Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte.Potrebovala by som pomoc.ovulaciu som mala 22 den cyklu.O 5 dni sme mali autonehodu,bol to velky naraz,stali pri nas vsetci svati,mame len narazene rebra a modriny od pasov. O 3 dni po nehode som mala spinenie 2 dni.Myslela som,ze prisla MS,ale ustalo to.Ak neslo o MS dnes som 37 DC. Ideme dnes opat do nemocnice a budu nam robit rtg a ja neviem,co im povedat. Co si o tom myslite?Prikladam aj ranny test.
Ahojte baby skusila som dnes urobit dalsi test a nechapem najprv sa tam neobjavila ziadna ciarka a po chvili vykulo toto (prva fotka) a potom to zmizlo (druha foto) nechapem alr asi to znamrna negativne uz ma boli brusko ako na MS...tak asi nic zas😞
@marsellinpir ja nevidim...
@jjuulliisskkaa na tom včerajšom vidieť druhu čiarku a na tom dnešnom je rozpity test..Ked tak správ iný a z vlastnej skúsenosti pri hľadaní slabucke čiarky neodporúčam mamatest ani rapid značku robí take falošné čiarky 😔
@jaana47 niečo tam vidím na prvom viac držím palce aby silnela
@marsellinpir vidieť tam niečo len tieto testy nemám moc v láske robia falošné druhé čiarky 🙄
@jjuulliisskkaa vidim na vsetkych dnesnych testoch ducha, no je pobokoch akoby rozpity...Ako pise @ejuska2586 vyzera divne a urobila by som este jeden ak mas...Nemala si ho dlhsie namacany v moci ako bolo treba? ...Ci nahodou tym sa nerozpil...Vcerajsi bol super viditelny, tento je ozaj nejaky chory testik 😉...No ak nechces robit cez den, len rano, urob zajtra...Drzim palceky 🙂
@karmela to je gravitest

@nina4 dal ti vyvolavacku aj keď si mala pozitívny test? Skôr by som krv brala