Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela jooooj ako velmi by som chcela najst //.A vzdy ked testujem tak skoro sa ako šišnuta sklamem ze to zase nevyslo.
Jedine, co mi nikdy neduchovali boli tieto najlacnejsie http://m.ebay.com/itm/20-50-100-pieces-Early-Ho... a citlivost maju urcite velku, lebo teraz bol pozitivny 8 dni pred ocakavanou predtym 5 dni pred
@8853 ja som zas mala z Amazon.de a volali sa David pregnancy test a David Ovulation test - od jedneho vyrobcu oboje, aj ovu, aj tehu...30ovu + 5 tehu k tomu zdarma, spolu za 14eur + postovne, no to zijem mimo SK...Na SK je net stranka womansecret.sk, no zevraj su spolahlive, ktovie, nemala som ich nikdy, ale boli mi odporucane od kamosky 🙂
@olylili ja som bola nervozna pri prvom, aj zle mi bolo, no teraz mam ako novinku este aj bolesti hlavy...a kazdy ma povzbudzuje, ze druhe tehotenstvo nemoze byt az take strasne, ako som mala prve...a vlastne som odhodlana vsetko vydrzat, len sa modlum, aby som nemusela ist do nemocnice, lebo ta moja prvorodena je este strasna cicka a nevie bezo mna zaspat...
@miriamn76 - ak ma nizsiu hladinu prislusnych hormonov, ktore tento proces riadia a ktore sa zacnu tvorit, ak sa oplodnene vajicko "usadi" na stene maternice. V takom pripade sa "nezlupe" cela plocha prekrvenej vnutornej steny maternice, ako pri beznej menstruacii, ale iba casti, v istej vzdialenosti od usadeneho vajicka. Zvacsa byva taketo krvacanie o nieco slabsie, ale kedze sa to vlastne nijako nemeria, ide len o odhad, neda sa to urcit presne.
BAby, snazim sa len mesiac ale vy co sa snazite rok, aj dlhsie strasne vas obdivujem... Dnes som 9dpo, urobila som si teraz vecer pepino test, bol tam mikroduch ale myslim ze na 95% kanalik... 3 dni sa testujem a nic, vzdy len take v pozadi nic co musim ist na svetlo pozriet... Dnes ked som si ten testik urobila a bol negat tak sa zadusaˇm placom, strasne som si babenko priala...
@miriamn76 uz teraz sme nedockave
@missellis Prepac ale preco to beries tak tragicky? Ako pises, snazite sa mesiac a si len 9 DPO, ved pockaj aspon na MS ci bude meskat a potom testuj, je normalne ze ti este nic neukazalo aj keby si tehotna... Plakat mozes ked ti pride MS... A pepino testy duchuju tak radsej inu znacku aby si nebola sklamana...
Nie tie som zahodila lebo v pondelok ten isty co som testovala pred tym mi neukazsl nic tak som kupila tie mamatesty a tak zas pekna slaba ciarka len fuuurt jednaka tak som sebe aj babam tu slubila ze netestujem az do pondelka s mozno aj dlksie uvidim kolko vydrzim 😉

@petra102 ja som tiež použila mamatesty a nie len tie pri troch trhu som ich mala veeeeeeeeeľmi veľa a nikdy mi žiadny neduchoval buď bol biely ale bola ciarka 😊 tak sa pekne testuj držím prsty