icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

victoriaveronika
17. nov 2016

@meli8412 Ms mi chodila pravidelne praveze to tento mesiac neviem co sa deje.Ja uz jedno dieta mam s jej otcom to tiez troska dlhsie trvalo kym som otehotnela tristvrte roka.Teraz mam noveho priatela ten by chcel mat aj svoje tak skusame uz rok a pol.On uz bol on ma vsetko v poriadku idem zaial k svojmu gynekologovi ak sa nezadari do konca roka ideme na kliniku rozmyslame nad Brnom.Priatel je z Rakuska ale tam musime byt manzelia aby sme mohli ist na kliniku tam ☹ tak este vyskusame teraz jak pride ovulka a v decembri a od noveho roka na kliniku

nina4
17. nov 2016

@maluri dakujem ja sa veru este velmi bojim tesit aj ked by som velmi no dievcata tu mi dali taku novú nadej a zas jedno vravim vsetko je to v rukach Bozích .Ale velmi by to drobciatko potesilo 😍

maluri
17. nov 2016

@nina4 presne ako si povedala ...všetko je v Božích rukách 🙂 ja si myslím, že tie čiarky hovoria za všetko 🙂 ale určite daj vedieť ako pokračujete 🙂

chuchu86
17. nov 2016

@simuska99 - ahoj
Áno v pondelok idem ráno na 8.40, a aj sestrička povedala, že mám ráno urobiť test

nina4
17. nov 2016

@maluri dam urcite 😉

olylili
17. nov 2016

Ahoj dievčatá môžem v tehotenstve grep? Niekde píšu že áno má veľa vit.C niekde že nie lebo obsahuje chinin ako tonic 😒

chuchu86
17. nov 2016

@olylili - no ked obsahuje chinin tak v žiadnom prípade 😲

olylili
17. nov 2016

@chuchu86 radšej ho nejem

sofinkaviktorka
17. nov 2016

Neviem či si to nahovaram ale ja tam vidím ducha

chuchu86
17. nov 2016

@olylili - ako sa cítiš? Nejaké priznaky?
Kedy ideš k dokimu?

chuchu86
17. nov 2016

@sofinkaviktorka - je nevidím nič. ☹

bodkamaga
17. nov 2016

Babay mozno to sem nepatrí ale prosím o radu som na zaciatku tehotenstva meskajú mi svoje dni uz tyzden a jasne na teste dve ciarky jedna hrubá a druhá taký silnejší duch. Všetko šlo v poriadku do dnes. Ráno som vstala a sla na wc mala som výtok trochu krvavý. Teraz keď som bola tak mam akoby slabý menzes a aj ma bolí v podbrusku ako pri menzese je to v poriadku stretla ste sa s tým niektorá? ... ps. Pred 4 mesiacmi som bola operovaná mala som mimomaternicové tehotenstvo a dost sa bojím a teraz by som v strese nemala byt.Ďakujem

bodkamaga
17. nov 2016

Mozem byt tak v 4-5 tt neviem ako sa to presne pocíta proste ale som v strese bojím sa nechcem o to druhý kralt prísť

chuchu86
17. nov 2016

@bodkamaga - a keby si skočila na pohotovosť?
Nemáš doma duphaston?

chuchu86
17. nov 2016

@bodkamaga - môže to byť aj uhniezdovanie,
Radšej sí ľahni aj hore nohy

bodkamaga
17. nov 2016

@chuchu86 nechcem zas robit zbytocnu panyku... sestra mi vravela ze mala to isté a moze byt ze akurát je uhniezdovanie len mam stres uz lebo sa bojim . Nie nemam nemam

zuzannaaa
17. nov 2016

@liliputka23 co mislime ze je tam krasna ciarocka 🙂

bodkamaga
17. nov 2016

@chuchu86 pondelok som objednaná lekárovy tak hádam bude všetko v poriadku

chuchu86
17. nov 2016

@bodkamaga - bude všetko v poriadku, krásne dosiahneš celé tehu 😀
Hlavne kľud, nerobi to dobre malému.
Kľúdový režim a hlavné myslieť pozitívne 😀

bodkamaga
17. nov 2016

@chuchu86
Bola som zas na malú a už išlo viac krvy a aj ma to raz silnejšie a raz slabšie pobolieva to podbruško a uplne tá istá bolesť ako pri menštruácií vážnr je všetko v poriadku? 😢 nemôže to byť samovolný potrat? To už by som ale nezvládla 😢

chuchu86
17. nov 2016

@bodkamaga - prosím ťa chod na pohotovosť, prosím ťa chod čo najrýchlejšie, nečakaj

emili31
17. nov 2016

@bodkamaga chod na pohotovost nech ti pichnu inekciu a daju duphaston ale ak to je uz dost ze jak menzes tak asi to odchadza 😒

sibalka21
17. nov 2016

@bodkamaga Uhniezdovanie to v ziadnom pripade byt nemoze, mas na teste dve ciarky a MS meska tyzden, babo musi byt uz uhniezdene, az potom moze predukovat hormon HCG.... Je dost mozne ze ide o biochem. tehu bohuzial... Ak mas stale silnejsiu MS tak to asi odide... Je mi to luto...

olylili
17. nov 2016

@bodkamaga dávno si už mala byť pod dohľadom lekárov

chuchu86
17. nov 2016

@bodkamaga - napíš že čo bolo.
Držím silno palce aby mala bodka bola v poriadku 😀

meli8412
17. nov 2016

@victoriaveronika Drzim silno palce. Na klinike budes potrebovat potom čestné prehlásenie, ze zijete spolu. Ja som bola v tom Iscare BA, hruza des a potom som sla na Antolsku, a tam sa mi podarili moji synovia.

butterfly333
17. nov 2016

@bodkamaga ja na tvojom mieste letim na pohotovost. Ja som prišla už o 5deti vždy som zo začiatku krvacala. No mam dve deti a pri nich som tak isto krvacala. Najlepšie ist hned na pohotovost.

bodkamaga
17. nov 2016

@butterfly333
@meli8412
@chuchu86
@olylili
Akurát čakám snubenca ide z práce a ideme na antolskú myslíte si že mi vedia ešte pomoct?
@sibalka21

butterfly333
17. nov 2016

@bodkamaga určite ti pomožu držim mooc palce aby bolo všetko v poriadku.

chuchu86
17. nov 2016

@bodkamaga - určite Vám pomôžu 😉 držím palce
Daj vedieť