Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 držím palce snad budu krasne //.Ja dnes 1dc už po 2,5r snaženia prestavam verit že sa zadarí. Kašlem už na to.
@ejuska2586 a odislo ti to teda samé hej? Nemuseli ti nic robit ....
ja už mám dosť vážne pred 3 mesiacmi mimomaternicové teraz toto ja neviem co mam robit som uz uplne na dne .... 😢😢
@maciatko950 na vrchnom vidím ducha. 🙂
@bodkamaga Nie, odide to same. Vzdy treba najprv pockat, ci sa to nevycisti same a ak nie, az potom ist na kyret. Mam kamaratku sestricku a ta mi povedala, ze kyret je az posledna moznost. Ona potratila v 8. tyzdni dvojicky a tiez sa sama vycistila. Telo je v tomto dokonale. A snaz sa to brat pozitivne aspon z tej stranky, ze sa vam zadarilo teraz, zadari sa zas. Hoci viem, ze ta to teraz trapi. Ja sa trapim doteraz, ale snazim sa hladat pozitiva. Ved este uvidis v pondelok, ako na tom budes...
@butterfly333 mne pri synovy prvy test na 10 den meskania ukazal ducha viditelneho na dennom svetle 🙂 a az na 18 den boli kolaje ako svet takze nezufajme a cakajme 🙂
@tinka77 jeej dakujem ked tons tymi duchmi je.tak ze bud vidno alebo nie takze.pockam a uvidim 🙂
@ejuska2586
Tak dakujem zatial za info
@bodkamaga V pohode. Mrzi ma to, ze v takejto situacii. Radsej by som radila v niecom pozitivnejsom...
@chuchu86 sak toto a ona tam niečo malinké v maternici videla ale nebola si istá lebo mam vraj bud skoré tehotenstvo alebo to odchádza a ja sa bojím lebo mam menstruáciu a také kusky v nej tak preto ale raz krvacam a raz nie je zo zvlástne a bojim sa velmi velmi ale stale v kutiku dufam ze pondelok bude vsetko ok ja uz nevladzem vazne je toho na mna dost 😢
Nie nič mi nedala len ked som odchadzala tak mi povedala ze drzí palce aby sa to uchytilo a neodislo.....
@bodkamaga Držím palce, aby to ostalo tam, kde ma. Hlavne sa pokus byť kľudná a myslieť optimisticky. Aj to vplýva na drobčiatko...
@ejuska2586 ja viem ale je to tak tazké teraz ras mi je na prd potom zas verím a tesim sa uz vazne mi to dost vplyva na psychyku
Čo môže znamenať žlto hnedý výtok? Môže to byť uhniezdnenie
@maciatko950 malicickeho mikrodusika tam vidim na najspodnejsom teste, no som mozno len slepa uz 🙂...Snad stmavne...Ak si tehu, stupa Ti pomaly Hcg, ak nie si, tak to je potom asi chybny test, podla toho,co ja vidim 🙂Skus za 2 dni, ak bude test cisty, tak asi nic...No zas nie vsetky zeny maju pozitivne testy, mas pocit, zeby si mohla byt tehu? Nejake priznaky?

@butterfly333 dakujem ani ja ...' pockam par dni.a.testnem znova 🙂 dakujem