Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kaki221 ahoj ako ? Ms bola normalna ? U mna len 1,5dna cca podbrusko v priebehu dna boli aj jazva po.sekcii ma tlaky v piatok idem k.dr nech ma kukne
@maciatko950 ako dlho si po cisárskom moja že ta boli?
@crazy_girl1 este ti chyba moja ale ten tretí od spodu sa mi vidí tiež silný..držím palce ono môžeš mat aj večer uz pozitívny alebo zajtra držím palčeky nech je ovulka ako lusk a zamiesite na baby 😉
No teraz nechápem tomu .. včera bol pozitívny a dnes o druhej už negatívny..Moze byt že som to prepasla? 🙂
@missellis
Testy ti vychadzaju ako?
@crazy_girl1 "bojovnici v zakrytoch" - krasne si to napisala 😀 😀 😀
@luta13 alebo v zákopoch 😉 ťažko povedať. no uvidime, skusim este podvečer testík, ale ťuťu muťu asi aj tak dáme, budeme si 2 dní chýbať. 😉
@lucija123 Verim Ti, ze mas strach,...Sice som nikdy neprezila stratu babätka, takze nemam pravo do tej temy moc mudrovat, ale vzit sa do toho mozem, na to pravo mam a viem, ze to musi byt velmi smutne prist o babätko v ktoromkolvek tyzdni, ci mesiaci tehotenstva ☹ ...No ak si teraz tehu ( v co verim, ze si ), tak verim aj tomu, ze vsetko dobre dopadne...Boh s vami! ...Daj teda este vediet potom v piatok vysledky, nech mozem gratulovat...😀
@jjuulliisskkaa nic moc.. snad dalsi mesiac alebo v januari
@nina4 Velmi sa tesim s Tebou mamicka...Piaty drobcek je tam a krasne si ustiela pod Tvojim velkym srdcom mäkkucku perinku, aby mu v zime bolo teplucko...No dost rozpravky!...Jednoznacne gratulujem a cakam na kontrolu 2.12...Aku fotecku nam sem hodis...Uzivaj krasne pocity po piatykrat - potichu zavidim - mas skveleho muza 😉 ...Boh s vami 😀
Ahojte mam taku nezvycajnu otazku na vas....snazime sa o babo uz vyse roka kupila som so gynex tak uvidim co a ako....ale moja otazka niekde som citala ze predohra moze e otehotneniu...ze sliny zabijaju spermie ...je to pravda ? Ci dakujem
@nikusik0107 ahoj trosku nerozumiem otázke ako ju myslíš predohra ci pomôže k tehu? Každé milovanie pomôže k tehu a sliny ako zabíjajú spermie neviem ako to myslíš..?

@jjuulliisskkaa ja som teraz 28 den cyklu, neviem ovu soˇ mala asi 14-15 den cyklu