icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
18. nov 2016

@kaki221 testni aj keby si mala ms..Dúfam že sa to ustali a prestane a čiarky budú silnieť

kaki221
18. nov 2016

@luta13 veď práve ze testy sú pozitívne a sama tomu nechápem čo sa deje...robila som rôzne druhy testov,a všetky mali duchov...skúšala som aj teraz pepino a tiež duch...snáď to bude len nejaká špinenie a drobcek sa udrží

karmela
18. nov 2016

@adria88 nevieš viac zaostriť foto pod svetlom ?

miriamn76
18. nov 2016

@karmela nech su tvoje slova vyslisane☺

kaki221
18. nov 2016

@luta13 toto je pred chvíľkou robený pepino

kaki221
18. nov 2016

@karmela a nemôže to byť biochemicke?...tak skúsim hneď ráno opäť testnúť...snáď to bude dobré ..

karmela
18. nov 2016

@kaki221 mám pocit že čiarku máš o niečo silnejšiu teraz zase držím palce

luta13
18. nov 2016

@kotatko1232 skusala si aj plakat pred nim a tvarit sa zufalo, ako velmi tuzis po babätku? Ja som tak robila ale teda spontanne, nie nasilu - skoro mesiac som do neho rypala a presviedcala ho a on stale ako baran NIE, on druhe babo este nechcel, ze mame cas...Mna islo roztrhnut od tuzby, vedela som, ze som pripravena aj telesne, aj dusevne - proste hodiny odbijali o pät dvanast 😀...No nakoniec ma prekvapil a necakane pocas jedneho "lubenia" dal vsetko do mna...Bola som v soku a on teda zavalil, ze ideme pracovat na tom druhom babätku!!!...No potom som sa ho pytala, preco zmenil nazor a on mi povedal, ze uz som mu isla na nervy s tym dobiedzanim....Ja som si vybojovala svoje a on teraz pysne chodi s kocikom, lebo malicky je viac na neho, takze je rad, ze ho mame...Chlapi su divne tvory, najprv strachopudne bojuju proti a ked sa to stane nemenili by za nic na svete!....Takze vybojuj si svoj sen, treba byt neodbytna, ale pritom sledovat aj reakcie chlapa, aby si ho nedohnala do sialenstva...Velmi Ti drzim palceky, nech "Tvoj princ" povoli 😉

luta13
18. nov 2016

@kaki221 Jednoznacne je ciarka teraz zas silnejsia...Prosim Ta, kasli na prerabku izby, ci co robite, nenadrapuj sa s nicim, lahni na gauc, vyloz nohy a oddychuj...Teraz to vazne Tvoje telo aj drobcek potrebuju - byt v pohode uplnej 😉

luta13
18. nov 2016

@adria88 dnes fotka 17:42h - vidim dusika, drzim palceky aby silnel...Inak som si vcera na Teba spomenula, ze sa Ti ozvem, potom som uz zabudla, lebo si spominala, ze v stredu rano testnes, no asi si az dnes testovala, ze?...Snad Ti to vyslo, daj vediet ked budes zas testovat 🙂

kaki221
18. nov 2016

@luta13 veď už mám od rodiny nákazané len oddychovať...urobia to aj sami...asi som si veľmi tou pomocou nepomohla..som večer nosila plávajúcu podlahu,a možno to bue tým...tak teraz už len u telky z vyloženými nohami a snáď to drobčekovi pomôže...,

kotatko1232
18. nov 2016

@luta13 dakujem .aj som plakala aj sme sa pohadali koli banenku aj som si povedala dost kaslem nato ja budem radcej pracovat ako stale prosikat o babo.

petra102
18. nov 2016

@luta13 dakujem ti, aspon jedno povzbudenie :* bodajby si mala pravdu

luta13
18. nov 2016

@kotatko1232 Nadej umiera posledna...Daj tomu cas chvilku, netlac na pilu teraz a nechaj to plynut...Sleduj si ovulku, hlien a vo vhodnu ovu-dobu si mladeho pekne nejak zved a ukaz mu, kto je panou v dome 😉...Drzim aj tak nadalej palceky, snad tomu Tvojmu "baranovi" tvrdohlavemu ubehne, alebo zmeni svoje rozhodnutie 😀

adria88
18. nov 2016

@luta13 ahoj Ďakujem, že si na mňa myslela :-* si zlatá... A testovala som aj v stredu, ale biela beloba... boli to pepino testy... tam nič nebolo, aspon som nezahliadla, pripájam foto zo stredy 🙂 no dnes sa mi marí, tak snáď sa zadarilo, je to rapi clear test... testnem ešte v pondelok ráno a uvidíme

adria88
18. nov 2016

@luta13 blbne mi telefón... najprv mi to načíta zle a teraz pre zmenu vôbec... skúsim neskôr cez počítač 😉

karmela
18. nov 2016

@adria88 niečo sa mi tam marí ale dosť blbo vidieť ked si priblížim foto..Nech je to práva slabučká tehu čiarka

adria88
18. nov 2016

@karmela no lepšia asi nebude, mám blbý foťák na telefóne ☹

luta13
18. nov 2016

@adria88 o.k. ja idem zatial tiez off, mam este dajaku robotku doma 😉

karmela
18. nov 2016

@adria88 tak nech silnie a potom uvidíme hoci bude blbá foto pekne //

karmela
18. nov 2016

@kaki221 keby bolo tak by ti čiarka nesilnela ale držala sa tak isto až by časom slabla..A tebe silnie

adria88
18. nov 2016

@karmela ďakujem, ak do pondelka nepríde ms, v čo dúfam, a ak budú silnieť, odfotím lepším foťákom 😉

kaki221
18. nov 2016

@karmela keď mne sa zdá,že sú stále rovnaké...ale ráno testnem,a porovnám...

kotatko1232
18. nov 2016

@luta13 dakujem noo uz mu to nehovorim.nech sa ukludni ...a uvidime neskor co bude

biba12
18. nov 2016

@chuchu86 tak držím palce. Nech je to čokoľvek,hlavne nech sa to vyrieši k Tvojej spokojnosti.

biba12
18. nov 2016

@kotatko1232 no ja by som aj rada tretie ;) môj muž skoro odpadol, to ako prvé. Ako druhé premýšľal a ako tretie skonštatoval , že sme starí ;) ( má 36 r a ja 39r) ;

miriamn76
18. nov 2016

@biba12 to aj moj stale vravi ze sme stari a ze tri deti nam stacia a sj tak intenzivne pracuje na dalsom☺

biba12
18. nov 2016

@miriamn76 no ja dúfam, že začneme tiež intenzívne. Dovtedy si tú budem rekreačne čítať, čo máte nové.

kotatko1232
18. nov 2016

@biba12 no mi mame 30 a 29 niesme az tak stari 😉 ale vydis je dost tvrdohlavyyy

petra102
18. nov 2016

babyy, našla som z minulého mesiaca mamatestík, ktorý som si robila a na ňom neni ani stopa po duchovi :D taaaak veľmi ma to potešilo 😅 takže neduchuje mamatest vždy 🙂 na zajtra mám pripravený Clearblue, uvidím, čo ukáže 🙂