Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ibakika ja som mala Lady Max Test Comfort, stál skoro 5 eur, digitálny vôbec nemali. Absolútne som si nemyslela že by mohli byť 2 //, len som mala takééé, neviem, ako keby vnuknutie že si mám spraviť test, inak som žiadne príznaky necítila. Som chorá a doktorka mi predpísala antibiotiká, tak ma osvietilo možno kvôli tomu, že si mám pre istotu spraviť test, aby som si ich radšej nenasadila ...
@karmela
@mirkovci ďakujem babule, ešte stále sa z toho spamatavam, dnes ráno som si robila test znovu a bola aj druhá čiarka, zdalo sa mi dokonca že o niečo silnejšia. Len teraz mám problém - budúci týždeň som služobne preč, asi nebudem mať čas ísť k lekárovi a hneď ten ďalší by som mala zase letieť na ďalšiu služobku. Lietanie je vraj v prvom trimestri dosť nebezpečné, tak teraz neviem, keď sa potvrdí tehotenstvo, čo mám robiť. V práci by som to ešte zatiaľ nechcela hovoriť... Čo by ste robili? 😖 😖
@cherset no moja urcite by som sla k DR aspon sa opýtať ci je vsetko v poriadku a ci môžeš lietať asi by som urcite neriskovala kebyze babo Tuzobme očakávam. 😉 aj ked na sone mozno este nic neuvidí a mozno uz uvidí,lebo čiarky su silne.Ale poradiť by som sa urcite na tvojom mieste sla.A v práci preco nechces aby to vedeli? Oni ti práveže musia prispôsobiť pracovne podmienky aj ja som tak mala a vyhodiť ta nemôžu takze hlavu hore
Diečvčatá, napíšem to aj sem keď že neviem si rady 🙂 o mimi sa snazime +- 8 mesiacov, a aj ked pred touto ms som mala pocit ako keby som bola tehu tak ms nakoniec prisla, 9.3. večer som dostala na 34DC špinenie, potom 10-11.3. som mala normalnu ms a 12-13.3. ako keby uz len dočistovanie ... no napriek tomu mi byva zle, divne od zaludka, hlava sa mi sem tam zatoci .. a tak som si 13.3. večer robila test, na fotkach je ten na ľavo no a dnes ráno som si spravila ďalší, nevšimla som si však ze testy niesu 10tkove ale 25tkove. Napriek tomu sa mi zdá že "duch" silneje a aj ked ho dám do negatívu tak je tam, ak by to bola len ryha kde by mala byť čiarka tak sa mi v negatíve nesfarbí ... no neviem, myslíte že je šanca?
@anatalia77 tak fotky su robene mobilom, neviem ako to vyzera na pc, v mobile to vidno pekne, ako aj na zivo .. nemusim hladat pod oknom naklanat ani nic ..
@anulqua mna nemusis presviedcat,ak chces 2 ciarky,tak je dobre,ze ich vidis..
@anatalia77 nepresviedčam 🙂 píšem čo viem, keď že si napísala, že ty nevidíš nič 🙂
Ani ja tam nič nevidím. Nenahováraš si to? Ak nie si si istá, ak sa ti niečo nezdá, choď k lekárovi.
no my sa chvilku s mm snazime o druhe a meska mi menstruacia uz tri tyzdne a urobila som si test ukazal slabulinku druhu ciarku tak som sla k doktrke a zatial nic moc nevidela tak zobrala krv a z krvi bolo hcg len okolo 58 ze mam dojst o tyzden a tak osm si urobila vcera test a uz ta druha ciarka bola silnesia, tak zeby? 😉

@cherset aky si mala test? U nas je to ako zacarovane 4 lekarne a vsade to iste. Chcela som si kupit aj digitalny ale divali sa na mna ako keby som Chcela kupit ladvinu