icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
14. nov 2016

@domx a tu máš kompletný zoznam zakázaných prác... ak sa tam nájdeš, tak môžeš argumentovať zákonom.... ale hlavne treba písomné oznámenie s potvrdením od lekára, že si tehotná. Pokiaľ je to len ústne, tak pre nich v podstate tehotná "nie si"

http://www.uvzsr.sk/docs/leg/272_2004.pdf

nivea777
14. nov 2016

@piacere toto co si napisala je sice pravda,ale plati to na slovensko..kazda krajina ma iny zakonnik prace

piacere
14. nov 2016

@nivea777 tak vďaka skvelej MK novinke, keď sa ti neukazuje profil človeka po nastavení sa na fotku priznávam, že blogy neotváram... takže som nevedela, že nežije na SK...

domx
14. nov 2016

@karmela ja idem do kanclu spytat sa kedy som bola naposledy na pnke.. lebo ak nahodou som uz bola 2x v priebehu 3mesiacov..tak na dalsiu ist nemozem..

milagrosss20
14. nov 2016

@domx napíš zakle.. ona je v tom dobrá... zalka má meno..

miriamn76
14. nov 2016

@karmela to som objednavala mojalekaren.sk 6kusov ovu testov plus dva tehu su v baleni stoji to 3 nieco. A ano uz sa spustila dva krat som pila alchemiku a zatiak ok neni mi z nej tazko. Ako casto ju pijes? Musi to but 3 krat denne alebo staci rano a vecef?

happymia
14. nov 2016

@karmela ahojky moja , chutivecky ani nie .. len taky tazky zaludok citim , vkuse taka plna ..
teraz som si uz konecne sadla na gaucik
a vy ako dnes ?

happymia
14. nov 2016

@miriamn76 supeeer ze sa spistila teda tym padom si musela mat neskor OVU 🤔

kacenaaa
14. nov 2016

Ahojte baby ja som zúfalá :( testy negatívne mrcha mešká 10 dní A namiesto nej sa dostavilo zo začiatku ružové krémové splnenie A teraz len slabé hnedé splnenie tak na intimku... Ja už neviem ;/ dnes mám strašne sucho V puse je to čudné.....

domx
14. nov 2016

@missellis ved to.. je to totalna krava..iba co ma zbytocne vystresovala..odvtedy ma brucho boli... och..najradsej by som sa zobrala a sla domov..

sibalka21
14. nov 2016

@kacenaaa sucho v ustach nieje priznak.... Pi viac vody... A ak ti meska 10 dni, treba ist k lekarovi

domx
14. nov 2016

@miriamn76 chcem.. vsetko mu poviem..ja sa budem stazovat.. ja si neohrizim moje babatko kvoli nejakej zakomplexovanej krave..

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 aj ja som si staladial objednala a Asi take iste ako ty😊 Tebe to do koľkých dni došlo ked si objednala?moja ja som ju zo začiatku pila len ráno a večer a potom uz len 1 krát za deň..Nemusíš ju piť 3x denne..ked budeš mat pozitívny ovu testik uz ju Nepi😉

karmela
14. nov 2016

@happymia no moja super vidíš príznaky máš tak je všetko ok..My lajfujeme s malou tatik je na sluzobke zase tak si šafarime samé dve😊

miriamn76
14. nov 2016

@karmela ja ked objednam napriklad dnes doobeda tak zajtra by som ich mala ale objednala som si az dnes poobede tak mi dojdu v stredu☺

happymia
14. nov 2016

@karmela ano duufam a mozno ten zaludom mam aj preto ,ze bojim bojim co v stredu 😍
noooo tak Vam je fajne same zeny doma 🤗

domx
14. nov 2016

@piacere este zistit ci to plati pre celu EU..alebo len preSK..a budem sa s nimi aj bit za pravdu.. lebo su to svine..strasne som vytocena

miriamn76
14. nov 2016

@happymia no asi ano a som ju prepasla

domx
14. nov 2016

@piacere inac dakujem.. 😚

kacenaaa
14. nov 2016

@sibalka21 okrem toho som veľmi naladova placliva mám naliate napnuté prsia A boli ma podbrusko A predtým.strašne kríze :/

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 aj ja som objednala až na obed takze v stredu by mali dôjsť tak budeme spolu testovať 😄 Diky moja za info

karmela
14. nov 2016

@happymia moja v stredu ti bude tak prijemne ked uvidis drobca že budeš chcieť lietať od štastia 😍 Pevne verím že ste ok obaja a drobček sa pekne vyvíja ako má 😉

miriamn76
14. nov 2016

@karmela nemas zaco☺no teraz som objednavala tie ine 20 ich je v baleni☺aby bola dobra zasoba

happymia
14. nov 2016

@karmela jaaaj moja nic viac si neprajem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻len aby drobcek bol v poriadku , a pocula som ❤️

karmela
14. nov 2016

@miriamn76 ja zatial dve balenia tých co sú po 6 ks 😄 Lebo tento cyklus som mala pocit že ovu bola hneď po ms a Asi aj áno ked tento cyklus bol len 22dc 😲Na 23dc som začala 1Dc 🤔 No poprípade este doobjednam ovu testy kebyze sa to posunie..

@happymia zlatko srdiečko podľa mna budeš počuť na 100% verím v to moja a budeme sa tešiť veľmi stebou 🤗

happymia
14. nov 2016

@karmela uvidime ci uz bude bit ako zvon , v kolkom tak zvykne uz bit?

karmela
14. nov 2016

@happymia tak mne v 7-8tt tuším na druhej kontrole moja..Budeš ho počuť a plakať od štastia 😍😂

happymia
14. nov 2016

@karmela ahaa tak to nam este nebude , lebo ja som dnes presne 6tt "asi"
juuj ved to ❣️

karmela
14. nov 2016

@happymia moja pozrela som si knižku kam som si to znacila aj fotky zo sona mám a bolo to v 7tt uvidis mojko možno uz budeš počuť tlkot ❤️ Držím palce aby si ho videla aj počula ✊❤️

happymia
14. nov 2016

@karmela juuj ty mas este knizocku , to sa neda ani zabodit vsak ... !
vobec netusim co uvidim a zapocujem 🙏🏻🤗