Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko ovu prebehne 12-48 hodin od pozitivneho testu.. to ti uz nikto presne nepovie kedy presne prebehne,dokonca test nezarucuje ze naozaj prebehla..najlepsi sposob je meranie BT
@miriamn76 Hej takže dnes je ten vrchol či včera bol ako som mala bolest toho vajecnika?
@nivea777 oo dakujem toto som chcela vedieť že aký čas cca 😘 ..inak BT dnes ráno 36.7 včera 36.6 a predvčerom 36.5
@patkaamirko s BT ti ja nepomozem.. nikdy som si ju nemerala.. a ovu testy som vydrzala robit len jeden cyklus,potom som sa vykaslala na to lebo ani jeden nebol pozitivny
Baby chcem sa opitat moja kamosku picha podbrusku už 2dni.A má chuť stále na hranolky čo nemava MS má dostať V sobotu čo si myslíte?
@miriamn76 a čo si mám twraz za písať do poznamok? Že ovu je dnes alebo zajtra ? A plodne dni som teda mala tri dni predtým testom ? Za 9 dní čakám ms
@miriamn76 to naozaj ??? takže aj keď mi bude meškať ešte neznamená že som tehu..
@miriamn76 doteraz od potratu som mala pravidelný 30 DC ..Aj pred potratom ale to som mala nejakých 29 DC .. Teraz sa mi zase zmenil ?.. divne či ?
@crazy_girl1 tak ti držím silno palce nech ste na Vianoce traja s drobcom v brušku 😊 Veru ja uz mám jednu bábulu co si želá súrodenca všetko mi pomôže len prebalovat plienku nie 😄
@miriamn76 tak to máš nepravidelný cyklus..min.mesiac som mala ovulku na 18DC Dne som 21DC
@miriamn76 noo tak za 9 dní mám mať ms ..A ak nie tak neviem kedy príde ..Asi o týždeň neskôr
@miriamn76 čiže ani test mi neukáze skôr ako mu bude meškať dva týždne ? Lebo ak sa mi teda posunie ako si pisala tak vlastne ani neviem kedy mám čakať ms 😔
@sofinkaviktorka ved ale tá otázka čo si dala, bola fakt uplne odveci....čo mi tu máme vedieť, prečo má zrazu tvoja kamoška chuť na hranolky....
@patkaamirko ms by si mala dostať 10-12-15dni od ovulacie..Ale niekedy je krátka LF a príde na čas ako zvyčajne.Test môžeš skúsiť napr.dnes pozitívny ovu test zajtra bude láska cca prebehne ovu pozajtra si 1-2dpo a na 10dpo môžeš kľudne skúsiť tehu test😉

@patkaamirko este skus aj zajtra.. ale vyzera to na dobrej ceste