icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
23. nov 2016

@nikusik0107 áno, o tých slinach ze ničia spermie som čítala aj ja, nemajú sa sliny používať ako lubrikant. A ohľadom gynexu u mna boli zbytočne vyhodené ( nemalé) peniaze, v letáku kadečo sľubujú a nič z toho

nikusik0107
23. nov 2016

@karmela nie nie ako to napisat niekde som citala ze ak mame predohru s partnerom tak sliny ...ked ho fajcim ci on mna lyze....neviem ako inac to napisat...tak tie sliny zabiju spermie ja neviek ci jw to pravda preto sa pytam 😀

missellis
23. nov 2016

@karmela ano rapid... podla mna skor kanalik nie je do ruzova :(

missellis
23. nov 2016

@luta13 skusim ak mi nedojde.. ach jaj som zufala, myslela som ze to ppjde lahsie, mam len 20, pravidelny cyklus, partner uz deti ma takze je zdravy...:(

karmela
23. nov 2016

@nikusik0107 moja zase netreba veriť všetkému ja som mala aj predohru aj bez predohry a zadarilo sa..teraz to asi sprosto napíšem ale určite pri predohre na seba neplujete kvantum slín,a ked tak sa vyvrcholí v tebe..Snáď ti to pomôže aj ten gynex.Drzim palčeky

karmela
23. nov 2016

@missellis neboj zadarí sa uvidis si mladá kocka uz dlho sa snažíte?mas väčšiu šancu otehu v takom mladom veku nasad si kyselinu listovu a uvidis zadarí sa čoskoro..S rapidom nemám dobre skúsenosti ale nič nemáš stratené kus testik o paru dni zase 😉

sibalka21
23. nov 2016

@nikusik0107 tiez si myslim ze netreba verit vsetkemu co sa napise.... my sme VZDY mali predohru a otehotnela som dva krat... Osobne si nemyslim, ze to je pravda....

missellis
23. nov 2016

@karmela prvy mesiac, ale je to take komplikovane ze my spolu mozeme byt len par dni v mesiaci :((( takze vela casu na to nemam

sibalka21
23. nov 2016

@missellis my sme obaja zdravi, ja som mala 22 ked som otehu a partner tiez.... A poradilo sa po 3 mesiacoch.. Malokedy sa podari hned prvy mesiac, nemas byt z coho zufala.... Podari sa, len sa nestresuj lebo si to budes len oddalovat 🙂 Drzim palce 🙂

karmela
23. nov 2016

@missellis neboj zadarí sa,odsleduj si plodne dni a ak sa bude dať sup nato

nikusik0107
23. nov 2016

@karmela jasne ze nie...ale tak viem ze to moze zabranit...skusam uz vsetko kde moze byt problem...pretoze obaja sme zdravi a stale nic

nikusik0107
23. nov 2016

@sibalka21 no ja som len nieco take precitala...a vies ako trosku to je take blbe ked poviem muzovi ze nebude predohra lebo ...a potom ma pocit ze mame sex len koli plodeniu...a vies ake to je..preto sa pytam ci to moze byt zadrhel pre ktorz sa nam nedari

nivea777
23. nov 2016

@nina4 no vidis,gratulujem

luta13
23. nov 2016

@karmela "neplujete kvantum slin"...sa tu sulam na Tvojom komente...haha...ale neskutocne sa suuuuuuuulaaaaaaaaaam...mas ma vidiet 😀

karmela
23. nov 2016

@luta13 ty nás andelik teraz sa šulam ja si ma rozosmiala som rada,aj rozosmiať treba ne mojko 😉😄

karmela
23. nov 2016

@nikusik0107 neboj to by potom zakázali pri plodení deti predohry.A myslím si že to patrí k milovaniu 😉 Žijeme v šialenej dobe,smutne je to že zdravé pary sa snažia dlho o bábätko a nič..To je tou dobou a stresom co zazime by som povedala..Želám ti nech si nájdeš // čím skôr na testiku

zuzu12345678
23. nov 2016

@luta13 dakujem😊 V piatok skusim..

barborka93
23. nov 2016

Ahojte kočky tak som objednaná na gyndu 9.12 a už mám za sebou prvú prevracanu noc 😏

maciatko950
23. nov 2016

@karmela 4roky ale to.len.tento.mesiac asi 15/17 dni take tlaky

karmela
23. nov 2016

@maciatko950 a robí ti gynekológ aj Sono ked ideš na preventivku nie? Niekedy sa vraj môžu spraviť zrasty po cisárskom ale prešla dlha doba od pôrodu..Skus ísť k Dr co to môže byt.Sem tam aj ja cítim taký tlak na jazvu ale to len vtedy ked napínam brušné svalstvo.A niesi tehu?

karmela
23. nov 2016

@barborka93 no super pekne tehu príznaky ja viem nieje to nič prijemne,ale aspoň vieš že je babo ok 😉

kata011
23. nov 2016

@missellis ja tam vobec nic nevidim 😒

kata011
23. nov 2016

@jaana47 no tak potom vidiš stačí keď je to iba trošičku rúžové 😉 ..skús ešte zajtra a daj vedieť ako si dopadla 😝

eleonora2705
23. nov 2016

@nina4 ahoj krasny testik 😉 to znamena.ze si 3-4tt???a.preco.si.sla tak.skoro k dr??pisala.si ze pockas do9.12..? Inak aspon.krv ti mohol zobrat,ked.nic nevidel na sone :-\

kata011
23. nov 2016

@nikusik0107 tak to by som asi nikdy neotehotnela...lebo mi teda robime kadeco 😝 kadejake prasacinky..... 😉 a manzel sa urobil do mna az na konci 😅

eleonora2705
23. nov 2016

@barborka93 no tak ta to skoro chytilo..mne.pri.prvom zacalo byt.zle.koncom 6tt..presne ako pisala luta,tak divno na zaludku,ked.som.bola.hladna zle,keď som ssa..naajedla tiez zle..teraz zatial iba ta choroba..obcas boli podbrusko,krize,teplotu mam.zvýšenú a brucho vacsie zas o daco..take.som mala hadam v3mes 😀 ale to vraj v druhom tehu skor.vidno..aj tebe??popripade aj inym??

piacere
23. nov 2016

@missellis no ja len chcem upozorniť, že to, že partner detí má ešte neznamená, že je "zdravý"... plodnosť sa môže totiž vekom a časom zmeniť a kľudne môže mať aktuálne "problém" práve on...

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@karmela
Podla mna tam je krasny dusik 🙂🙂 kedy budes skusat zas?

jjuulliisskkaa
23. nov 2016

@missellis teba som chcela oznacit🙂 pardon

maciatko950
23. nov 2016

@karmela idem v piatok k dr volala som jej tak ma kukne ano robieva mi sono za kazdym ked pridem ms meskala dva dni na teste duch slabucky mrcha prisla na 1,5dna slaba cista krv dnes rano robeny test vyzeral takto takze uvidim co povie dr za 4r ma jazva nebolela takto ze tlaky