo ovu test bol pozitivny testovacia silnejsia ako kontrolna a ovu uz bola.podla hlienu preto som skusila rano tehu test aj ked ze skoro 🙂 ked som cakala.maleho mi prvy test ukazal.az ked som.koncila 3mesiac dovtedy ms chodila 🙂
@karmela však počkám do ms času dosť
@kata011 Nieco sa mi tam mari, alevelmi slabe. 7 dpoje este velmi skoro na testocanie. Pockaj este par dni.
@kata011 Tu je to moc tmave. To bude skor kanalik.
@kotatko1232 ako.silnejšie? takto mám ja
@sisi111122 skus iny test to je onicom.
@sisi111122 na spodnom vidno druhu ciarku
@barborka93 Ani tak nic nevidim.
@sisi111122 Ked je spodny test posledny, tak je to velmi nadejne. 🙂
@karmela @happymia @chuchu86 @kotatko1232 rak dievcata podavam info mrcha stale nikde a dosiel moj brat co zije v nemecku dva roky tu nebol a prve co sa ma opytal ci to bude dievca alebo chlapec take brucho uz mam☺☺☺☺len pichnut spendlikom aby som vyfukla😀😀😀
@miriamn76 no peknee....ja ti to stale hovorim ze cakas babenko 😉
@sisi111122 aby ti ukazalo ze si tehotna musi byt takto...
@kotatko1232 ale nie ved testy su stale negativne. Nevies si predstavit co by som zato dala no tehu to isto nie je. Ja mam az panicky strach ztoho ze to bude ten prechod🙄
@chuchu86 strasne vies ake mam brucho?? Babam v siedmom mesiaci by som mohla konkurovat😀A ta mrcha mrchava stale nikde. Inak by som povedala ci nemam teraz ovulku. Vajecnik lavy tak boly az do nohy vystreluje a stale mam mokro ako keby mi unikal moc ale ked idem na wc tak nic neni

@karmela už sa mi nedá som s malou sama doma.a v drogérie som si nevšimla že to je len jeden test.a doma mám len ovulacny