Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia jeeeej, to je krásna fazuľka. Tak už len nech rastie, babatenko krásne a najmä zdravé! 😉 Prajem vám, nech všetko dobre dopadne.
Ahojte neviem kam pridelit svoj prispevok.Par dni pocitujem v brusku zvlasne pohyby.Neviem kam pridelit tie pohyby.Pohyby citi dcera i priatel ked sa dotykaju mojho bruska.Vedeli by ste mi povedat co by to mohlo byt za pohyby?
@eliska1986 nechcem aby to vyznelo nejako vulgarne, ale môžu to byť aj plyny v čreve. Mne sa to stáva 🙂 dokonca keď som bola tehu, tak prve pohyby môjho drobca som tomu tiež popisovala 🙂
@maluri cakala som z takymito odpovedami.Plyny to nebudu.Bo pri tom ma moc boli brucho mne sa robia vtedy akoby kamene mne to vtedy stvrdne proste viem si to nahmatat.Takze asi tak
@eliska1986 pýtala si sa, tak som odpovedala 😉 nevravím, ze to musí byť to, len som navrhla možnosť 🙂 tak to je len dobre ze to nie je to 🙂
@happymia Maminka gratulujem z celeho srdca 😀...slzy mi hned vybehli, ako to citam a vidim fotecku drobceka...Je nadherny a tesim sa neskutocne s Tebou...Teraz uz len usmev na tvari maj a tehulkovanie si uzivaj!!!...Boh vas sprevadzaj celym casom a potom po narodeni celymi rokmi naveky...Amen 😉
@eliska1986 MS mavas normalne pravidelny kazdy mesiac? ...Ak ano, nemozes patrit medzi zeny, ktore su tehotne aj napriek tomu, ze maju normalny MS?...Ak citis pohyby, musela by si byt uz v druhej polke tehu, aby to na dotyk citila aj Tvoja dcerka aj priatel - moj nazor...Skusala si si robit tehutest? ...Ak nie, urob co najskor z ranneho mocu...Velmi Ti drzim palceky...Daj potom vediet, ako testik dopadol 🙂
Ahojte baby. Pripajam mojho ranneho ducha. Som 28DC. Ovulku mam na cca. 14-16DC. Snad tam nieco uvidite, ja vidim len dufam, ze uz nemam halucinacie. Test je rapiclear a je z ranneho mocu. Tak prosim hodte kuk, ci tam nieco vidite. 🙂
@sofinkaviktorka na tom prvom tiež čosi slabunke sa črtá
@sofinkaviktorka na druhej foto niečo vidím. Uz ti mešká?
@sofinkaviktorka podla mňa tam nič nieje.
@tinka77 na tom vrchnom je vidiet čosi. Držím palce nech silnie
@butterfly333 dakujem. Skúsim testnut zajtra ráno, uvidime. 🙂
@tinka77 tak držím palce
@zuzuliena1 dakujem pekne 🤗
@crazy_girl1 veru kraasna a len a len moja 😍
a dakujeeeeeem 🍀🤗

@happymia gratulujem a užíval si tehulkovanie :-*