icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinka28
9. mar 2014

@ellizabeth tak drzim palce pockaj 3 dni a este si urob drzim palce 🙂

1valeria1
9. mar 2014

@ellizabeth tak je to jasne 🙂 drzim palce aby kazdym dnom tmavol 😉

kristinka28
9. mar 2014

@ellizabeth ako vo februari si nemala?

siska765
9. mar 2014

No ja som mala naposledy 30.1. Od vtedy nic ani testy nic,iba ryhy na nich pocity ako pred ms a nic,uz som zufala

kristinka28
9. mar 2014

@siska765 hm tak potom neco bude 🙂

hviezdicka111
9. mar 2014

@ellizabeth gratulujem 🙂 sice slabucka ciarocka, ale je 🙂 ja som mala taku este 39dc a az 40dc bola silnejsia 🙂

ellizabeth
9. mar 2014

@kristinka28 mala som,ale ms,bola uplne divna-uplne slave-to iste som mala aj pre prvom tehu..takze si myslim,ze je to tu zas 🙂

siska765
9. mar 2014

@kristinka28 no tak to som prvy raz z toho blazon , lebo ako dobre nemavam pravidelny cyklus do tych 35 dni cca plus minus ako kedy ,ale popichava ma na vajecnikoch, viem ze prechladnuta nie som ani nemam ziaden zapal,vytok mam biely uz asi 3 tyzdne.vsetky priznaky uz vlastne 3 tyzdne tak to nechapem,ze na teste nic,a to som dnes uz 40DC asi koncom buduceho tyzdna skocim ku gyndovi lebo je to nanajvys cudne aby mi uz test neukazal.a nemam ani cysty ani nic ine, ved som 3.2. bola na preventivke a vravel ze vsetko je ok.to som ale blazon z toho

siska765
9. mar 2014

@hviezdicka111 ahoj mozem sa opytat ,pisala si ze ti ukazalo druhu ciarku az niekedy 39DC a kolko dnove cykly mavas?vies presne kedy si mala ovulaciu vtedy?teda na kolky den po ti ukazalo vdaka

hviezdicka111
9. mar 2014

@siska765 ano, 14dc bola ovu 🙂 tak cykly 28-30 zhruba...takze tak...a druha ciarka az neskoro.. 🙂 ked som to povedala dr, tak sa len smiala, ze tie testy nie su natolko spolahlive...ze najpresnejsie je to z krvi 🙂

kristinka28
9. mar 2014

@siska765 hm sak uvidis ja som tiez tak nieco ukaze sice slaby duch a ak kupim druhej znacky tak nic ,prsia ma bolia no bradavky mam velmi bolestive aj nejake tlaky v podbrusku,,,vcera rano som robyla jeden ukazala sa mi ciarka ale bola biela ,,potom poobede bola ciarka no duch a ruzovy tak neviem ja uz pockam ci dorazy mrcha dufam ze nie,,,,a musim sa objednat doktorke lebo to vsetko tie priznaky su mi cudne ,,,,,

ibakika
9. mar 2014

@karmela nehnevaj sa ze ta zasa otravujem, teraz som zasa pozrela ten ranny test a je tam ako keby taka inak leskla ryha, to je asi predkresnena či???

karmela
9. mar 2014

@ibakika no bud to moze byt kanálik alebo ked je sfarbené do ružova moze to byt dušik

ibakika
9. mar 2014

@karmela tak asi len kanalik. Bol to len iny odleak bielej

f3rari
9. mar 2014

Ahojte baby,co myslite?nechce sa mi verit ze by sa nam to predsa po 2 rokoch snazenia podarilo.. :-O som 3 tyzden po laparoskopii,tak neverim zeby?

karmela
10. mar 2014

@f3rari tak ta kontrolná ciarka je nejak tak ze je aj nieje ale testovacia je krásna.Tak vyzera to,ze sa fakt zadarilo konečne 🙂 skús este testik ktorý ti to potvrdí,gratulujem 🙂

bejby2
10. mar 2014

no kočky tak je to potvrdene 🙂 tak dnes som bola u doktora a je to potvrdene 🙂 som tehulka 🙂

f3rari
10. mar 2014

@karmela no ved ano,este spravim nejake ale aj sa toho obavam..vies ze na inom teste bude iba jedna ciarka..asi ma porazi,chcem sa tesit ale zatial si zakazujem 🙂dakujem 🙂

karmela
10. mar 2014

@f3rari joooj podla mna jedna ciarka urcite nebude uz teraz máš pekne čiarky 🙂 nemáš sa coho báť a kludne sa teš.
@bejby2 gratulujem oficiálne este raz 🙂

mgabriskova
10. mar 2014

Ahojte mamičky, pardon že sa tu k Vám tak "votriem". V rámci PROTIpotratovej podpory chcem v marci nafotografovať projekt s 10 tehotnými ženami v rôznom štádiu tehotenstva. Fotiť chcem v Bratislave. Budem rada ak sa ozvete, ak súhlasite s touto myšlienkou a ste tehotná. Ešte hľadám ženy ktoré sú v 8. a 9. mesiaci. A nejakú snažilku, ktorá by nám mohla v týchto dňoch oznámiť pozitívny tehotenský test. 🙂

f3rari
10. mar 2014

@karmela uf duuufam uz tak hrozne moc... 🙂

tinus999
10. mar 2014

Baby je tam niečo???

dada87
10. mar 2014

@tinus999 ahoj ja tam nevidim nic nesustred sa tak na to moja skus vypnut a urcite sa zadari ja som takyto mala dnes a hned isiel do kosa a hovorim si skoda penazi ked to bude tak ta tukne ze aha meska mi nieco sa deje

majka_3
10. mar 2014

@tinus999 na tom prvom nieco vidiim..je to farebne?? mozno len pretlaceny kanalik..kolky dpo? zajtra skus rano 😉

ibakika
10. mar 2014

@tinus999 moja, ja tak isto dnes. Kedy mas dostat mrchu? Ja som z toho behania na wc uz fakt unavena ak som tam dnes nebola tak23-30 krat tak ani raz. Dnes ma zacalo pobolievat nalavo tak asi ta potvorka pride, ale nemusela by. 😒

tinus999
10. mar 2014

@majka_3 ahoj som 13 DPO, som veľmi nedockava, stále tam mam velllllmmmi slabuckych dusikov ale netmavnu, skúsim ráno z ranného lebo posledné dva boli dnes poobede.

majka_3
10. mar 2014

@tinus999 skuuus rano nnoo...
a ako dlho uz netmavnu??? 😖 😖 😖 😖 😖

tinus999
10. mar 2014

@majka_3 no po troch dňoch...

tinus999
10. mar 2014

@ibakika no v stredu ale isto príde skôr, už mam bolesti ako pred MS,s tým cikanim ani nehovor...strašne...ja tiež aspoň 100 krát na den

majka_3
10. mar 2014

@tinus999 mozno pomalicky stuupa hcg a mozno sa aj nieco zacalo a aj to koncii..uvidis 😉
rano daj vediet 😉