Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milos32nika21 no nic ine Ti nezostava, len cakat...Velmi drzim palceky, nech MS nepride tento cyklus uz vobec 😉 Uvidis, ako bude...😀
@ejuska2586 súhlasím s tvojim komentom 👍
@luta13 dakujem a teplota sa mi stale drzi na 37,3 tak neviem veru pockam este aj ked najradsej by som test spravila ale pockam este
@ejuska2586 je pravda, ze ked budem planovat druhe, mozno aj ja budem takto stresovat a hladat ciarky...tak ich aj chapem
@luta13 tak dik ty mi doprajes 😃 ale nie v pohode len od ovulku po meškanie ms má boleli hrozné prsia naliate a zvacsene a od vcera niiič.neviem čo sa deje dúfam že všetko je v pihode.bude mi robiť sono tak ak mi dá fotecku tak myslím na teba 😃
@barborka93 ahoj ja mám ten istý problém a strach už tretí deň čo ma prestávajú bolieť prsia ani zlé mi už nejako nie je čo v predošlých tehu to bolo pomerne dlhšie tie všetky príznaky hlavne prsia 😏
@olylili ešte si asi nebola u Gyn?
@barborka93 ešte nie dnes zájdem na pohotovosť nepáči sa mi to
@baaambulkaa ja s tebou suhlasim. preto tu tie testy ani nekomentujem. Fakt niektore testy uplne biele a nasledne par komentov, ze krasna duch. A potom sa baby tesia, ze sa to podarilo a za par dni sklamanie v podobe MS. Nie je vzdy dobre vytvarat falosnu nadej, lebo niektore baby to sklamanie znasaju fakt velmi zle.
@olylili skús sa urobiť ešte test ja som od soboty testovala každý den posledný je dnešný takže ma to trošku upokojilo a už len počkať na kontrolu
@nina4 jaaj,tak to.jasne,nezachytila som,ze si spinila..no uzas,ti doktori,hlavne,ze vsetko.dobre dopadlo..no snad nabuduce uz bude vidiet na sone 😉 aj ja sa uz neviem dockat <3
@barborka93 testujem posledný včerajší 😊 len som čítala aj keby sa nedajbože niečo stalo nejaky čas bude ešte test pozitívny ty si už bola u gyn?
Baby co si mam kupit ked som tehu a svrbi ma tam dole....ako keby mykoza alebo kvasinky obcas aj stipka.....k doktorovi idem az za dva tyzdne.....nev em co sa moze.v tehu
Ms stale nic baby
@olylili ešte nie mám ísť až 9.12 😐 neviem sa dočkať
@nina4 veď si mala pekne testiky,co sa stalo krvácala si?
@barborka93 krasne tmavnu mne sa testy drzali stale nieco medzi duchom a peknou ciarkov vcera digitalny ukazal 1-2 a dnes sa to cele asi rozbieha no nic aj dalsi mesiac je ak budem mat odvahu este skusiť
@kata011 Pokial viem, tak nic, kym to nie je extremne vazne. Zavolala by som lekarovi, pre istotu.
@luta13 zlata si,mam rada,ked mi.to.niekto.podrobne popise..aj ja som.taka 😀 no ja som tiez pri.prvom zacinala s54,brucho bolo vidno az od17tt,ale tak zze uz vyzeralo,dovtedy kusok.kopcek,ako ted..no ja so drzim vahu stale,cvicim cely zivot v podstate,takze brucho mam.stale ploché a teraz taky kopcek,tak zato som.hotova,lebo vacsi ako pri prvom..vtedy mi vysiel.kopcek v3.mes..a ted som.podla.ms asi5tt 🙂 tiez ma.tlacia.nohavice na.brucho,ked.su s vysokym.pasom..vacsinou nosim elasticke,leginy a take,tak.ok 🙂
@karmela moj gyn s tym neutobi nic on neberie do uvahy ani pozitivne testy pokial neni vidno drobca tak to velmi neriesi
@olylili dnes 5 deň od posledneho dna co som mala dostať.Ale asi to tak malo byt je mi to luto ved to mal byt dalsi nas drobcek ale zas pri styroch detoch nehrozi povinne lezanie a nemocnica uz vôbec.A tebe testiky krasne tmavnu mne tak netmavli ja som to niekde v kutiku aj cakala .
Hlavne ty sa teraz krasne tehulkuj a babatko ntech rastie do krasy 😘😘

Tak žienky mňa už prešla trpezlivosť ex gyn sa necini poslať novému dokumentáciu a nakoľko začínam cítiť svrbenie idem večer na pohotovosť na antolsku tak som zvedavá mám zmiešané pocity ....