icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
24. nov 2016

@nina4 dal ti vyvolavacku aj keď si mala pozitívny test? Skôr by som krv brala

siska18
24. nov 2016

Baby, môže byť test pozitívny aj keď žena nie je tehotná a mám nejaký zdravotný problem??? Akosi neviem spracovať tie 2 čiarky po 2 mesiacoch snaženia 😱😱😱😱

olylili
24. nov 2016

@siska18 môže ale nie tak silný gratulujem 😉 koľko ti meškajú?

petra102
24. nov 2016

@siska18 blahoželááám, poriadne koľajnice 😝 😲 😉 🙂

siska18
24. nov 2016

@olylili ďakujem, ale akosi tomu nechcem veriť pokial to nepotvrdí lekár 😳dnes je to už piaty deň čo meškajú. Predtým som mala pekný pravidelný 28-dňový cyklus ale odkedy sa snažilkujeme tak aj minulý mesiac meškali 4 dni 😕

miriamn76
24. nov 2016

@siska18 teraz uz isto nepridu a ak sa nemylim je to 25-kovy test☺gratulujem😊😊

jadani
24. nov 2016

Ahojte.Potrebovala by som pomoc.ovulaciu som mala 22 den cyklu.O 5 dni sme mali autonehodu,bol to velky naraz,stali pri nas vsetci svati,mame len narazene rebra a modriny od pasov. O 3 dni po nehode som mala spinenie 2 dni.Myslela som,ze prisla MS,ale ustalo to.Ak neslo o MS dnes som 37 DC. Ideme dnes opat do nemocnice a budu nam robit rtg a ja neviem,co im povedat. Co si o tom myslite?Prikladam aj ranny test.

sibalka21
24. nov 2016

@jadani ja tam nic nevidim

siska18
24. nov 2016

@miriamn76 vďaka, bodaj by ste mali všetky pravdu 😍 Uvidím či zajtra potvrdí DR.

siska18
24. nov 2016

@miriamn76 ano 25 citlivosť ale čo to znamená to nerozumiem 😂

jaana47
24. nov 2016

Ahojte baby skusila som dnes urobit dalsi test a nechapem najprv sa tam neobjavila ziadna ciarka a po chvili vykulo toto (prva fotka) a potom to zmizlo (druha foto) nechapem alr asi to znamrna negativne uz ma boli brusko ako na MS...tak asi nic zas😞

jaana47
24. nov 2016
olylili
24. nov 2016

@siska18 a robila si si tiež test keď ti meškali minulé 4 dní?

matka295
24. nov 2016

@jaana47 tento mesiac sa presne to iste s testami dialo aj mne povedala som si dosť a budem robiť test až keď bude mrcha meškať aspoň tri dni 😱

siska18
24. nov 2016

@olylili nie, pripisovala som to stresu 😊minulý mesiac boli silne ako vzdy, to som isto nebola tehu. Ale keby aj minule meškajú dlhšie, urobila by som test. Ale potom prišli.

olylili
24. nov 2016

@siska18 tak držím prsty u lekára potom sa nám príď pochváliť😉👶

jaana47
24. nov 2016

@matka295 no mne sa to stalo prvy raz a som ostala uplne prekvapena ze co to skusim este zajtra to bude cca 12dpo ta uvidime a ty si kolky den?

matka295
24. nov 2016

@jaana47 dnes mám dostať ms ja už nebudem viac tak skoro testovať lebo to je o nervy vždy sa tam niečo objaví potom zmizne. Tak sa nebudem stresovať a budem testovať fakt až pri meškani.

matka295
24. nov 2016

@jaana47 ale ja vidím na obidvoch tvojich testoch // tak držím palce nech ti to silnie 😉

marsellinpir
24. nov 2016

Ahojte vidim tam ducha alebo sa mi zda😯test dnes rano robeny

sibalka21
24. nov 2016

@marsellinpir ja nevidim...

siska18
24. nov 2016

@olylili ano napisem, vďaka 😉

mumboo
24. nov 2016
karmela
24. nov 2016

@jjuulliisskkaa na tom včerajšom vidieť druhu čiarku a na tom dnešnom je rozpity test..Ked tak správ iný a z vlastnej skúsenosti pri hľadaní slabucke čiarky neodporúčam mamatest ani rapid značku robí take falošné čiarky 😔

karmela
24. nov 2016

@jaana47 niečo tam vidím na prvom viac držím palce aby silnela
@marsellinpir vidieť tam niečo len tieto testy nemám moc v láske robia falošné druhé čiarky 🙄

luta13
24. nov 2016

@jjuulliisskkaa vidim na vsetkych dnesnych testoch ducha, no je pobokoch akoby rozpity...Ako pise @ejuska2586 vyzera divne a urobila by som este jeden ak mas...Nemala si ho dlhsie namacany v moci ako bolo treba? ...Ci nahodou tym sa nerozpil...Vcerajsi bol super viditelny, tento je ozaj nejaky chory testik 😉...No ak nechces robit cez den, len rano, urob zajtra...Drzim palceky 🙂

marsellinpir
24. nov 2016

@karmela to je gravitest

simbatko
24. nov 2016

Dobre ranko ..dnes rano robeny,,lepsie mi to odfotit nejde.Je tam nieco vidno?

karmela
24. nov 2016

@siska18 že máš pekne intenzívne obidve čistky sú 10 citlivosť testov a 25 na 10 sa testuje skôr ked žena skúša testovať skôr.Ty máš jasný tehu test tak gratulujem

luta13
24. nov 2016

@jadani Ahoj, nazivo tam Ty vidis dusika? ...Mne sa tam daco mari, ale velmi len slabucke...Ak mas vnutorny pocit, ze si tehu, daj si najprv odobrat u Dr.krv ci nie si tehu, potom az podstup rtg...Ak si tehu, tak si myslim, ze röntgen by babätku nemusel urobit dobre... 😒