Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No ja som mala naposledy 30.1. Od vtedy nic ani testy nic,iba ryhy na nich pocity ako pred ms a nic,uz som zufala
@ellizabeth gratulujem 🙂 sice slabucka ciarocka, ale je 🙂 ja som mala taku este 39dc a az 40dc bola silnejsia 🙂
@kristinka28 mala som,ale ms,bola uplne divna-uplne slave-to iste som mala aj pre prvom tehu..takze si myslim,ze je to tu zas 🙂
@kristinka28 no tak to som prvy raz z toho blazon , lebo ako dobre nemavam pravidelny cyklus do tych 35 dni cca plus minus ako kedy ,ale popichava ma na vajecnikoch, viem ze prechladnuta nie som ani nemam ziaden zapal,vytok mam biely uz asi 3 tyzdne.vsetky priznaky uz vlastne 3 tyzdne tak to nechapem,ze na teste nic,a to som dnes uz 40DC asi koncom buduceho tyzdna skocim ku gyndovi lebo je to nanajvys cudne aby mi uz test neukazal.a nemam ani cysty ani nic ine, ved som 3.2. bola na preventivke a vravel ze vsetko je ok.to som ale blazon z toho
@hviezdicka111 ahoj mozem sa opytat ,pisala si ze ti ukazalo druhu ciarku az niekedy 39DC a kolko dnove cykly mavas?vies presne kedy si mala ovulaciu vtedy?teda na kolky den po ti ukazalo vdaka
@siska765 ano, 14dc bola ovu 🙂 tak cykly 28-30 zhruba...takze tak...a druha ciarka az neskoro.. 🙂 ked som to povedala dr, tak sa len smiala, ze tie testy nie su natolko spolahlive...ze najpresnejsie je to z krvi 🙂
@siska765 hm sak uvidis ja som tiez tak nieco ukaze sice slaby duch a ak kupim druhej znacky tak nic ,prsia ma bolia no bradavky mam velmi bolestive aj nejake tlaky v podbrusku,,,vcera rano som robyla jeden ukazala sa mi ciarka ale bola biela ,,potom poobede bola ciarka no duch a ruzovy tak neviem ja uz pockam ci dorazy mrcha dufam ze nie,,,,a musim sa objednat doktorke lebo to vsetko tie priznaky su mi cudne ,,,,,
no kočky tak je to potvrdene 🙂 tak dnes som bola u doktora a je to potvrdene 🙂 som tehulka 🙂
Ahojte mamičky, pardon že sa tu k Vám tak "votriem". V rámci PROTIpotratovej podpory chcem v marci nafotografovať projekt s 10 tehotnými ženami v rôznom štádiu tehotenstva. Fotiť chcem v Bratislave. Budem rada ak sa ozvete, ak súhlasite s touto myšlienkou a ste tehotná. Ešte hľadám ženy ktoré sú v 8. a 9. mesiaci. A nejakú snažilku, ktorá by nám mohla v týchto dňoch oznámiť pozitívny tehotenský test. 🙂

@ellizabeth tak drzim palce pockaj 3 dni a este si urob drzim palce 🙂