icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happymia
17. nov 2016

@luta13 cakat miminko a vediet ,ze sme v poriadku je velmi silny moment emocia pocit ..., 👶🏼
ja som hotova stale 💞
dakujem Ti moja za tiez stalu podporu a mile slova 🍀🙏🏻

happymia
17. nov 2016

@19nikuska86 dakujeeem 🍀ten pocit vediet ,ze je tam a zdravucky 💞moje kura male 👶🏼

tinka77
17. nov 2016

@missellis dávala si sem aj foto? 22DC je skoro, takze ak by si mala ducha, bolo by to fajn. Ja mám tak za cca. 1-2 dni dostat. Nie som veľmi zbehla v testovaní, dcerka sa nám podarila hneď prvý mesiac. Možno je to kanáliky, uvidime. 🙂

tinka77
17. nov 2016

@missellis kedy sa chystáš najblizsie testovať?

missellis
17. nov 2016

@tinka77 zahodila som ho, aj u nas by to bolo na prvy pokus, hmm chcela by som uz asi pockat do Ms, tu mam mat o 6-7 dni... 🙂 Ale najradsej by som sa kazdy den haha

missellis
17. nov 2016

@tinka77 ty?

tinka77
17. nov 2016

@missellis no ja som rovnaká. 🙂 ja skúsim zajtra ráno, ci aspoň trošku zosilnie. Aj pri dcérke som testovala až pokým som nemala riadne koľajnice a potom som sa objednala k lekárovi. Daj potom vedieť, som zvedavá. 🙂

sofinkaviktorka
17. nov 2016

Nie dnes je 28den

chuchu86
17. nov 2016

@happymia - gratulujem, nech ste v poriadku obaja 😀
Držím palce všade 😉

lela123
17. nov 2016

@happymia naaadhera, držím palce

nina4
17. nov 2016

Ahojte snazilky.Potrebujem radu alebo skôr utvrdenie v tom co si ja myslim posledny Ms som mala 22.10. Ovu test mi potvrdil ovulku 2.11 .nakolko sme sa snazilkovali tak ze hadam to vinde nechcela som testovat no 12.11mi prislo velmi zle a vecer som urobila len zo srandy test Women Secrest bol tam duch ale pekny ziadne velke sustredenie sa a hladanie volnym okom badatelny na druhy den rano zas Women Secrest a zas silnejsi.Prsia boleli sem tam slaba nevolnost ale nic moc .Ako spravna zvedavka som testovala do zblbnutie no 15.11 ten sami test Wumen .... uz bol negativny bola tam ciarka slabsia ako ta sama prva z vecera .Tak som kupila este Mamatest a dala som este poobede jeden a zas tam bol duch a od vtedy ked aj testne viem ze je to blbost tak testovat ale furt je tam duch ratam s tym ze to ide zlym smerom no do kedy mozu tie testy takto duchovat ci sa este moze stat nejaky zazrak a HCG len ozaj pomaly stupa ?Alebo to moze byt take duchujuce az do prichodu MS?
Dakujem Vam za kazdu odpoved.Viem ze treba len cakat na MS ale ked to cloveku neda ani ked sa snazite o 5 😯

tinka77
17. nov 2016

@nina4 test 4 je podľa mňa najtmavsi, takze by to malo byť OK. Kedy máš dostať?

baaambulkaa
17. nov 2016

@nina4 toto su krasne pozitivne testy, o par dni bude silnejsia, gratulujem 🙂

baaambulkaa
17. nov 2016

@sofinkaviktorka nic tam nie je

sibalka21
17. nov 2016

@nina4 prepac ale myslim si ze je totalna blbost stale testovat, dva krat z aden.. Na kazdom mas pekneho ducha, tak nechapem preco si myslis ze by to malo ist zlym smerom... Jasne ze nesilneju ked testujes tak skoro pred MS a dva krat denne, poriadny rotdiel uvidis azked ti nepride MS, predtym testivat je uplne zbytocne kedze MS moze dorazit a zbytocne budes sklamana...

nina4
17. nov 2016

@tinka77 mavam rozhadzany cyklus ale ratam do 20.11 najneskôr skoda ze tie womeny testy som zahodila myslis ze mi to takto moze blbo kolisat ja tak este v kutiku duse dufam .vcera som mala uz ruzovy vytok to som uz bola zmierena ze dojde MS.Len sa mi to vidi fakt divne ze za tyzden ziadna zmena dnes som si uz slubila ze testujem az po tyzden ak nepride MS.

nina4
17. nov 2016

@baaambulkaa tak tymto si ma prave rozplakala to myslis vazne ? Ja som nikdy takto skoro netestovala mbe pri detoch ukazovalo slabu aj tyzden po meskani a teraz si nadavam aka som ze zbytocne sa tu trapim nad //

nina4
17. nov 2016

@sibalka21 to ja viem ze je to blbost vies kolko krat som si to uz povedala aj ja ze naco to robim ale dali ste mi tymito slovami novu nadej dievcence v kutiku duse zas zacinam verit 😚

tinka77
17. nov 2016

@nina4 myslím, že to bude OK. Skús testnut o 2-3 dni, to už budeš mať dátum ms a uvidíš. Fakt si myslím, že to bude silnieť. Ja mám dostať o cca. 1-2 dni a mám slabšieho ducha. Ružový výtok može byt, aj to je OK. Neboj sa a pekne oddychuj. 🙂

lela123
17. nov 2016

@nina4 dobre si sa rozhodla. Ja som na každé dieťa minula iba jeden test aj to deň po vynechaní menštruácie.. Musí to byť stresujuce sa sledovať. Ja som sa len mesiac tak sledovala a nikdy viac. To je des.Treba si radšej zapáliť sviečku a pomodlit sa za seba aj dieťatko. Bude ajtak, ako má byť

baaambulkaa
17. nov 2016

@nina4 ked ti bude meskat ciarka bude vyraznejsia 🙂 no na to, ze ti este nemeska, je to pekny test ;) drzim palce

happymia
17. nov 2016

@chuchu86 @lela123 dakujem Vam babeny 🍀😍

nina4
17. nov 2016

@tinka77
@lela123
@baaambulkaa veľmi Vam dakujem za povzbudive slova isla som sem s malou dusickou ze ma tu baby sfuknu ze pri 5 a takto stresovat.Potom Vam sem este napisem o ten tyzden ci to zosilnelo este raz velka vdaka ste zlate 😘

simuska99
17. nov 2016

Žienky tak sme mali lásku 😉
Som zvedavá ci sa podarí 👼🏼

simuska99
17. nov 2016

@chuchu86 ty si si este urobíš test ?
V pondelok ides konečne k doktorovi ze ?

meli8412
17. nov 2016

@sofinkaviktorka Je mi lito, nevidim tam nic. ☹

victoriaveronika
17. nov 2016

@meli8412 oplati sa?Sice tuto menstruaciu som mala divnu v sobotu som dostala ms mala som taku mierne silnu v nedelu som mala ako keby mi uz skoncila a v pondelok uz nic robila som si dva testy ale cez den a boli negativne taku ms som este nemala vzdy mam 3 dni silne a dva dni take normalne uz v pondelok som mala uz len take spinenie 23.11 som objednana k svojmu gynekologovi rok a pol sa uz snazime o dieta.Uz ani nedufam ze otehotniem to sklamanie ked pride vzdy ms 😔

karmela
17. nov 2016

@miriamn76 ahoj mojeno ja som natom tak isto dnes uz slabo tak počítam este zajtra a uz bude po

meli8412
17. nov 2016

@victoriaveronika Poznám ten pocit. My sme manželom skúšali 4 roky, ked sa malá podarila. Za 4 roky som chorila pár cyklov na uzv, kvoli odsledovaniu ovulky, uz ten sex nebolo ono, uz sme šli na povel a dost to bolo flustrujuce. Brala som lieky na upravu ms, ked som zacala tie lieky brat 2 cykli som dostala presne ms, ale treti cyklus meskanie, uz som bola štastna, ze konečne sa zadarilo a nic a ked aj dalsi cyklus tiez meškanie, šmarila som tie hormonalne lieky do smeti. Zbytocne hormony, zbytocná nadej ☹ Potom sme sli do Iscare BA, tam sme prešli 2x ET a 2x ket a nič z toho, potom sa stal zazrak a spontanne sa zadarila dcera.
Idete zatial k tvojmu dr alebo uz skusite reprodukcnu kliniku?

maluri
17. nov 2016

@nina4 ja som robila to isté 😀 a vyskúšala som všetky značky asi 😀 teraz som opatrnejšia lebo sú negatívne 😔 ale podla mňa nie je co riešiť...všetky sú jednoznačné 🙂 a je krásne počuť ze aj v dnešnej dobe niekto túži po 5 deťoch 🙂 mne manžel tvrdí že nam stačí jedno max 2 ale ja som neodbitna 😀 a držím palce 😉