Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ibakika ked mi meskala mensruacia asi tyzden, lebo posledne mesiace zvykla meskat tak tri styri dni
@ibakika no mala som taku slabucku druhu a po tyzdni uz mam peknu druhu ciarku, a mensruacia nikde tak hadam sa zadarilo 🙂
jej dievčata ďakujem, ste ma potešili 🙂 zajtra nie ale pozajtra budem znova testovať a uvidíme, či zosilnie alebo čo s tym bude 🙂
@mimuska123_ prepac asi ti uz leziem na nervy ale tu dlani si mala ked ti uz ms mrskala? A kolko ak meskala? Na to som da uz pytala , prepac.
@ibakika nesmut mozno nabuduce, a niektore mavaju menzes aj ked su tehotne, ja sa chystam k doktorke cez tyzden
@mimuska123_ uz som sa vyrevala a ja mrdzi tie vinimky isto nepatrim. Je mi strasne
@ibakika a kolko sa snazite? je vela parov, ktore sa musia trosku dlhsie snazit
no tak vidis to, urcite to pride, ked to najmnej cakat budete, nie ja som to vobec nepouzivala a ani som si neraala plodne dni
@majka_3 ono 9 teho som mala 😀 len jedna znama sa ma po tom co mi zostalo z ničoho zle opytala: a ty si neni nahodou tehotna?? Tak som isla do kauflandu,kupila test,ale totok sa mi nezda,že hej... 😒

no uz je tu ciarku zretelne vidno, aj prve sa nam podarilo asi po mesiaci snazenia 🙂 tak mozno aj druhe, tak uvidime, doktorka vravela, ze to vyzera nadejne, tak som zvedava, ci aj vy ste niektora mali take skusenosti 🙂