Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baaambulkaa ja chodim do Bb tu pracujem mam dr.Fruhwald
ale predtym slm chodila vo Zv k Brathovej a potom k Šimovi
a ty ?
@happymia aj ja som chodila k Simovi no potom som presla na polikliniku k Häringovi....drzim palce teda nech vsetko dobre dopadne 🙂
babeny dakujem za srdienkaaaa ❤️❤️
@baaambulkaa Dakujem pekne ... ❣️
baby co si myslite moze to byt roh maternice ak mi predtym lekar nepovedal ze mam dvojrohu maternicu? nevylucila ani tehotenstvo ale o tyzden na kontrole to vraj bolo stale rovnake..Krv mi nebrala..A este dodam je to nova doktorka takze som bola u nej dvakrat.. ak by som nahodou bola tehotna tak by to mhol byt tak nejaky zaciatok 4teho tyzdna. Teplotu mam stale zvysenu na 37..uz 13ty den..
@marta_86 No vidíš, takže je všetko v poriadku. Kľudne si užívaj tehu a lekár nach si len dá pohov s kyretom 😉
@luciarasto nie si tehotna.dostala si MS..stav sa nezmenil.. za tyzden by bolo vidiet narast plodu..
@jjuulliisskkaa To nevadi, ked vstavas pred piatou. Ja stavam o 5tej a aj tak si meriam a krasne mi to ukazuje ovulku. Aj cez vikend si nastavim budika, zmeriam a spim dalej.
@happymia Držím palce dnes u lekára. Už sa neviem dočkať dobrých správ 🙂
@luciarasto Ja uz sa totalne stracam v tvojich prispevkoch.. Napis este raz kedy si mala poslednu MS a kolko ti teraz meska, lebo sa z toho neviem vysomarit :D .... Ale ak za tyzden enbola ziadna zmena tak tehotna niesi... Z akeho dovodu ti este nebrala krv? Ved ked sa jej nezda tak zobere krv a bude vediet ci si alebo nieci...
@ejuska2586 ak by to teraz nevyslo, dalsi mesiac to tk urobim a budem merat, dakujem ti 🙂🙂 nemas nahodou skusenosti s ovulacnymi testami? Ci mozu tmavnut ku koncu cyklu?
@miriamn76 @ejuska2586 bozeee babeny vy ste Super ❣️
dakujem Vam ,vazim si to ... pomaha to a dufam,ze Vam tie super spravy aj budeme moct s drobcom napisat 😘
@jjuulliisskkaa Mne tmavli len raz, vtedy boli stale pozitivne a bola som tehu. Ale vraj je to u kazdeho individualne. Ak budu tmavnut dalej, skus tehu test a budes na istom 🙂
@miriamn76 ahoj,ako si na tom ty?stale ms nedorazila?už dlchsie citam tvoje prispevky.Ale aj tak myslím na Teba a drzim Ti palce🙂
@happymia Určite áno. V iné ani neverím. Si tehuľka a drobčiatko sa má u Teba určite najlepšie, ako sa môže mať. Veľmi sa teším s Tebou 🙂
@ejuska2586 @miriamn76 dakujem za srdienko ❤️
aj za podporu faaaakt 🍀🤗
@miriamn76 a tebe uz sa fest rozbehla marha jedna ??
@ejuska2586 Tebe drzim palce pri dalsom snazilkovani ...❣️
@eliska1986 ahoj uz dorazila konecne ved to bolo na nervy ani tehu ani ms. Predvcerom som dostala a teda poriadnu za tolke meskanie☺. Uz pijem alchemiku tak snad sa to da do poriadku☺
@sibalka21 menzes mi nemeskal,dostala som ho ale bol kratsi mavam 6 dni a mala som 4,5dna. Posledny som mala 14.10 ja som pocitala ze ak tak som mohla otehotniet tak tri tyzdne po menzese, mavam ovulaciu vseliako.. Preco mi nebrala krv netusim ale nevzala mi ju ani prvy krat ani druhy krat,ani moc ani sa ma nepytala ci som mala pozitivny test..skratka vobec nic, pozrela ma len zvnutra na sone a toto tam nasla,a druha kontrola bola strasne rychla bola som v ambulancii dokopy asi 5min moze sa stat ze by si nevsimla zmenu? Lebo hlavne ta teplota mi nejde do hlavy,a tak isto sa mi ani prsia nezmensili ako to byva po menzesea jem jedno cez druhe..
@sibalka21 a moze sa stat ze som nemala dvojrohu maternicu a po porode ju dvojrohu mam? pretoze predtym som si na stopercent ista ze som ju dvojrohu nemala, predtym som mala strasne dobru gynekologicku :( len sla do dochodku
@happymia Ďakujem. Snáď sa nám zadarí aj druhý krát a tento krát aj do úspešného konca.

@karmela ja neznasam vsetky cisla, kde je cislo "7"...Vysostne ju neznasam a vyhybam sa jej ako cert krizu, ak je to mozne... 😅...Aky mas Ty datum narodenia?