icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
18. nov 2016

@petra102 ja som tiež použila mamatesty a nie len tie pri troch trhu som ich mala veeeeeeeeeľmi veľa a nikdy mi žiadny neduchoval buď bol biely ale bola ciarka 😊 tak sa pekne testuj držím prsty

miriam111111
18. nov 2016

@karmela jooooj ako velmi by som chcela najst //.A vzdy ked testujem tak skoro sa ako šišnuta sklamem ze to zase nevyslo.

dlucy
18. nov 2016

@miriamn76 vies co neviem ale tie mamatesty uz ma stvu, uz radsej kupujem ine.

petra102
18. nov 2016

@olylili jupíííí, veľmi si ma potešila 🙂 🙂 🙂 zajtra píšem výsledok hneď z rána. verím, že sa budem naďalej tešiť 🙂

8853
18. nov 2016

Jedine, co mi nikdy neduchovali boli tieto najlacnejsie http://m.ebay.com/itm/20-50-100-pieces-Early-Ho... a citlivost maju urcite velku, lebo teraz bol pozitivny 8 dni pred ocakavanou predtym 5 dni pred

miriamn76
18. nov 2016

@dlucy mne duchovali rozne testy tento posledny je gravitest

olylili
18. nov 2016

@petra102 v to verím aj ja daj hneď potom vedieť 😉

sibalka21
18. nov 2016

@petra102 myslim ze keby duchuju stale mamatest tak ho stiahnu z trhu... ani pepino neduchuje stale, ale duchuje

luta13
18. nov 2016

@biba12 sa tu smejem ako si to napisala s tym Tvojim muzom 😀...A v dalsom komente o "rekreacnom citani"...hahaha...🙂...Ocividne humor Ti nechyba a to je dobre 😉

chuchu86
18. nov 2016

@luta13 - že? Aj ja jej to hovorím

luta13
18. nov 2016

@8853 ja som zas mala z Amazon.de a volali sa David pregnancy test a David Ovulation test - od jedneho vyrobcu oboje, aj ovu, aj tehu...30ovu + 5 tehu k tomu zdarma, spolu za 14eur + postovne, no to zijem mimo SK...Na SK je net stranka womansecret.sk, no zevraj su spolahlive, ktovie, nemala som ich nikdy, ale boli mi odporucane od kamosky 🙂

luta13
18. nov 2016

@chuchu86 myslis teraz to, ze si obe myslime, ze Miriam je tehu? ...No ja si to stale myslim, kym nebude mat od Dr. vysledky krvi...

dlucy
18. nov 2016

@miriamn76 tak to mne nie, len tieto. Radsej pockam a spravim si clearblue

laura1804
18. nov 2016

@olylili ja som bola nervozna pri prvom, aj zle mi bolo, no teraz mam ako novinku este aj bolesti hlavy...a kazdy ma povzbudzuje, ze druhe tehotenstvo nemoze byt az take strasne, ako som mala prve...a vlastne som odhodlana vsetko vydrzat, len sa modlum, aby som nemusela ist do nemocnice, lebo ta moja prvorodena je este strasna cicka a nevie bezo mna zaspat...

adria88
18. nov 2016

@luta13 tak pridávam foto zo stredy .. tak dokonale nič neniiii 😅

miriamn76
18. nov 2016

@luta13 @chuchu86 ja vam dam rano vediet ci aj na druhom bola ciarka☺

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - budeme čakať 😀

chuchu86
18. nov 2016

@miriamn76 - ak ma nizsiu hladinu prislusnych hormonov, ktore tento proces riadia a ktore sa zacnu tvorit, ak sa oplodnene vajicko "usadi" na stene maternice. V takom pripade sa "nezlupe" cela plocha prekrvenej vnutornej steny maternice, ako pri beznej menstruacii, ale iba casti, v istej vzdialenosti od usadeneho vajicka. Zvacsa byva taketo krvacanie o nieco slabsie, ale kedze sa to vlastne nijako nemeria, ide len o odhad, neda sa to urcit presne.

chuchu86
18. nov 2016

@chuchu86 - toto so našla

missellis
18. nov 2016

BAby, snazim sa len mesiac ale vy co sa snazite rok, aj dlhsie strasne vas obdivujem... Dnes som 9dpo, urobila som si teraz vecer pepino test, bol tam mikroduch ale myslim ze na 95% kanalik... 3 dni sa testujem a nic, vzdy len take v pozadi nic co musim ist na svetlo pozriet... Dnes ked som si ten testik urobila a bol negat tak sa zadusaˇm placom, strasne som si babenko priala...

olylili
18. nov 2016

@laura1804 aj mne to vraveli tak uvidím 😊 nech si len pekne tehulkujeme doma 😀

nina4
18. nov 2016

@missellis ale to ti este nemusi ukazat skus este pockat do MS .Viem ze to cakanie je na prasky ci sa snazilkuje chvilu ci dlho .Mne keby na10 Dpo neprislo vecer riadne zle sni ma len nenapadne testovat a potom sa u mna spustila lavina testovania 😆

missellis
18. nov 2016

@nina4 ja testujem ako blazon... ukazalo ti to nieco na 10dpo?

maciatko950
18. nov 2016

@miriamn76 uz teraz sme nedockave

sibalka21
18. nov 2016

@missellis Prepac ale preco to beries tak tragicky? Ako pises, snazite sa mesiac a si len 9 DPO, ved pockaj aspon na MS ci bude meskat a potom testuj, je normalne ze ti este nic neukazalo aj keby si tehotna... Plakat mozes ked ti pride MS... A pepino testy duchuju tak radsej inu znacku aby si nebola sklamana...

nina4
18. nov 2016

@missellis ano vecer ducha a obehla som vsetky izby lebo v kazdej je ine svetlo a pod kazdym som kukala ci som sa nezblaznila a dalsi test rano a zas duch trosililinku silnejsi .Tie testy su ako droga 😉

missellis
18. nov 2016

@sibalka21 lebo s priatelom sme ozaj minimalne a je mála sanca ze spolu budeme cez ovulaciu.. on totoz vela cestuje...

missellis
18. nov 2016

@nina4 nemas foto toho ducha?

nina4
18. nov 2016

Nie tie som zahodila lebo v pondelok ten isty co som testovala pred tym mi neukazsl nic tak som kupila tie mamatesty a tak zas pekna slaba ciarka len fuuurt jednaka tak som sebe aj babam tu slubila ze netestujem az do pondelka s mozno aj dlksie uvidim kolko vydrzim 😉

miriamn76
18. nov 2016

@chuchu86 neverim ze by daco bolo ved su to stale iba duchovia . Alebo bolo a uz nie je. Kazdopadne uvidim rano☺