Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka to mi je luto ☹...No hlavu hore a drzim palceky na tento cyklus 😉
@miriamn76 pozeram Tvoje testy z poobedia, citam tu celu dobu Tvoje prispevky od minuleho cyklu atd...Teraz si myslim to, ze si sice MS mala, ale si tehotna z posledneho cyklu a MS si mala aj preto kratsi a babo sa udrzalo aj tak...Este by som skusila dalsie testy inych znaciek, no 10-tkove a hned si vybavila termin u Dr. na krv...Pretoze si to mala divne cely minuly cyklus, aj Ti meskal MS, aj si mala tehu priznaky atd...No toto je len moj nazor 🙂...Drzim palceky, nech je to tehu 😉...Od tychto poobednych fotiek som zatial necitala od Teba ziadne ine komenty, idem citat dalej 😉
@kaki221 Skus testik buď zajtra alebo pozajtra ráno este.Ked budeš mat slabú ms tak bábätko sa môže udržať držím palce aby aby to dobre dopadlo..Dnes si mala dostať ms?? Môžeš patriť medzi take ženy co na začiatku majú ms a sú tehulky..Alebo bohužiaľ sa neudrží mimi..Ale Skus vyložiť nôžky s trosku sa šetriť

@biba12 veru a nie je to moj prvy taky