Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Niekde som to čitala pod nazvom..ryhy na reste... Ale je mozne aby na neocikanom nebol a na ocikanom ano? Ja mam mat mrchu vo stvrtok. Zajtra rano to zasa asi risknem a testnem znova. A zahram sa na hladaca duchov. A co ty?
@f3rari digitalny ukaze na 100% tehotnost a nie tieto testy,kde kazdy druhy je zly.
@f3rari nezúfaj, tento je chybný. Sprav si iný, veď sa ani kontrolná čiarka nevyfarbila.
@satanka1 nemeska,nakolko sama neviem kedy pridu odvtedy co som vysadila HAK sa mi cyklus predlzuje kazdy mesiac vzdy o take 2-3 dni...naposledy som mala 44 dnovy cyklus. a MS naposledy 12.2 tak uvidime co to daa...v mobile to bolo viacej vidiet
Ahojte, potrebujem radu/názor.. antikoncepciu beriem pol roka a doteraz mi menstruacia nikdy ale ozaj nikdy ani ked som ju nebrala nemeškala až na tento mesiac... už štyri dni nič... čo myslite mam robit test ?
@19monika75 to by som nesmela mat dieta na baterky,ktoremu chyba gombik OFF :D
@matulinuska veru je tam ten dušík...o pár dní testni..zatiaľ opatrne gratulujem 🙂
baby robi pepino duchov?mne sa ciarka objavila asi cca do 5 minut ako vyschol test uz som ju tam videla ale strasne slabucka ...

@dada87 ja si to hovorím každý deň a ráno ma to znova prevalcuje...