Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
babulky zacala som mat hlien biely vodnaty kedy asi bude ta ovulka?
@miriamn76 ja som tiez vcera skusila spravit testik zo srandy v Bille som kupila a bola tam tak isto slabucka ciarocka az som sa zasmiala ze to co je za blbost
@kotatko1232 no tažko povedať kedy bude ovu ale ked máš hlien prilahni drahého dnes a každý druhý deň nasledujucich 5dni 😉
@karmela noo cize za cca 5 dni..
moj chlap je chory ma soplik a uz umiera neviem ci bude vladat😂😂
@kotatko1232 ukaz mas ho este?
@kotatko1232 nie za 5 dni treba ho prilahnut od dnes do 5dni..Ked máš uz ovulacny hlien 😉 No to sú chlapy soplíky majú a uz zomierajú 😄
@miriamn76 hodila som ho do kosa lebo by som nanho stale pozerala a tahalo by ma kupit dalsie testy.
@karmela ano tak som myslela od dnes a.cca 5 dni 😂
@kotatko1232 ja este mam jeden ten gravitest a jeden 25 -kovy som raz kupila omylom som si nevsimla ze to je 25😀
@miriamn76 jaj ale ja rozmysla ze kupim ovu testy.aj ked MM to 2babo nechce ale aspon sa.v den ovulky posnazim aby mu uslo 😂😂😂
@kotatko1232 ovu je najlepšie vieš od kedy si môžeš rátať dpo a kedy cca máš ovu.Ked nevieš zistiť podľa hlienu alebo bolesti podbruška..Stipni ho ked to naňho pôjde a ujde mu 😂😂😂😂
Boze ja som ozaj uz tela zas pisem sama sebe @kotatko1232 treba ho prilahnut to patrilo tebe😀😀😉
Baby, čo myslíte? Dnes ráno robený, 2-3 dni pred MS... Skúsila som, pre zvedavosť lebo príznaky, aké mávam pred ms aj 10 dní nemám stále... len pár dní z času na čas závraty, bolesti podbruška, občas kríže... dnes ma omínajú bradavky... Ja tam čosi vidím, no na fotke nič moc, podľa vás duch alebo kanál? Vďaka za každý názor 🙂
Sorry, zlá foto :D skúsim ešte raz ;)
@kotatko1232 aj mne uz hrabe myslela som ovu testy sú dobre na zistenie ovu 😂😂😂😂😂
@miriamn76 uz nám hrabe obidvom to Asi z toho testovania a to sme len na začiatku ty Samanka 😂

@luta13 dakujem pekne tiez som troska v soku no myslim ze od minuleho cyklu by uz museli byt velmi silne ciarky a ovu testy mam negativne.