icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
21. nov 2016

@sofinkaviktorka Upravila som ti ho na cierno biely, ale aj tak tam nic nevidim. Takze ta mrcha bude asi opodstatnena, aj ked je slabsia.
@olylili

nivea777
21. nov 2016

@sofinkaviktorka negativny

patka182
21. nov 2016

maminky mam bolesti ako na menzes už 2 tyždne 5dni mi meška a testy negativne ja už neviem čo mi je stale som mala pocit že som naozaj tehotna už sa mi aj snivalo o pozitivnych testoch a nič bohužial k doktorovy sa nedostanem lebo nemam kde nechat syna

sibalka21
21. nov 2016

@sofinkaviktorka bohuzial, aj ked je mrcha slaba, je opodstatnena... tehu niesi, drzim palce na dalsi mesiac...

kaki221
21. nov 2016

@karmela ďakujem moja...teraz počkám na koniec ms,a začneme odznovu...snáď si pod stromček nájdem dve //

kaki221
21. nov 2016

@eleonora2705 ďakujem...snáď sa teraz už podarí...

kaki221
21. nov 2016

@maciatko950 neviem...už som ho hodila do koša....ale ak tam aj niečo je,tak je to oveľa slabšie ako v deň ms...nevadí...počkám na koniec ms,a začneme odznova

jjuulliisskkaa
21. nov 2016

@kaki221
Ach, strasne ma to mrzi :((((( naozaj uprimne:( najma ked si uz videla pozitivne testy :( jooooj, takze asi sa neuchytilo babatko :(

maciatko950
21. nov 2016

@sofinkaviktorka nic tam nevidim

maciatko950
21. nov 2016

@kaki221 mojenko.drzim palceky aj ja pockam kedy skonci pojdem k.dr a zacneme odznova

kata011
21. nov 2016
chuchu86
21. nov 2016

Ahoj, teraz sme došli domov,
Doki bol milý a všetko mi vysvetlil
Urobil mi sono, tehotná nie som, vajíčka mi dorastu, len neprasknu, povedal doki, že toto môže byť zo stresu alebo hormoni
Dostala som injekciu, keď sa konci mrcha mám zavolať a objednať sa na december, vtedy mu urobí preventivku, a zoberie krv na hormonálny profil a vtedy vypíše tabletky

kaki221
21. nov 2016

@jjuulliisskkaa mrzí ma to...lebo už som si myslele,že je to tam...ale bola to predčasná radosť keďže po dvoch dňoch meškania prišla ms...začínam odznovu,tak niekedy to isto vyjde😉

kaki221
21. nov 2016

@maciatko950 držím place,aby nám to snaženie tento.mesiac vyšlo😊

miriamn76
21. nov 2016

@chuchu86 no konecne som sa dockala spravixky☺ja som cakala ze budes tehu. Tak budeme spolu snazilkovat dalej☺

biba12
21. nov 2016

@sofinkaviktorka negativne.

adria88
21. nov 2016

@luta13
@karmela čaute baby, takže teplota ráno klesla, test dnes negatívny, čakám, kým už sa dostaví tá hnusná mrcha, nech môžeme začať od znova 😠 ☹

karmela
21. nov 2016

@chuchu86 neboj pomôže ti a v decembri vhupnete do snaženia pekne budeš testovať s nami 😉

karmela
21. nov 2016

@adria88 škoda takze na testíku nebolo nič,držím ti palce v ďalšom cykle..hlávku hore nech si čoskoro nájdeš // na teste

karmela
21. nov 2016

@miriamn76 ahojky mojo co nové? Testik silnie? Ja este tiež nič má naťahujú čiarka tmavne ale nieje este pozitívny 😛

adria88
21. nov 2016

@karmela nebolo... a aj keď v piatok sa tam niečo mihlo, mohol to byť aj kanálik... no čo už, teraz len čakať na MS a potom odznova sa snažiť... je možné, že sme na to aj tlačili a sústredili sa moc 😒 takže teraz tomu nechám voľnosť a keď bude mať prísť mimi, príde...

zuzuliena1
21. nov 2016

@chuchu86 no tak hlavne že to je v poriadku na vianoce uz bude z mať pekne dve 🙂

karmela
21. nov 2016

@adria88 príde určite ku každej z nás co nato čaká.Ono sa to ľahko povie aby nato žena nemyslela alebo netlacila na Pílu ked potom bábätku túži.Drzim palčeky aby sme to všetky dali do konca roka 😊

chuchu86
21. nov 2016

@zuzuliena1
@karmela
@miriamn76 - ďakujem babi
Ale así snazilkovanie necháme na budúci rok 😀
Najprv by som chcela aby sa mrcha dala do poriadku
Inak neviete do koľko dní by sa mala dostaviť mrcha po injekcii?

zunajda
21. nov 2016

@chuchu86 presne viem, o čom píšeš. Mala som ten istý problém. O druhé bábo sa s prestávkami snažíme cca 2roky. Cyklus sa mi predĺžil na 63dní. Polovicu cyklu som mala bolesti a nafúknutá som bola ako balón.Už polroka beriem Duphaston a posledná ms prišla na 26deň. Mne z horm.profilu zistil nizky progesterón. Verím, že raz sa zadarí a keby aj náhodou nie,mám 7ročnú dcéru
...som vďačná aj za ňu. 😉

luta13
21. nov 2016

@amisa fotka zo vcera - pekne //...Gratulujem 😉

zunajda
21. nov 2016

@chuchu86 Sestrička mi ešte poradila užívať gynex...vraj majú s ním pacientky dobré skúsenosti.

adria88
21. nov 2016

@karmela jasné, snáď pod tým stromčekom budú tie 2 vysnívané // , držme si palce, nech to tu každej vyjde 😉

luta13
21. nov 2016

@barborka93 vcera Foto 8:56h - nadherne testiky 😉

chuchu86
21. nov 2016

@zunajda - ja po kyretazi som mala presne každý mesiac menzes, v poslednej dobe bolo na mňa veľa, mama, škola, práca.
Veríme tomu že sa zadari každej z nás, skôr či neskôr 😀