Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@victoriaveronika Prečo nerobis z ranneho moču?
@miriamn76 @karmela @luta13 uz som vyplakana maminka najstastensia pod tymto svetom ❤️
mame 7mm , a srdienko nam krasne bilo💓,skackalo na tom monitore odusu ,moj bobik ...
ja som sa nikdy neprepracovala do fotecky a toboz nie do srdienka .. od dnes verim,ze zazraky sa deju a verim 🙏🏻ze s drobcekom to dame pekne do uspesneho konca .. 👶🏼❣️
tak si tam krasne lebedil
boze nic nieje dolezitejsie ako nas bubik
zienky a Vam patri velke DAKUJEEEEM,verite vo mna vnasho drobca a cakate pisete ste neskutocneeeee ,ste nase priatelky 🤗😘
@ejuska2586 aj pre Teba spravicka
@happymia Jej krasa. Gratulujem. Uzivaj si tehotenstvo. Vedela som, ze bude vsetko v poriadku a Ty sa budes uz len tesit 😘😉
@happymia ahoj,aj ked sme si nepisali citala som si vsetko co si pisala a velmi som Ti drzala palce,aby vsetko bolo dobre a aby si pocula dnes krasnu spravu,az mi slzy vysli,tak vam prajem obom hlavne vela zdravia a držkajte sa 😉 🙂
@happymia grarulujem k ❤a prajem krasne zdrave tehu až do konca.
@klementinka2 juuj dakujem veeeelmi veeelmi pekne 😍prajem vsetkym taku nekonecnu radost 🤗
@butterfly333 dakujem dakujem 🤗
@happymia dakujem 😉
@happymia určite bude jezisko štedrý moja a veľmi bude na vás myslieť 😊 Ja som mala dlhé vlasy stále len teraz mi ich fest skrátila konce som mala zničené prišla som domov pozrela do zrkadla a skoro som plakala ale musela som..Hoci kaderníčka povie skrátim 5cm mám fiknute určite 25cm 🙈🙈😭 ale co uz asi musela
@happymia gratulujem maminka. Uz len uzivaj bezstarostne tehulkovanie. Drobcek nech v brusku poslucha. Cmuk

@olylili super, krasne ciarky. Blahozelam 😉