icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

crazy_girl1
16. nov 2016

@olylili super, krasne ciarky. Blahozelam 😉

meli8412
16. nov 2016

@victoriaveronika Prečo nerobis z ranneho moču?

happymia
16. nov 2016

@miriamn76 @karmela @luta13 uz som vyplakana maminka najstastensia pod tymto svetom ❤️
mame 7mm , a srdienko nam krasne bilo💓,skackalo na tom monitore odusu ,moj bobik ...
ja som sa nikdy neprepracovala do fotecky a toboz nie do srdienka .. od dnes verim,ze zazraky sa deju a verim 🙏🏻ze s drobcekom to dame pekne do uspesneho konca .. 👶🏼❣️
tak si tam krasne lebedil
boze nic nieje dolezitejsie ako nas bubik
zienky a Vam patri velke DAKUJEEEEM,verite vo mna vnasho drobca a cakate pisete ste neskutocneeeee ,ste nase priatelky 🤗😘

happymia
16. nov 2016

@ejuska2586 aj pre Teba spravicka

ejuska2586
16. nov 2016

@happymia Jej krasa. Gratulujem. Uzivaj si tehotenstvo. Vedela som, ze bude vsetko v poriadku a Ty sa budes uz len tesit 😘😉

klementinka2
16. nov 2016

@happymia ahoj,aj ked sme si nepisali citala som si vsetko co si pisala a velmi som Ti drzala palce,aby vsetko bolo dobre a aby si pocula dnes krasnu spravu,az mi slzy vysli,tak vam prajem obom hlavne vela zdravia a držkajte sa 😉 🙂

jucka27
16. nov 2016

@happymia jeeeej krásne 😊 srdečne gratulujem a prajem veľa zdravíčka 😊

butterfly333
16. nov 2016

@happymia grarulujem k ❤a prajem krasne zdrave tehu až do konca.

miriamn76
16. nov 2016

@happymia moja srdecna gratulacia teraz uz mozme tak oficialne vraveli sme ti ze drobcekovi je dobre☺teraz si uzivaj tehulkovanie a tes sa ❤

miriamn76
16. nov 2016

@happymia ktory tyzden si?

happymia
16. nov 2016

@klementinka2 juuj dakujem veeeelmi veeelmi pekne 😍prajem vsetkym taku nekonecnu radost 🤗

happymia
16. nov 2016

@jucka27 dakujem veeelmi pekne 😍

happymia
16. nov 2016

@butterfly333 dakujem dakujem 🤗

happymia
16. nov 2016

@miriamn76 aaano teraz je to pre mna uz oficialne sama v sebe som si to potvrdila a zacala verit 😍
vies ,ze tt ni neviem nevyjdril s dr. le podla kalkulcky som 6tt+6
ale podla mna len 6tt+2 kedze ja mam ovulku neskor
ale ked uz je srdienko to je pre mna najviac 💞

klementinka2
16. nov 2016

@happymia dakujem 😉

simuska99
16. nov 2016

@happymia gratulujem a užívaj tehotenstvo 😉

simuska99
16. nov 2016

Tak zienky minuly mesiac som tu riešila ovuláciu ...
Tento mesiac som teda dnes skúsila ovu kedže som mala dnes výtok a mam takýto testík ...

maluri
16. nov 2016

@happymia gratulácia zo srdca aj odo mňa 🤗

karmela
16. nov 2016

@happymia jeeeej moja vidíš stalo zato to čakanie 😍 Maminka tak Vám prajem len krasne tehulkovanie nech pekne rastiete do krásy a veľa veľa zdravicka obom..Všetko bude dobre moja až do úspešného pôrodu ❤️❤️❤️ Veľmi sa z vás teším 🤗🤗🤗🤗😘 nádherná fotecka s drobčekom 🤗

happymia
16. nov 2016

@simuska99 @maluri dakujem Vam 🤗

happymia
16. nov 2016

@karmela noooo vidis nic som necakala ani fotecku a zrazu dr.mi dal do ruky fotienku ❤️
aaano veeelmi satesiiiiiim-e 😁
a steba uz aka kocka musi byt ked len teraz si sa zapla od kadernicky hmmmm??

karmela
16. nov 2016

@happymia zlatko fotecku si pýtaj stále ako ti bude robiť Sono budeš mat krásny album s drobčekom 😉 Ja som vo vás verila,že tvoj drobček si vybral naj maminu pre seba❤️ No veru 3h som sedela u kaderníčky 😝 A mám o polovicu kratšie vlasy,ale dorastu 😄😉

happymia
16. nov 2016

@karmela ano chcem si kupit aj tehotensky dennicek ,hadam Jezisko nam prinesie 🙏🏻🤗
aaano a moje najmilsie babätinko 😍
Naaa 🙈bolo Ti to treba haha
ale ak ta to potesi aj ja mam o polovicu kratsie a uz cakam kedy dorastu a to ich mam pod plecia ... ,ja len dlhe 😝

karmela
16. nov 2016

@happymia určite bude jezisko štedrý moja a veľmi bude na vás myslieť 😊 Ja som mala dlhé vlasy stále len teraz mi ich fest skrátila konce som mala zničené prišla som domov pozrela do zrkadla a skoro som plakala ale musela som..Hoci kaderníčka povie skrátim 5cm mám fiknute určite 25cm 🙈🙈😭 ale co uz asi musela

kaki221
16. nov 2016

@happymia gratulujem a teším sa s tebou 😁..je to to najkrajšie čo si každá žena môže priať😉 nosiť pod srdiečkom bábätko😉

happymia
16. nov 2016

@karmela Jezisko nam uz nastedril predcasne ..💓
ved to ,ze radi kvakajuuuuu a strihajuuuuu hahaha 😂🙈🙈🙈a preto nam vela pstrihajuuu lebo nechodime pravidelne konce davat podstrihavat 🙈😂

happymia
16. nov 2016

@kaki221 Ďakujeem ti velmi pekne ,veru je to najkrajsi pocit 🤗

karmela
16. nov 2016

@happymia presne si trafila je mi ľúto dať cvaknut 2cm tak pestujem dovtedy kým netreba dať dole až 20cm..Mne aj melir dosť suši konce..
No moja uz teraz budeme čakať každý mesiac fotecky ako pekne rastiete 😊

happymia
16. nov 2016

@karmela ja mam zas ombre a vtedy mi dost znicilo 🙈tak som to zostrihla ...
aaano budem vam tu nosit radost a aby ste verili ze zazraky sa dejuuu a ze aj vy coskoro take budete pridavat 😘

19nikuska86
16. nov 2016

@happymia gratulujem maminka. Uz len uzivaj bezstarostne tehulkovanie. Drobcek nech v brusku poslucha. Cmuk