icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
19. nov 2016

@barborka93 neriesim, ci je to pepino test, pretoze baby tu pisavaju, ze Pepino "duchuje" a robi kanaliky, no toto duch ani zdaleka vobec nie je!!!...Toto su krasne ruzove //...Ak mas pochybnost s pepinom, skus aj iny testik 😉...No ovutest ako som tu teraz zbadala, hned som tusila, ze aj tehu budu // a nemylila som sa...Juj, tesim sa velmi s Tebou, skus este testik za 2 dni a teda daj zas Pepino, kedze s tym si teraz testovala 😉...Posielam Ti moju fotku - 1.den meskania MS - spodny ruzovy ovu, nad nim tehu 😉...Takze ak budes testovat za tie 2 dni, hod foto, najlepsie oba nad sebou 😀

luta13
19. nov 2016

@barborka93 najprv som vtedy robila z ranneho tehutest a poobede som skusila aj ovutest len tak zo zvedavosti, co ukaze a vysledok vidis sama aky bol 😉...Tiez som neverila vlastny ociam a dlho som predychavala 😀

luta13
19. nov 2016

@sibalka21 Tebe Pepino duchoval, jej ukazal ruzovu /, je v tom velky rozdiel myslim 😉...Nic v zlom 😉

sibalka21
19. nov 2016

@luta13 Nemyslim si, keby v tom bol rozdiel nepisala by som to.. JA som mala o trosku silnejsiu ciarku, ale tehotna som nebola... Ked test duchuje tak je ciarka ruzova....

patkaamirko
19. nov 2016

@looola och bože :( no musím počkať, za 11 dní mám dostať mrchu.. modlím sa aby radšej došla.

sibalka21
19. nov 2016

@luta13 Presne takych duchov ako si mala ty na teste toho 26.1.15 som mala ja tri mesiace za sebou.... Ine testy boli negativne aj krv.... Ale ja som nikde nenapisala ze neni tehotna, ved ked mala aj ovu test pozitivny tak je tehotna, len hovorim ze mam zle skusenosti s pepino a urcite uz nekupim

patkaamirko
19. nov 2016

@luta13 dakujem pekne 🙂 vieš ono je to zložité.Žijem v uk, a dozvedela som sa o ttomto predvcerom.Povedali mi že za 10 mesiacov mi spravia zákrok 😭 že majú veľmi veľa ľudí a sú zaneprazdneni ! A gynekolog nemá twraz voľné miesto.Tak idem zmeniť obvodneho a tam zistim kedy budem môcť ísť na zákrok čo najrýchlejšie pre boha však 10 mesiacov je dlhá doba 🤐😯😪

luta13
19. nov 2016

@petra102 o Boze, slzy mi idu z Tvojho osudu a z toho, ze si dostala MS a ze to mate takto velmi tazke...No verim, ze coskoro si najdes na teste //, aj ked by to bolo z umeleho oplodnenia, aj kedy spermie neboli muzove, proste ako pises, vychovavali by ste dietatko s laskou!!! Velmi vam obom drzim palceky, nech uz mas len usmev na tvari a drobceka co najskor v naruci...Boh vas zehnaj oboch ale dufam, ze tento cyklus by sa vam este mohlo zadarit necakane babätenko 😀

kata011
19. nov 2016

@sibalka21 mozno si mala biochemicke tehu

sibalka21
19. nov 2016

@kata011 Nemala, dva rapidclear boli negativne a krv tiez.. Lekarka povedala ze tehu som nebola... Ani MS mi nemeskala a chranili sme sa....

barborka93
19. nov 2016

@luta13 ďakujem ti veľmi pekne ja verím že tehotná som.zajtra ráno vyskúšam lebo tento nebol z ranného len ten ovu test.uz som to povedala aj manželovi tešíme sa obaja 😃

happymia
19. nov 2016

@karmela som za spontannost🍀tak to ide lepsie moja myslim na VAs a drzzziiiiiim ✊🏼
drobik 👶🏼 pozdravuje

barborka93
19. nov 2016

@kata011 ahoj vidím že termín máš v júli.kedy si mala posledný ms?

sibalka21
19. nov 2016

@barborka93 Samozrejme ze som nikde nenapisala ze tehotna niesi, prave naopak drzim palce... Ja som len napisala ze JA s tymi testami nemam dobre skusenosti... Ale verim ze ty si tehu a prajem vsetko dobre 🙂

karmela
19. nov 2016

Mne tiež pepino neduchoval zatial nikdy a to uz mám odskúšanych dosť testov co o iných povedať nemôžem..hlavne mamatest

luta13
19. nov 2016

@sofinkaviktorka podla mna slabucky, negativny ovutest 🙂

barborka93
19. nov 2016

@sibalka21 ďakujem ti ☺ ja nemám rada zas women secret,lady max a ešte také červené tie všetky mi ukázali buď kanáliky alebo ducha

barborka93
19. nov 2016

@sibalka21 pozri na tieto je to spred týždňa na všetkých sú duchovia cca 7 dní po ovu

luta13
19. nov 2016

@sibalka21 to vazne si mala takych duchov ako ja? a 3 mesiace po sebe? No to museli byt nervy...Nezavidim veru ☹

sibalka21
19. nov 2016

@luta13 No to aj boli, kedze maly bol este malinky a mala som noveho priatela tak sme sa zo zaciatku chranili, preto ma to dost prekvapilo, ale asi to boli len zle kusy bo som kupovala naraz, vzdy mam v zasobe nejaky test pre istotu :D Aj MS bola divna tak po tretom teste som sla k lekarke a ona ze vobec nic tam nieje, v krvi ani naznak HCG a ze vsetko ok, tak neviem no 🙂

kaki221
19. nov 2016

@karmela už krvácam,a krv je červená...pred chvíľkou som musela aj vložku použiť 😞

kaki221
19. nov 2016

@luta13 ďakujem moje,ale asi s toho nič nebude😞...už som si musela dať vložku...asi sa to neudržalo...neverím tomu,že to tam nebolo keďže dva ine testy ukazovali,že to vyzerá na tehu😞...no počkám na koniec ms,a snažíme sa ďalej a na vianoce to tam snáď už bude

looola
19. nov 2016

@patkaamirko a nevedela by sieti vybaviť skoršie na SK aby si nemusela tak dlho čakať na tú polypektómiu ? Lebo to je celkom dlha doba a dovtedy by si musela dávať pozor aby si neotehotnela.

kata011
19. nov 2016

@barborka93 poslednu ms som mala 16.10

kata011
19. nov 2016

@barborka93 preco sa pytas?

olylili
19. nov 2016

@kata011 jeej to budeme mať podobný termín ja som mala 18.10 bola si už aj u lekára?

kata011
19. nov 2016

@olylili ves co objednala ma 7.12. Ale podla mna je to strašne skoro...o vu som mala.az 6.11..co.je.dost neskor.takze si myslim ze.bábätko bude mensie ako siesty tyzden.....ako.sa to vlastne ráta?ty si mala.kedy ovu?

patkaamirko
19. nov 2016

@looola uvidím ešte lebo tu mám znameno a ten mi to vybaví skôr, lebo to moje gp somnou zaobchadzalo nefer, idem podať staznost na doktora, lebo ma vyhodil keď som si prišla pre výsledky a nakoniec recepčná mi tam vykladala pred 15timi ľudmi môj zdravotný stav.Ako a to si dovoliť nemal.Lebo ako lekár je viazaný lekárskym tajomstvom.Tak už vedeli že to pokaslali a že do dvoch týždňov sa to pokúsia potlačiť.Som zvedava sama ako to dopadne.Ak nie tak po novom roku prídem na Sk

olylili
19. nov 2016

@kata011 mám nepravidelnú ms ovu som mala okolo 31.11 ja chcem tiež zavolať uvidím kefy má objedná tiež nechcem ísť skoro...a ako sa cítiš?😊

maciatko950
19. nov 2016

@kaki221 to mi je luto aj u.mna zacalo krvacanie zatial len spinenie uvidime co bude z toho ale skor nic drzim ti palce aby pod stromcekom boli // 😉