Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bodkamaga Velmi Ti drzim palceky na pondelok, ako pisem kazdej snazilke Boh s Tebou a teda pre Teba plati BOH S VAMI, kedze verim, ze drobcek sa u Teba udomacnuje 😉 ...Hlavu hore a pekny vikend...Netlac na pilu, co ma prist, pride, co sa ma stat sa stane 😀...Treba len cakat a snazit sa byt v pohode, uz len kvoli drobcekovi 🙂
@luta13 on tam stale je..ale tak z vecerneho mocu asi nic svetoborne..len sa bojim znova testnut lebo co ak tam nic nebude
@horehronie1987 neboj sa, testom nic nepokazis, no testuj z ranneho mocu, takze asi az zajtra rano...Drzim Ti palce 😀
@zuzuliena1 Drzim palceky, nech to vyjde 😉 P:S::Draheho pekne zaskrt na sebe! 😀
@nella15228 foto vcera 22:44h - vidim ducha a drzim palceky, aby krasne silnel 🙂
@marsellinpir dnes rano 4:44h fotka - vidim mikro maleho dusika, ked lepsie pozriem z uhla...Ako citam, dnes si este len 6DPO, to je velmi skoro na testovanie - "tlacit na pilu" sa naoplati, kvoli moznemu sklamaniu ☹ ...Testovat sa odporuca najskor 7-10 DPO, takze testuj tak za 3-5 dni by som povedala...No uvidis, je to na Tebe 😉 Drzim palceky 😉
@zuzuliena1 tiez nic nevidim, bohuzial
@tinka77 ahoj ako si na tom?lebo ja vidim na tvojom teste dusika.Drzim palceky🙂
@bodkamaga ale jaaj.Chod na pohotovost mozno sa to podari zachranit.Posielam ti energiu pozitivnu
@eliska1986 ano dusik tam je a aj včera bol. Dokonca mám pocit, ze je dnes trošku silnejší ako včera. Uvidime o pár dní. Nechcem si zatiaľ robiť veľké nádeje, ale samozrejme dúfam a verím. 🙂
@bodkamaga Joj, to ma mrzi. Bola si aj na tej pohotovosti? Tak to bude asi biochemicke tehotenstvo. Mrzi ma to, presla som si niecim podobnym minuly mesiac. Ale teraz vraj budes mat vacsie sance na opatovne otehotnenie, lebo maternica je prekrvena. Drz sa.
@ejuska2586 hej bola som vcera... a v pondelok budem vediet viac ale asi to odchśdza... ake si to mala ty?
@bodkamaga Tiez podobne, najprv som len spinila, potom prisla normalna mrcha s kuskami vystelky. Teplota bola stale hore. Nasledne som este spinila a teplota mi klesla, az ked som spinit prestala. Ale teraz som 2 tyzdne po potrate a uz som mala ovulku.
@maciatko950 ja tam žial nič nevidim.

@happymia dakujem aj vam ☺☺☺