Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 no uvidim este teda
Dostala som MS. Tak nic.pokúšame sa dalej😓
@nella15228
@petra102 baby ak mozem poradit tiez som robila mama testy ale apsolutne ziaden rozdiel tam neni len mne este len mrcha ma dojst a ciarky su o trochu viditelnejsie no robila som jeden s mama testom pred 2 dnami volal sa TOP TEST a tam ukazala o dosť silnejsia ako na tom mamateste.Tak uz len cakam co bude u mna .
Veľmi vam zelam aby ciarky silneli drzkajte sa.
@olylili vysiel ti uz pozitivny?ja som mala 17.10 a negativny ani duch nic
@luta13 Dakujem velmi pekne snad sa zadari do konca roka sice uz ani nedufam ale tak snad
@luta13 Jaaj bodaj by ste mala pravda no uvidime co povie gynekolog 23tieho mam termin aj na vysetrenie kvoli tomu ze sa nam nedari uz rok a pol.Snad mate pravdu v stredu napisem co povie lebo ms som mala 2 dni potom uz len spinenie
@sofinkaviktorka kolko ti meskala?
1den.ale robyla som si test A boli tam duchovia.tak som myslela že to vislo😥
@sofinkaviktorka aky test si robila?? znacku.... ☹ ..tak to je sila 🙄
@sofinkaviktorka Tak mohlo sa Vám podariť, len sa neuhniezdilo - biochemicke tehotenstvo. Vtedy test duchuje, ale mrcha nakoniec pride ☹
Myslim že asi to bolo biochemické tehotenstvo.musím ísť ďalej A pokúšať sa.neviem aky to bol test ale boli 2rozne druhý testu
@maciatko950 dakujem krasne, vyskusam iny a zajtra napisem vysledok ;)
@ejuska2586 pri biochemickom sú len duchu? Žiadne silné čiarky?
@olylili Akekolvek mozu byt. Podstatou biochemickeho tehotenstva je to, ze je detekovane len z mocu alebo krvi. Cize kazde tehotenstvo, poklial nie je potvrdene gynekologom, je biochemicke. Ked ho lekar potvrdi a napriek tomu sa neudrzi, ide uz o spontanny potrat.
@olylili tak ako hovori @ejuska2586 ... kym nie je potvrdene klinicky (ultrazvukom) ale len biochemicky (testom mocu, krvi), tak je to stale len biochemicke tehotenstvo.. aj ked niekde som nasla aj vseobecnejsie info, ze biochemicke je kazde tehotenstvo, ktore je ukoncene v piatom tyzdni. .. a testym mozu najprv silniet a potom zoslabnu.. alebo su slabe (duchuju) cely cas
@131313 No, ja som potratila v 5. tyzdni a uz bolo potvrdene ultrazvukom, tak to nazval spontannym potratom. Ale mozno je to nejednotne a kazdy gynda to oznacuje inak.
@miriamn76 ukaz test 🙂

@petra102 aj tebe radim iny test ako mamatest drzim palceky