Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela
Dakujem za odpoved🙂 mne robil cemio gravitest duchov, mamatest vobec, ani pepino, tie boli vzdy cisto biele. Asi skusim kupit teda v dmke obyc pepino :( ach, tak velmi by som chcela :(
@luta13
Dakujem moja ❤️ Skusim zajtra rano, ale asi pepino
@kata011 ahoj Katka, čitala som tvoj príspevok o tom že ti chutia vifonky. Pises že si daš každý deň jednu. Možno budú tieto tvoje chute trvať len par týždňov no snažila by som sa aj tak obmedziť naozaj na minimum. Ja osobne by som ukameňovala toho kto niečo taketo ako je vifonka vymyslel. Nieje v nej štipka ničoho zdravého. Naopak množstvo benzoanu sodného a všeličoho iného čo neprospieva nielen tebe ale aj babatku ktoré sa vyvíja. Skus si nájsť nejakú zdravšiu nahradu. Možno naozaj silný domaci zaleninovo slepačí vyvar. Môžeš v ňom použiť vegetu bez konzervantov napr.Solčanku a výsledok ta určite nesklame.😉 veľa štasia. Ak skusiš, daj vediet či zabralo😊
@maciatko950 ahoj....mne včera skončila ms...mala som ju normálne 5dní...už sa teším,ako sa začneme snažilkovať 😃....keď si mala ms len.jeden a pol dňa,tak skús test...je možné,že to tam je😉
@siska18 Jediny zdravotny "problem", ktory teraz mas, je, ze si tehotna!!! 😉 Gratulujem, je to uzasny test s nadhernymi // palicami - teraz Ti urcite zavidi vela zien a ja ich chapem, takze sa objednaj na kontrolu a daj nam potom vediet ako si dopadla...Prajem Ti zdrave tehulkovanie...Krasny test hned z rana, hned mam lepsiu naladu 😀 ...Rozdiel je, ze 25-tkovy test je slabsi ako 10-tkovy, tzn, ze keby si este len bola pred terminom ocakavanej MS, tak tento Tvoj 25-tkovy by Ti nemusel vobec ukazat // - aspon ja si takto vysvetlujem...Tes sa a dakuj Bohu za babätko, ktore sa u Teba udomacnuje uz v brusenku 😀
@jaana47 na oboch foto vidim druhu ciarku, aj ked na druhej foto je bledsia trosilinku, ale je tam...Nevesaj hlavu moja, bolesti podbruska ako na MS su normalne, je to roztahovanie maternice pre Tvojho drobceka...Verim, ze ho snad uz mas pod srdcom...No kedy mas dostat MS?...Testuj zas o 2 dni 😉 ...Myslim na Teba a drzim palceky, nech // tmavnu 😀
@marsellinpir vidim ducha na vsetkych foto, a nemusim ho "hladat", proste ho tam vidim, ked sa nahnem z uhla...Testuj zas o 2 dni a verim, ze // budu ovela vyraznejsie...Drzim palceky 😀
@luta13 dakujem velmi pekne 😊len sa bojim co bude dalej mam to teraz zlozite. Ale pojdem zajtra k lekarke 😊
@ivi727 nič
@jjuulliisskkaa nič tam nie je
@siska18 prvy test v zivote??? ...A hned takyto uzasny!...Ten si urcite odloz naveky - na pamiatku...Za 50 rokov budes na neho znova cumiet, ak ho nahodne zas najdes v nejakej spomienkovej krabici s vecami a urcite sa nad nim pousmejes a zaspominas na dnesny den 😉...Ja som si testy po druhom synovi odlozila...Pri prvom som netestovala vobec - bola to stastna nahoda 😀
@luta13 ale mala byt uz dnes silnejsia a neni tak nic s toho
Babule posledné testy čo tu dávate....no nechcem byť zlá,ale keď je žena tehu, netreba na testy škúliť, nakláňať ich zo všetkých strán, upravovať atď....ale čiarku vidieť pekne voľným okom a tak, že ju vidí naozaj každý....ja vám každej držím palce, nech vám to vyjde, ale tým, že si robíte testy príliš skoro, dostávate falošné nádeje, po ktorých príde sklamanie a psychika ide dole.....
@marsellinpir testy mas este nevyrazne, neviem, ci Ti Dr. bude daco vediet povedat, no ak nic, daj si aspon krv zobrat...No mohla si pockat do terminu ocakavaneho MS, ak nepride, potom sa az objednat k Dr...Je to na Tebe, ako sa Ty rozhodnes...Daj potom vediet 😉
@milos32nika21 kedy mas dostat MS?
@siska18 toto je krásny test, gratulujem 🙂 ja som takto šalela tiež, hneď na prvýkrát, hneď prvý test 🙂 je to super pocit 🙂 nech to dopadne dobre, až do úplného konca
@karmela
@marsellinpir dakujem no ja len nechapem preco to zmizlo ale asi s toho nic este skusim zajtra
@luta13 waw tak to si ma moc potesila😂 taketo povzbudive slova si velmi mila dakujem pekne 😃normalne som si 2x precitala tu spravu od teba dakujem bodaj by si mala pravdu a budu tmavnut MS mam mat dnes resp. zajtra tak uvidime dakujem kazdej tak pekne napises nech ta Panbozko odmeni 😉
@luta13 v pondelok som bola na vyvolavacke a po nej vzdy do 4 dni dostanem zatial nemam
@baaambulkaa Ahoj. Nehnevaj sa, ale si v skupine "Duch na teste". Čiže je logické, že sem žienky pridávajú nie úplne pozitívne testy. Je pravda, že si ich robia v niektorých prípadoch pred termínom mrchy. Ale je to ich rozhodnutie a musia rátať aj s tým, že ak aj na teste duch je, môže odísť s menštruáciou.
A ešte by som ťa opravila - žena je tehotná už keď je duch. Otázkou ostáva, či to tehotenstvo vydrží, alebo odíde s meškajúcim menzesom ako biochemické.
@ejuska2586 nie všetko je duch, bohuial dnešné testy často zanechávajú farbivo čo vyzerá ako čiarka 🙂 mám kamošku, čo testovala testy a aj jej mužovi vyšiel "duch" :D čiže asi tak....ja som to nechcela v zlom, len ono čím viac falošných nádejí, tým je na tom žena horšie a tým ťažšie je potom otehotnieť
@baaambulkaa Jasne, ja Ťa chápem. Len mi príde zbytočné písať takéto veci. Tie ženy to vedia a rátajú s tým. Ale zároveň veľmi túžia po dieťatku. A každá nádej je lepšia, ako nič.
Napr. v mojom prípade je to tak, že ak sa objaví čo i len duch, musím ísť k lekárovi po lieky - čiže ja musím testovať čo najskôr, ako je to možné. A viem, že to môže ešte odísť - dokonca sa mi to stalo minulý mesiac (spontánny potrat), ale aspoň mám istotu, že som urobila všetko preto, aby sa bábätko udržalo. Hoci neúspešne.
@jjuulliisskkaa držím palce aby bola tmavšia druha čiarka

@milos32nika21 stale tam vidim dusika, testuj zas o 2 dni 😉