icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

victoriaveronika
16. nov 2016

@olylili Gratulujem 🙂

laura1804
16. nov 2016

@luta13 Super 🙂 mame spolu narodky 🙂

olylili
16. nov 2016

@laura1804 ahoj vidím že si v 7tt ja som ešte nebola u lekára kedy si mala poslednú ms?

sibalka21
16. nov 2016

@sofinkaviktorka bohuzial....

domx
16. nov 2016

@chuchu86 ale taky vnutorny pocit nemam ani ja a predsa tehu som.. zvlastne ze si clovek mysli ako to pociti a pritom sa nic nedeje.. a ked som si myslela ze som tak som nebola..

kchan
16. nov 2016

@sofinkaviktorka ten čo si dávala včera večer už uschnuty tak tam bol vidieť pekný dusik.. Len nerozumiem prečo si robíš testy poobede? Skús ráno, z prvého ranného moču. Budeš to mať istejšie 😉

chuchu86
16. nov 2016

@olylili - gratulujem, krásne ciarky
Dúfam, že sa dočkam ak ja takýchto krásnych 😀

chuchu86
16. nov 2016

@domx - ako sa cítiš? Kefy ideš ku lekárovi?

olylili
16. nov 2016

@chuchu86 ďakujem 😊 jasné dockas veľa šťastia😉

chuchu86
16. nov 2016

@olylili - ďakujem
A teraz rozprávaj - ako dlho ste sa snažili?
Si robila ovu testy? Brala si nejaké vitamíny?

luta13
16. nov 2016

@petka9 vidim ducha, drzim palceky, aby tmavol...skus o 2-3 dni zas a testy porovnaj 🙂

luta13
16. nov 2016

@jjuulliisskkaa no priznaky mas fajn a ovutestik tiez myslim, nie je zly 🙂...Skus testovat tehutestom tak za 2-3 dni, pripadne pockaj do MS, ak bude meskat potom testuj...Drzim velmi palceky 😉

luta13
16. nov 2016

@olylili nadherny testik s //...A na to, ze Ti den meska, uzasne stupanie Hcg myslim...Ked to porovnam s mojimi niekdajsimi testami...Gratulujem a po potvrdeni Dr. uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

olylili
16. nov 2016

@chuchu86 snažili sme sa rok ....v auguste som sa dočítala o priaznivých účinkoch vcelej materskej kasicky tak som si ju kúpila v kapsulach brala som ju dva mesiace a bum len neviem či je to práve z nej ale pred tým som mala aj problémy hormonálnu nerovnováhu dlhé cykli no po nej sa mi to upravilo a vtedy sa to podarilo tak možno to ma fakt niečo do seba...ovu testy som si nerobila pri ovulke som mala mierne bolesti tak som presne vedela a robili sme to každý druhý deň aby sme ju neminuli😊

karmela
16. nov 2016

@happymia zlatko no ako??? Akurát sedím u kaderníčky a vravím si idem pozrieť ci si uz nepísala náhodou..Stopro sa uz vytesujes malinkemu 😊 Aj my chceme vidieť 😊😉

olylili
16. nov 2016

@luta13 ďakujem strašia má či nebudú dve keďže má manžel v rodine dvojčatá test mi už dosť silné čiarky ukazoval týždeň pred ms😊

luta13
16. nov 2016

@sofinkaviktorka nevidim nic zatial...Skus z ranneho prveho mocu, nie poobede...Poobede som si ja robila na treti den meskania MS, ked som mala aj rano pekne viditelne // 😉...Takze sup rano testovat, no skus za 2 dni az zas 😉

chuchu86
16. nov 2016

@olylili - no to môže byť že z toho, mama teraZ to berie na žalúdok.
Ja idem v pondelok ku dokimu, keďže už od októbra nemám menzes.
Tebe držím Palce aby bolo všetko v poriadku 😉
Potom daj vedieť čo bolo u dokiho

luta13
16. nov 2016

@olylili no aj keby, zvladnes to, neboj 😉 ...Je to DAR OD BOHA a budes mat dvojitu radost...Urcite som zvedava ked pojdes neskor na sono, ci neuvidis 2 srdiecka a nebudes pocut ich tlkot "dvojmo"...Tak ci onak, uzivaj a ozvi sa po kontrole sem...Tesim sa s Tebou...Boh s vami 🙂

chuchu86
16. nov 2016

@olylili - a to pri dvojickach sa môže stať?
To aj ja mám dvojičky z maminej aj z otcovej strany 😀

luta13
16. nov 2016

@happymia maminaaaaa, kde sa tulas? Cakame vsetky nedockavo na vysledky uzasneeee 😀

luta13
16. nov 2016

@chuchu86 byva to dedicne, no nie vzdy, ked su v rodine dvojicky...😉

olylili
16. nov 2016

@chuchu86 no vravia že potom hcg stúpa rýchlejšie...a áno keď sú v rodine dvojčatá môže sa stať 😊 ďakujem vám všetkým a dám vedieť ako som dopadla u dr. Dúfam že bude všetko ok a dotiahneme to do uspesneho konca 😊

chuchu86
16. nov 2016

@olylili - Tak ja by sem chcela vyskúšať ten inofolic, ale uvidim čo povie doki.
Objednala som ovulacne testy na celý mesiac

olylili
16. nov 2016

@chuchu86 ten môže byť tiež dobrý ....tiež som rozmýšľala že keď teraz nič tak si kúpim ovu testy je to dobré bazalnu sa mi nechcelo merať a ani som to nikdy nerobila...držím silno prsty

chuchu86
16. nov 2016

@olylili - ďakujem 😉

olylili
16. nov 2016

@chuchu86 ako dlho sa snažíte?

19nikuska86
16. nov 2016

@olylili krasny testik. Tiez o takom snivam...

olylili
16. nov 2016

@19nikuska86 ďakujem držím prsty😊

miriamn76
16. nov 2016

No kde si @happymia cakam na fotecku😉