Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka bohuzial....
@sofinkaviktorka ten čo si dávala včera večer už uschnuty tak tam bol vidieť pekný dusik.. Len nerozumiem prečo si robíš testy poobede? Skús ráno, z prvého ranného moču. Budeš to mať istejšie 😉
@jjuulliisskkaa no priznaky mas fajn a ovutestik tiez myslim, nie je zly 🙂...Skus testovat tehutestom tak za 2-3 dni, pripadne pockaj do MS, ak bude meskat potom testuj...Drzim velmi palceky 😉
@chuchu86 snažili sme sa rok ....v auguste som sa dočítala o priaznivých účinkoch vcelej materskej kasicky tak som si ju kúpila v kapsulach brala som ju dva mesiace a bum len neviem či je to práve z nej ale pred tým som mala aj problémy hormonálnu nerovnováhu dlhé cykli no po nej sa mi to upravilo a vtedy sa to podarilo tak možno to ma fakt niečo do seba...ovu testy som si nerobila pri ovulke som mala mierne bolesti tak som presne vedela a robili sme to každý druhý deň aby sme ju neminuli😊
@sofinkaviktorka nevidim nic zatial...Skus z ranneho prveho mocu, nie poobede...Poobede som si ja robila na treti den meskania MS, ked som mala aj rano pekne viditelne // 😉...Takze sup rano testovat, no skus za 2 dni az zas 😉
@olylili krasny testik. Tiez o takom snivam...
@19nikuska86 ďakujem držím prsty😊

@olylili Gratulujem 🙂