icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
18. nov 2016

@biba12 veru a nie je to moj prvy taky

chuchu86
18. nov 2016

@biba12 - až v pondelok 😀

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - čo tu vidia moje oči?!
Já som hovorila, že ty budeš tehu 😀 veď to neni náhoda, že tam je čiarka!!!

miriamn76
18. nov 2016

@chuchu86 isto nie ved mi prave skoncila mrcha a stale to je iba duch☺

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - Ježiš, aby vo vlocka????
Ona taktiež mala s!?
Bola si u dokiho?

karmela
18. nov 2016

@miriamn76 to je predzvesť toho že tento cyklus tam budú ozajstne // tehu čiarky 😉 Vieš co ja uz sama neviem asi budem robiť dve denne,lebo ako pozerám tmavne aj poobede..uvidíme no ci naraz zahlasime aj ovu test pozitívny 😄

chuchu86
18. nov 2016

@karmela - dúfam, že už onedlho sa pripojim ku vám s testovaním 😀

miriamn76
18. nov 2016

@chuchu86 nie nebola a keby to bolo tehu bola by uz riadna palica😀

miriamn76
18. nov 2016

@karmela ja som zvedava ci ho vobec budem mat pozitivny☺

miriamn76
18. nov 2016

@chuchu86 tebe doky povie ze tam je mimco☺

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - no tie testy detekuju hormón hcg, odkiaľ by si potom mala v sebe?

karmela
18. nov 2016

@chuchu86 no verím že budúci týžden ti Dr pomôže a o dva týždne sa pripojíš s ovu testami k nám 😉 A potom tehu a s // 😊

miriamn76
18. nov 2016

@chuchu86 ja neviem ved vravim ze ja som ina😀

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - určite nie 😀

chuchu86
18. nov 2016

@karmela - joj keby už to bolo 😀

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - vieš, ja len logicky rozmýšľam?!
Že len tak hcg nemáš v sebe, takže???

karmela
18. nov 2016

@miriamn76 budeš zlatko na take zeby nebol pozitívny ani nemysli..Ja mám uz dosť tmavé paličky tak uvidíme ci stmavnu do pozitíva ci vyblednú lebo to skáče hore dole.Tie lieky co beriem pozitívne vplývajú aj na ovu takze čakám v zázrak tiež 😄

laura1804
18. nov 2016

@olylili dnes som zacala 8, ale podla lekarky je to menej...a ja uz stretavam od dnes aj svoju hlavu nad misou :( dufam, ze budem mat aj dobre dni...nie ako pri prvom tehotenstve...zle mi bolo 24 h denne do 7 mesiaca...

karmela
18. nov 2016

@miriamn76 niesi iná moja to tie testy sú iné zarábajú na nás pekne..Lebo falošne duchuju alebo aj nie falošne možno sa aj niečo deje len sa neudrží..Niesi sama mne tiež duchovali ale vadné niesme neboj 😄

karmela
18. nov 2016

@chuchu86 tak veru ty sisa tento krát načakála až až tak nech ti to budúci cyklus vynahradí tehotenstvom

miriamn76
18. nov 2016

@chuchu86 teraz som to studovala moze byt hcg pri niektorych tumoroch alebo ochoreni obliciek.

miriamn76
18. nov 2016

@karmela teraz som robila ovu a negativny este ani nevyzeraju ze by tmavli mozno bude zas dlhy cyklus a uz nebude na 10-11 den ovu ale neskor. Uvidime necham sa prekvapit co ma tento mesiac caka☺

karmela
18. nov 2016

@miriamn76 mojo aj ja mám negatívny len mne tie tabletky skrátili cyklus.Neboj mojo ovu bude a nič neznamená to že máš slabucke lebo sa ti môže zvýšiť lh mega rýchle že jeden deň slabota a poobede uz palice riadne..Uvidis mojo

miriamn76
18. nov 2016

@karmela ved budeme si podavat info☺

olylili
18. nov 2016

@laura1804 aj mne pri prvom až do 7 mesiaca týždeň doma týždeň nemocnica infúzie pri druhej absolútne nič a teraz mám strašne závraty to som nikdy nemala až sa bojím niekam sama chodiť aj bolesti hlavy a neskutočne som nervózna

luta13
18. nov 2016

@petra102 dnes fotka 12:29h - aj ja vidim "midipidi" ducha, je doruzova...Drzim palceky, aby tmavol 😉

luta13
18. nov 2016

@sofinkaviktorka to mi je luto ☹...No hlavu hore a drzim palceky na tento cyklus 😉

luta13
18. nov 2016

@miriamn76 pozeram Tvoje testy z poobedia, citam tu celu dobu Tvoje prispevky od minuleho cyklu atd...Teraz si myslim to, ze si sice MS mala, ale si tehotna z posledneho cyklu a MS si mala aj preto kratsi a babo sa udrzalo aj tak...Este by som skusila dalsie testy inych znaciek, no 10-tkove a hned si vybavila termin u Dr. na krv...Pretoze si to mala divne cely minuly cyklus, aj Ti meskal MS, aj si mala tehu priznaky atd...No toto je len moj nazor 🙂...Drzim palceky, nech je to tehu 😉...Od tychto poobednych fotiek som zatial necitala od Teba ziadne ine komenty, idem citat dalej 😉

kaki221
18. nov 2016

@karmela duch je stále,ale asi sa mi spúšťa ms...nechápem tomu duch na pepino teste a aj na rapiclere,tak neviem čo si mám o tom myslieť...asi s toho nič nebude

karmela
18. nov 2016

@kaki221 Skus testik buď zajtra alebo pozajtra ráno este.Ked budeš mat slabú ms tak bábätko sa môže udržať držím palce aby aby to dobre dopadlo..Dnes si mala dostať ms?? Môžeš patriť medzi take ženy co na začiatku majú ms a sú tehulky..Alebo bohužiaľ sa neudrží mimi..Ale Skus vyložiť nôžky s trosku sa šetriť